12 trucuri de studiu pentru a trece examenele fără să studiezi

2. Găsiți un loc de muncă pe care îl preferați: Găsește un loc de muncă potrivit care să fie confortabil și fii gata să îți petreci acolo emoțiile de ultim moment. Părăsește patul, îți va activa modul de somn.

12 Trucuri pentru a trece examenele fără să studiezi

3. Adună-ți cerințele și scapă de distracții: Fii pregătit cu hârtia, notițele, manualele, sticla de apă. Lasă-ți telefonul departe de zona de studiu, închide wifi-ul. Exersați pe hârtie.

12 trucuri pentru a lua examenele fără să înveți

4. Faceți un plan rapid: Având în vedere că aveți foarte puțin timp la dispoziție și este aproape imposibil să acoperiți întreaga programă, alegeți câteva subiecte importante de abordat și faceți o listă. S-ar putea să nu reușiți să terminați totul, cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să stăpâniți câte un subiect la un moment dat decât să fiți un valet în toate.

12 trucuri pentru a lua examenele fără să învățați
Anunțuri

Anunțuri

5. Cronometrează-te: Dimpotrivă de a nu mai avea aproape deloc timp, este mai bine să folosiți judicios timpul rămas. Împărțiți-vă timpul în părți pentru a acoperi subiectele importante de pe lista dumneavoastră. Dacă credeți că există un subiect dificil, acordați-vă mai mult timp pentru a-l parcurge.

12 trucuri pentru a trece cu brio examenele fără să învățați

6. Stabiliți priorități și treceți la treabă: Obligă-te să te apuci efectiv de lucru. Oricât de greu ar părea, trebuie să vă apucați de treabă. Dacă cumva vă blocați, nu vă stresați, treceți peste ea și reveniți la ea mai târziu, dacă timpul vă permite.

7. Faceți pauze! O meritați: Acordă-ți o pauză de lux de 5 minute la fiecare jumătate de oră. Dansați, răsfoiți pe rețelele de socializare și mâncați. Întoarceți-vă direct la lucru la sfârșitul celui de-al 5-lea minut.

8. Mâncați! Și creierul tău are nevoie de hrană: Mâncarea vă menține creierul sănătos, mâncați ceva substanțial pentru a vă menține sătul, dacă trageți o noapte albă. Păstrați-vă hidratat în timp ce lucrați.

Cafeina este Sfântul Graal al dumneavoastră, vă înțelegem. Dacă te face să te simți agitat, FEREȘTE-TE.

12 trucuri pentru a lua examenele fără să studiezi

9. Vorbește cu cineva, te afli în lumea celor vii: Nu te bate prea mult. Nu lăsați presiunea să vă consume. Există viață și în afara examenelor, dați un telefon rapid cuiva sau vizitați o persoană dragă pentru a vă păstra sănătatea mintală.

10. Dormiți și treziți-vă din nou: Somnul vă va ajuta să performați mult mai bine. Odihna vă ajută creierul să proceseze informațiile pe care le-ați îndesat. Deșteaptă-te! Rămâneți în alertă, faceți un duș rece, luați aer proaspăt și asigurați-vă că ați luat micul dejun. Să sari peste micul dejun în ziua examenului este un nu, nu!”

12 trucuri pentru a lua examenele fără să înveți

11. Aruncă o ultimă privire pe notițele tale înainte de a intra pe câmpul de luptă: Uită-te peste notițele tale înainte de a intra în sala de examen, te ajută. Nu faceți acest lucru până în ultimul moment. Luați-vă câteva minute pentru a vă calma. Nu uitați să respirați.

12 trucuri pentru a trece cu brio examenele fără să învățați

12. Respiră adânc, nu te încorda: Nu lăsați tensiunea să vă afecteze. Citește cu atenție toate întrebările și răspunde mai întâi la cele pe care le știi cel mai bine, iar la restul mai târziu. Nu uitați să fiți cu ochii pe ceas. Timpul este rapid. Nu petreceți prea mult timp la o singură secțiune. Și gata, s-a terminat! Acum aveți voie să sărbătoriți.

A fost o cursă dată naibii, nu-i așa? Morala poveștii: Niciodată, niciodată să nu lăsați lucrurile pe ultima clipă.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.