10 cele mai scumpe articole Gucci vândute vreodată

Gucci este considerat unul dintre cele mai respectate și aristocratice branduri din lume. Gama largă de produse Gucci, începând de la ochelari de soare până la pantofi, a sedus întotdeauna clienții pasionați de modă din întreaga lume.

Această companie italiană este renumită pentru calitatea și simțul modei, așa că este firesc ca gama lor de produse să fie scumpă și foarte solicitată de personalități populare, cum ar fi vedete de cinema, magnați de afaceri, politicieni, personalități sportive și persoane aparținând unor straturi economice superioare. Acest brand este cel mai căutat nume din întreaga modă, așa că atunci când cumpărătorii caută o gamă completă de ținute la modă, numele Gucci este întotdeauna pe primul loc.

Iată câteva dintre cele mai scumpe produse Gucci:

Cureaua Gucci Stuart Hughes – Preț 250.000 de dolari

Bucla dublă GG de pe o curea este amplificată pe rețelele de socializare ca fiind un element de bogăție și stil luxos. Combinând acest lucru cu bling-bling-ul copleșitor al unui design Stuart Hughes face ca aceasta să fie nu numai cea mai scumpă curea din lume, ci și cel mai scump articol Gucci vândut vreodată. Stuart Hughes este renumit pentru escaladarea valorii și clasei accesoriilor prin echiparea acestora cu cele mai scumpe materiale pe care le poate găsi. Cu toate acestea, această curea se situează într-o ligă de sine stătătoare pentru decadență și lux pur. Diamantele de 30 de carate care sunt încrustate manual în fiecare cataramă, ceea ce face ca această curea să valoreze mai mult decât casele unor oameni. La un sfert de milion de dolari, majoritatea nu pot decât să viseze să poată să-și țină pantalonii cu atâta clasă.

Jackie Crocodile Shoulder bag- $37,400.00

Această geantă de umăr extraordinară este una dintre cele mai scumpe colecții de modă de la Gucci. Proiectată de cei mai renumiți designeri de genți de mână din lume, această fabuloasă colecție Gucci este fabricată din piele de crocodil și feronerie aurie.

Gucci Crocodile Tote Bag with Bamboo Handle – Preț $32,000

Gentilele de mână au crescut rapid în popularitate în ultima vreme. Puteți vedea multe fashioniste purtând genți tote bags din bumbac sau in de înaltă calitate. Dar, în modul, pe care numai Gucci îl poate face, geanta lor tote bag din piele de crocodil maro se află în vârful grămezii. Mânerul scurt din bambus este conceput pentru a fi ținut în mână legănându-se elegant; poate că cealaltă mână ține o lesă împânzită cu diamante atașată de zgarda unui Chihuahua de rasă. Când acel câine prețios devine prea obosit pentru a mai ține pasul cu parada de înaltă clasă, ce loc mai bun pentru a-l purta decât acest mic tote cu formă perfectă, realizat din piele de crocodil de cea mai bună calitate. Vă puteți imagina că site-ul cu siguranță că acest tip de fotografie este capabil să spargă Instagram?

Borsetă de umăr din crocodil negru Stirrup Soft Stirrup – Preț 30.000 $

Ceea ce face ca designul și stilurile Gucci să fie atât de sofisticate este discreția brandingului său pe multe dintre produsele sale de top. O geantă de umăr Gucci ca aceasta este recunoscută instantaneu pur și simplu datorită formei și calității sale. Pielea de crocodil de pe această geantă pare să strălucească într-un mod care nu ar putea fi imitat. Trebuie să existe un fel de magie care plutește pe străzile din Florența pentru a crea o astfel de clasă distinsă. Ceea ce este și mai magic este faptul că fiecare dintre cusăturile acestor artizani valorează mai mult decât salariul săptămânal al majorității oamenilor. În ciuda prețului incredibil, această geantă nu a fost niciodată disponibilă pentru vânzare generală. De fiecare dată când se face una, este cumpărată instantaneu, alături de piele de crocodil de cea mai bună calitate, epoletul moale are o cataramă din aur pur.

Soft Stirrup Shoulder Bag- $29,990.00

Această geantă de umăr scumpă, dar cu aspect simplu de la Gucci este un produs de clasă. Geanta este realizată din piele de crocodil complet nevopsită, care arată foarte natural. Această geantă cu un design unic este foarte spațioasă în interior, ceea ce este perfect pentru a plasa mai multe articole.

Gucci Biker Jacket – Preț 18.650 $

Alessandra Miceli a inițiat acest design ca răspuns și tribut adus scenei punk rock din Londra care a explodat în anii 1980. Este confecționată din piele de vițel italian și este puternic împodobită cu nituri metalice, lanțuri și fermoare peste tot. Aceasta este jacheta badass supremă pentru cei care deschid calea unei abordări fără bariere a vieții. Acest lucru i-a ridicat la o poziție de lux financiar prin care își pot permite să cheltuiască aproape 20.000 de dolari pe o geacă de motociclist. Personaje precum Sid Vicious de la „Sex Pistols” și Joe Strummer de la „The Clash” au fost atât sursa de inspirație, cât și publicul țintă pentru acest design tare și dur. Cu un astfel de aspect hardcore, acesta este cu adevărat un produs Gucci unic și special.

Rochie Gucci cu paiete – Preț 12.900 $

În mod surprinzător, aceasta este singura rochie de pe lista noastră, iar designul este absolut impecabil. Beyoncé Knowles achiziționează această rochie și a fost văzută purtând-o doar o singură dată. Are genul de faptul că doar o singură apariție o va face să trăiască pentru totdeauna în memoria oricui a văzut-o. Confecționată din cea mai fină Georgette de mătase, arată de parcă însuși Regele Midas ar fi apucat-o cu două mâini și ar fi târât-o printr-un râu de aur. La un preț de aproape 13000 de dolari, va satisface dorința oricărei femei de a atrage atenția tuturor și oricui se află în preajmă. Este o demonstrație copleșitoare de farmec și clasă.

Monitorul Gucci Men’s I-Digital Grammy Special Edition – Preț 7900 $

Acest ceas incredibil a fost realizat inițial pentru ceremonia de decernare a premiilor Grammy din 2013. Bineînțeles, unul dintre cei mai venerabili promotori ai acesteia a fost Kanye West. Ecranul este realizat din cristale de safir, una dintre cele mai dure substanțe de pe planetă. Așadar, indiferent de eticheta de preț și de valoarea astronomică a acestui obiect de colecție în ediție limitată, a fost conceput pentru a fi purtat. Cristalele de safir înseamnă că ceasul nu poate fi zgâriat și este aproape indestructibil. De obicei, un ceas cu o asemenea reputație globală neprețuită va fi ținut sub cheie în cel mai sigur loc posibil, dar niciodată cu ceva Gucci. Ceasul este ostentativ și reflectă tot farmecul și strălucirea asociate cu cei mai mari muzicieni și interpreți din toate timpurile. Oricine deține una dintre aceste frumuseți va dori să se afișeze cu ea la fiecare eveniment de înaltă clasă din calendar.

Gucci Sylvie Purse – Preț 4000$

Designerul Alessandra Miceli a declarat că scopul acestei poșete a fost acela de a întoarce capetele indiferent unde te-ai duce în lume. Ei bine, cu siguranță și-a atins acest obiectiv. Realizată din cea mai fină piele italiană, cu un frumos mâner din mătase și o panglică atașată la ea. Poate veni în aproape orice combinație de culori la care vă puteți gândi. Lanțul auriu care se înfășoară peste partea superioară a genții. Într-o cataramă discretă, dar elegantă, doar miroase a acea clasă modestă și decadentă care a devenit atât de sinonimă cu marca Gucci. Elegant a fost suficientă pretenție de modestie pentru a-l face discret fermecător. Poșeta Sylvie este o geantă care face să saliveze pentru orice femeie versată în nuanțele modei de înaltă clasă.

Gucci Genius Jeans – Preț $3990

În ciuda faptului că este una dintre cele mai scumpe perechi de blugi din istoria modei, acest produs a zburat de pe rafturi încă de la crearea sa în 1998. 20 de ani mai târziu și încă este considerat o modă de înaltă clasă. Zara a încercat chiar să imite designul fabulos, dar nu a putut niciodată să se ridice la nivelul clasei pure a originalului Gucci. Fiecare pereche de pantaloni din denim este cusută manual de cei mai pricepuți artizani din Florența, afișând cu mândrie fraza „made in Italy” pe etichetă. Modelele sunt reliefate cu mărgele africane și brodate cu modele precise și frumoase de flori și pene. Aceștia se îmbrățișează strâns pe șolduri și vor amplifica frumusețea oricărui model cu picioare lungi.

De-a lungul anilor, Gucci a fost întotdeauna inovativ în ceea ce privește stilul și clasa unui produs vestimentar. Colecțiile scumpe ale acestui brand popular au fost întotdeauna recomandate ca ultimele tendințe în materie de modă de către personalitățile de top din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.