24 de rețete de caserole vegane pentru a hrăni o mulțime

Mâncarea vegană nu este atât de pretențioasă pe cât poate părea. De fapt, puteți face acasă versiuni vegane ale aproape tuturor mâncărurilor dvs. preferate, de la brânza vegană la mâncarea pentru suflet. Dar uneori ești ocupat și nimic altceva decât o caserolă nu este suficient. Din fericire, versiunile de mâncăruri reconfortante sunt la fel de convenabile și gustoase ca și mâncărurile pe care ai crescut iubindu-le. De fapt, aceste rețete de caserole vegane o dovedesc.

1. Cele mai brânzoase bărcuțe cu spaghete de dovleac: Nu vă va lipsi deloc brânza din lapte; aceste bărci se încarcă cu toate versiunile dvs. preferate pe bază de plante. (via Brit + Co)

2. Butternut Squash and Spinach Casserole: Un sos pe bază de piure de caju leagă acest uimitor fel de mâncare centrat pe legume. (via Nick Hopper / Farmacy Kitchen Cookbook by Camilla Fayed)

3. Vegan Baked Ziti: Sosul de roșii, pastele, mozzarella vegană și busuiocul se combină pentru un clasic reconfortant. (via Brit + Co)

4. Vegan Butternut Squash Enchiladas: Dovleacul Butternut face ca această caserolă enchilada să fie surprinzător de cremoasă. (via Making Thyme for health)

5. Caserolă de quinoa cu broccoli și brânză și năut cu năut crocant: În unele zile, vă este prea lene să preparați componentele individuale ale mesei de la zero. Atunci este momentul în care această caserolă vegană cu brânză, încărcată cu legume și proteine, vine la îndemână. (via Fit Foodie Finds)

6. Caserolă de fasole verde cu piure: Un sos de conopidă face din această caserolă ușoară de fasole verde o rețetă la care veți apela de nenumărate ori. (via Minimalist Baker)

7. Vegan Creamy Potato Casserole: Dacă nu doriți să vă dedicați pe deplin conopidei piure de conopidă, vă puteți înlesni ideea cu această caserolă cremoasă de cartofi. (via Blissful Basil)

8. Teriyaki Tofu Tempeh Casserole: Uneori, gătitul de mâncare vegană satisfăcătoare este la fel de simplu ca și recrearea unui fel de mâncare preferat. Această caserolă face o transformare a mâncării la pachet, schimbând carnea cu tofu și tempeh. (via Simple Veganista)

9. Caserolă de orez cu brânză și broccoli: Sosul de brânză vegan nu este lipsit de defecte – rețetele numai cu caju pot fi destul de grele. Această rețetă face o caserolă care este ușor mai ușoară, datorită unui sos care este făcut cu cartofi și morcovi, nu doar cu nuci. (via Catching Seeds)

10. Caserolă de dovlecei și porumb tamal: Săriți peste prepararea tamalelor individuale pretențioase și încercați în schimb acest fel de mâncare vegană ușoară. Pur și simplu amestecați aluatul pentru tamale și gătiți-l la abur într-o tavă de tort. (via Thyme and Love)

11. Caserolă vegană de biscuiți pentru micul dejun: A mânca vegan nu trebuie să însemne să renunți la comoditate. Această caserolă vegană pentru micul dejun servește o mulțime de oaspeți, astfel încât întâlnirile de familie și petrecerile de brunch nu trebuie să fie o corvoadă. (via Namely Marley)

12. Kale, conopidă și cartofi dulci gratinați: Această caserolă funcționează bine ca antreu sau ca garnitură. Are un sos din lapte de cocos care acoperă cartoful dulce, conopida și kale. (via Foraged Dish)

13. Conopidă Alfredo Alfredo Scalloped Sweet Potatoes: Conopida este ingredientul secret al acestui sos alfredo. Este coaptă împreună cu cartofii dulci pentru o modalitate furtivă de a obține două legume într-un singur fel de mâncare. (via Food Faith Fitness)

14. Macaroane vegane cu dovleac la cuptor și brânză: Înlocuitorii vegani ai brânzei îi pot speria pe unii oameni, dar acesta este făcut din dovleac prăjit, drojdie nutritivă și lapte fără lapte. Acoperiți cu pesmet crocant pentru un fel de mâncare care rivalizează cu macaroanele cu brânză convenționale. (via Jessica in the Kitchen)

15. Caserolă de cartofi dulci cu curry verde și quinoa: Această caserolă de cartofi dulci și quinoa primește un impuls de aromă datorită pastei de curry verde. (via Fit Foodie Finds)

16. Vegan Eggplant Moussaka: Această moussaka vegană, preparată cu linte și o bechamel vegană, dă lovitura în totalitate. (via Connoisseurus Veg)

17. Caserolă cremoasă vegană cu broccoli și orez sălbatic: În această rețetă, caserola primește o doză suplimentară de aromă de la o mulțime de ciuperci sotate și un topping de pesmet crocant și ierburi. (via The Veg Life)

18. Caserolă vegană de cartofi dulci: Servită alături de o friptură Tofurky sau cu o porție de înghețată de lapte de caju, nu poți învinge această caserolă de cartofi dulci. Este dulce, are un aer de sărbătoare și este complet vegană. (via Hummusapien)

19. Paste cu roșii la cuptor: Pregătiți cina pentru o mulțime cu aceste paste la cuptor. Alternativ, sosul roșu poate fi făcut din timp pentru mese ușoare în timpul săptămânii. (via A Virtual Vegan)

20. Cassoulet vegan cu ciuperci Portobello afumate: Mâncarea franceză vegană poate părea o imposibilitate, dar această rețetă dovedește contrariul. Ea oferă o transformare a clasicului cassoulet, adăugând ciuperci pentru o mușcătură savuroasă, împreună cu fasole albă cu usturoi. (via Connoisseurus Veg)

21. Caserolă ușoară de porumb vegan: Caserola de porumb merge cu aproape orice. Încercați versiunea alături de friptura falsă sau cartofii prăjiți, sau ca o garnitură vegetariană prietenoasă cu veganii pe care o vor savura și omnivorii. (via Namely Marly)

22. Caserolă de dovlecei, roșii și cartofi: Aceasta este o modalitate colorată și aromată de a obține toate legumele și nutrienții de care aveți nevoie pentru cină și ca prânz a doua zi. (via The Veg Life)

23. Vegano Tempeh și Kale Enchilada Casserole: Slănina afumată de tempeh oferă acestui fel de mâncare tone de aromă robustă. Adăugați o garnitură crocantă de pesmet pentru un fel de mâncare vegană pe care întreaga familie îl va iubi. (via Hummusapien)

24. Caserolă ungurească de cartofi: Unele mâncăruri de cartofi pot părea grele, dar nu și aceasta. Este făcută cu un sos de caju și firimituri de cârnați de fasole roșie și este garnisită cu murături pentru un plus de aromă picantă. (via Green Evi)

Consultați mai multe idei de cină ușoară pe Pinterest.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.