15 exemple de postări pe Facebook care au devenit virale

Ultima modificare: 09/09/2019
Timp de citire:

Nu există o rețetă exactă pentru a face ca o postare pe Facebook să devină virală. Motivul pentru care celebrii influenceri ucid mediile sociale este că au avut un moment eureka în a găsi abordarea potrivită pentru a atrage și converti publicul țintă.

Am enumerat câteva dintre cele mai bune exemple de conținuturi care s-au răspândit rapid pe Facebook, astfel încât să puteți aduna ingredientele (informațiile), să cerneți cele mai bune idei și să puneți ingredientul secret (strategia) care ar face rețeta perfectă pentru conținutul dvs.

Exemple de postări pe Facebook care au devenit virale

Acest post este despre postări virale pe Facebook care au fost create de echipe de experți în marketing care înțeleg cu adevărat rețeta conținutului viral.

Aici am inclus fragmente profitabile de cunoștințe pe care le dețin aceste postări pe Facebook. Puteți să le aplicați la propriile organizații și să vedeți randamente uluitoare.

Exemplu #1: Promoțiile de tricouri Qwertee

Qwertee duce concursurile de pe Facebook la un nou nivel. Ei oferă un tricou uimitor obișnuit prin facilitarea concursurilor zilnice pe pagina lor de Facebook. Postările lor zilnice încorporează o imagine, o inscripție extraordinară și principiile esențiale ale concursurilor.

Acest lucru dezvoltă hype și fiecare imagine pe care o postează are mai multe numere de distribuiri, comentarii și aprecieri – o abordare incredibilă pentru a spori notorietatea mărcii prin intermediul Facebook. Regulile concursurilor presupun, în principiu, ca fanii să dea like, să partajeze și, de asemenea, să comenteze pentru a-și spori șansele de a câștiga concursurile.

Consiliu profesional

Creați concursuri pe Facebook în jurul produselor și serviciilor dumneavoastră. Vedeți cum puteți coordona orientarea publicului țintă către produsele și serviciile dumneavoastră. Oferirea de mărfuri impresionante este o abordare pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, trebuie să executați concursul de pe Facebook. Faceți din acesta un obicei zilnic dacă îl considerați util.

Exemplu #2: Raport științific despre primul copil născut

Primul copil născut este cel mai inteligent. Această postare este un caz decent de cercetare și dezvăluire științifică care devine celebru online pe Facebook. Fiecare familie cu copii are un copil conceput pentru prima dată, așa că această explorare va vorbi, fără îndoială, unei adunări vaste de oameni. Site-ul M2 investiga o analiză a Universității din Leipzig, care a descoperit că micuții concepuți pentru prima dată primesc un ajutor în ceea ce privește coeficientul de inteligență prin faptul că își învață frații și se concentrează pe deplin. Nu au fost accesibile informații cu privire la numărul de distribuiri provenite de la tinerii concepuți prima dată.Consiliu profesional

Compartă reportaje științifice care pot aduce un impact pozitiv.

Exemplu #3: Conținutul DIY și rețete de Oreo

Rețeta de Oreo a copleșit Facebook. Indiferent dacă discutăm despre conținut DIY sau despre rețete și exerciții speciale, există o foame constantă pentru acest tip de conținut. De fapt, rețetele sunt cele mai obișnuite lucruri fixate pe Facebook și pe Pinterest.

Pro Tip

Toate lucrurile luate în considerare, este o oportunitate extraordinară pentru brandurile care au articole care pot fi transformate în sarcini de bricolaj pentru a asambla conținut care poate fi partajat!

Exemplu #4: Postarea amuzantă și inteligentă a Buffalo Wild Wings

În această postare de la Buffalo Wild Wings, brandul percepe cu ce este ocupat grupul lor de curioși și îi dă o întorsătură inteligentă, dar interesantă. În sezonul acestei postări, se desfășura unul dintre cele mai mari meciuri de fotbal, iar Buffalo Wild Wings a făcut o postare inteligentă care făcea referire la acesta.

Aceasta este demonstrația de narațiune receptivă. Cu toate acestea, ceea ce duce această postare la nivelul următor este capacitatea lor de a face un mesaj inteligent, semnificativ pentru marcă, care reverberează în grupul lor de curioși.

Consiliu profesional

Fericirea este unul dintre cele mai intense sentimente pe care le poate evoca o marcă. În cazul în care puteți face pe cineva să râdă, îi puteți câștiga inima și îl puteți face să facă orice.

Exemplu #5: State Bicycle Company

Pagina de Facebook a acestei organizații actuale este o dovadă că consecvența este calea spre o administrare eficientă a rețelelor online.

Pagina lor de Facebook postează mai mult de 80 de fragmente de substanță pentru fiecare lună. Acest lucru a dat roade, devotații lor extinzându-se de la 4.600 în 2013 la 475.000 în prezent. Ei atrag în plus cu o adunare de persoane indivizi prin provocări și dificultăți amuzante.

Una dintre cele mai proeminente dificultăți ale lor este provocarea săptămânală de fotografie care solicită clienților să trimită cele mai bune poze ale lor având în vedere subiectul din acea săptămână. De asemenea, o mare parte din substanța lor este vizuală – imagini uimitoare și înregistrări care îi tentează și îi interesează pe clienți.

Pro Tip

Recunoașteți cât de rapid se mișcă susținerea socială și postați suficient pentru a apărea pe feed-urile majorității fanilor dvs. cel puțin o dată pe zi. În cazul în care nu sunteți în prim-planul gândurilor lor, aceștia sunt mai puțin înclinați să vă ia în considerare atunci când fac acea achiziție. În cazul în care nu aveți capacitatea de a distribui conținut de primă clasă în fiecare zi, faceți o curatorie. Aplicații precum DrumUp, Feedly și Pocket sunt grozave pentru a găsi conținut și motivație pentru Facebook.

Exemplu #6: Campanie bazată pe emoții de către Converse

Când vă gândiți la cea mai iubită melodie de dragoste, uitați-vă la demonstrează că probabil nu este cea mai iubită din cauza versurilor. Cel mai probabil este cea mai iubită de tine în lumina faptului că o conectezi cu un eveniment pasional din viața ta. Aceasta este puterea muzicii. Cu toate acestea, aceeași ipoteză poate fi legată de substanța pe care o partajați pe Facebook.

Pro Tip

Contenutul care stârnește emoții este cea mai mare distincție între conținutul viral și conținutul de nivel. Atunci când împărtășiți ceva care aduce meditații și gânduri cu privire la dragoste, indivizii conectează acea substanță cu cei dragi lor. Făcând acest lucru, ei conectează acel gând de afecțiune cu imaginea dvs. și stabilesc o asociere mai profundă cu marca dvs.

  • Cum să faci o campanie eficientă de anunțuri pe Facebook
  • 10+ moduri de a-ți crește ROI-ul din Social Media
  • 20 Plus fapte despre Social Media pe care nimeni nu ar trebui să le ignore

Alte exemple de postări virale pe Facebook

Exemplu #7: Travel Tip Tuesday

EBags este un producător și vânzător de genți care a înțeles că o mare parte din clienții săi sunt călători. Pentru a câștiga de pe urma acestui lucru, brandul a pus la cale #TravelTipTuesday – o abordare de bază și eficientă pentru a oferi experiențe impresionante urmăritorilor lor. Hashtag-ul îi face pe clienți să revină pentru mai multe sfaturi excepționale. Pentru a adăuga la aceasta, marca postează în mod obișnuit sfaturi de călătorie și articole care oferă călătorilor îndemnuri incredibile. Au mai mult de 200.000 de devotați doar pe Facebook, datorită conținutului lor extraordinar.

Exemplu #8: Red Bull Extreme Shots

Punerea în joc a tot ceea ce este în joc pentru o emoție sau o realizare insondabilă este un lucru care a oferit milioane de amuzament de la o epocă la alta. Oferirea unui conținut plin de energie, risc și emoție este o abordare puternică pentru a face ca un conținut să merite să fie împărtășit.

Exemplul #9: 30 Years Bold Hashtag by Kenneth Cole

Pentru a comemora o comemorare, Kenneth Cole a realizat un hashtag și un concurs pe Facebook, îndemnându-și fanii să împărtășească imagini identificate cu hashtag-ul. Hashtag-ul a fost menit să rezoneze cu stilul și sufletul marcant al brandului. Fotografiile ulterioare au intrat chiar și într-un centru social de favoruri și au adus brandului un capital social important în ceea ce privește substanța și introducerea.

Exemplul #10: Arată-ți adevăratele culori

The Banana Republic își împărtășește poziția privind echitatea, deoarece se identifică cu căsătoria. În timp ce postarea ar putea ucide unii dintre fanii lor actuali, va avea un efect pozitiv asupra persoanelor care susțin egalitatea căsătoriei. Astfel, indivizii care sunt de acord cu Banana Republic vor împărtăși acest conținut ca o abordare pentru a arăta că susțin Banana Republic și egalitatea în materie de căsătorie.

Exemplul #11: Bărbații chei sunt mai sexy

Această postare ia după o configurație comparativă cu alte postări virale de pe Facebook, în special cercetarea logică târzie care va interesa un grup specific de curioși, adică bărbații chei în căutare de consolare. Este o audiență numeroasă.

Exemplu #12: Campania pentru drepturile omului

Întrunirea a cerut ca clienții Facebook să-și transforme pozele de profil în roșu și să-și arate solidaritatea cu cei care caută drepturi egale. Acest lucru a dus la o cruciadă virală cu peste 45.000 de distribuiri și 13.000 de like-uri pe Facebook în decurs de câteva zile. În 2015, când egalitatea în materie de căsătorie era luată în considerare pentru fiecare dintre cele 50 de expresii, HRC a cerut clienților să își transforme din nou pozele în roșu și, de data aceasta, și-a extins raza de acțiune și pe Twitter și Instagram. Poza de profil roșie a ajuns să fie pur și simplu sinonimă cu lupta pentru egalitatea căsătoriilor.

Exemplul #13: Outside The Box

Gândirea diferită de a altora a fost în mod constant ceea ce separă mărcile care apar și cele care se amestecă. În cazul în care sperați să vă transformați într-o senzație web pe Facebook, realizați ceva care este unic. Înșelăciunile optice sunt o abordare incredibilă pentru a începe o expansiune atât a discuțiilor, cât și a distribuirilor pe pagina dvs. de Facebook.

Exemplul #14: Under Armor

Expresia, I Will What I Want, a fost menită să îi determine pe concurenți să nu stea în așteptarea consimțământului sau a aprobării și să urmeze ceea ce au nevoie. Campania de pe Facebook a luat avânt atunci când supermodelul Gisele Bundchen a împărtășit poza sa particulară cu hashtag-ul și a obținut peste 80 de mii de like-uri.

Din acel moment, diverși concurenți, pe o perioadă largă de timp, au utilizat hashtag-ul pentru a-și demonstra energia. Hashtag-ul a implicat doamnele de pretutindeni din întreaga lume, precum și a completat ca un avans incredibil pentru cea mai actuală gamă de produse Under Armor.

Exemplu #15: Femeile au nevoie de mai mult somn

Acest post următor preia același format în acoperirea cercetărilor faimoase. Acest tip de post va atrage o anumită adunare de oameni. Pe termen lung, va exista o postare pe Facebook cu o confirmare logică care indică fiecare propensiune.

Bottom Line

Vrei ca postările tale pe Facebook să devină virale? Totul ține de gândire creativă și de o bună înțelegere a publicului tău țintă. Vă va ajuta conținutul dvs. să devină o senzație pe web.

Răsfoiți mai multe la:BusinessMarketingProfesioniști
Team DevriX

Team DevriX

Blog Writing & Content Creation
Echipa noastră de marketing este responsabilă pentru crearea conținutului de pe site-ul DevriX și de pe profilele de social media. Putem oferi servicii de producție de conținut & de marketing și pentru dumneavoastră: link. Contactați-ne pentru a începe acum reținerea dvs. de Inbound Marketing.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.