30 de obiceiuri de relații de modă veche care sunt rare, dar care se aplică și astăzi

Ați văzut și experimentat cu toții adevărata față a lumii în care trăim. Adevărul este că (încercăm) să existăm într-o societate brutală, insensibilă, care nu face decât să ia fără să dea nimic în schimb.

Oamenii buni sunt foarte greu de găsit. Onestitatea este considerată o slăbiciune. Relațiile nu sunt durabile. A spune da nu înseamnă să fim împreună pentru eternitate, ci mai degrabă până când ne lovim de prima piatră de pe drum și ne salvăm.

Cu toate acestea, chiar dacă pare că epoca de aur a iubirii adevărate și a obiceiurilor de relații de modă veche ar fi putut dispărea odată cu ultimele generații, spre surprinderea și plăcerea mea cea mai mare, încă mai există.

Iată 30 de obiceiuri de modă veche, de relații pe care nu ar trebui să le uităm niciodată:

1. Îmbracă-te frumos pentru el. Bărbatul care te iubește pentru ceea ce ești te va iubi chiar și cu noroi pe față. El îți va adora imperfecțiunile și defectele. Dar asta cu siguranță nu înseamnă că nu ar trebui să nu te aranjezi din când în când și să-l surprinzi.

2. Gesturi grijulii și romantice pentru ea. Nu trebuie să fie ceva luxos sau scump pentru a o face să se îndrăgostească până peste cap de tine, din nou. Un simplu sărut pe frunte, o cină făcută în casă sau un dormitor luminat de lumânări pot face trucul.

3. Complimente. Credeți-mă, acestea nu se demodează niciodată. Poate că tu crezi că femeia/bărbatul tău este cea mai superbă/cel mai chipeș persoană în viață, dar să spui asta cu voce tare ar însemna mai mult pentru ei.

4. Lasă bărbatul să preia conducerea măcar o dată. Exact ca în vremurile de altădată. Sunt pentru feminism și drepturi egale, dar sunt unele lucruri cu care nu ar trebui să ne jucăm. Cum ar fi să deschidem ușile mașinii, să tragem un scaun sau să facem prima mișcare, cea inițială. Se numește echilibru.

5. Flori, flori, flori, flori. Să nu uităm de puterea pe care o au bujorii surpriză. Cumpărarea de flori fără motiv arată cât de mult înseamnă cineva pentru tine. Te-ai gândit la ei și ai decis că le vei înveseli ziua cu ceva ce le-ar putea plăcea. Acești oameni sunt rari, dar ei există.

6. Fiți atenți. Și vorbesc serios. Nimic nu se compară cu o conversație sinceră, ochi în ochi. Nu uitați niciodată să vă întrebați partenerul cum i-a mers ziua. Împărtășește-ți experiența. Dar, cel mai important, învățați să ascultați fără să răspundeți.

7. Salutați-vă unul pe celălalt când veniți acasă. Există ceva mai prețios și mai înduioșător decât să vă auziți iubitul spunând Dragă, am ajuns acasă, după o zi lungă și obositoare la serviciu?

8. Bucurați-vă de mesele romantice gătite acasă, la domiciliu. În zilele noastre, puteți plăti pentru a face totul și a merge peste tot. Și tocmai asta este ceea ce face ca aceste valori tradiționale, de familie, cum ar fi să gătești și să iei prânzul împreună, să fie atât de speciale. S-a dovedit științific că a mânca împreună crește intimitatea și leagă partenerii mai mult decât orice altceva. Nu renunțați niciodată la aceste obiceiuri de modă veche.

9. Petreceți timp de calitate împreună. Orice este ceea ce vă face sufletele să înflorească, faceți-o. Și faceți-o mai des. Fie că mergeți la cinema, faceți drumeții, mergeți cu cortul sau dansați, petrecerea timpului de calitate cu ceva ce ne place ne ajută să creștem și să evoluăm.

10. Respectați spațiul personal al celuilalt. Nu, cuplurile nu ar trebui să fie lipite unul de celălalt. Petrecerea unui timp separat de partenerii noștri ne poate ajuta să reflectăm asupra dorințelor noastre și ne oferă spațiul necesar pentru a ne regăsi pe noi înșine.

11. Ține-te de cineva care te face să râzi până când plângi și te doare stomacul. Este simplu. Cuplurile care știu să se bucure în fiecare moment și să facă glume pe socoteala celuilalt, rămân împreună.

12. Surprindeți-vă unul pe celălalt cu cadouri. Nici măcar nu trebuie să fie ceva scump sau cumpărat, de altfel. O felicitare scrisă de mână înseamnă mult mai mult decât cel mai fin diamant de pe piață. Întotdeauna efortul este cel care contează mai mult.

30. Acordați atenție acelor lucruri mărunte care înseamnă lumea pentru unii. Felul în care își bea ceaiul sau își mănâncă supa. Genul de filme pe care le urăște sau de cântece pe care le iubește. Acordați atenție acestor lucruri aparent mărunte. Ele înseamnă foarte mult pentru unii.

  • Despre
  • Ultimele postări
Scriitor profesionist cu mulți ani de experiență în domeniul psihologiei, relațiilor umane, științei și spiritualității.

Stephanie Reeds
Ultimele postări de Stephanie Reeds (vezi toate)
  • Îmi cunosc valoarea și nu voi mai lăsa niciodată pe cineva să mă disprețuiască – 09/14/2020
  • Cum să-i depășești pe oamenii care nu te tratează așa cum meriți – 08/29/2020
  • 5 moduri puternice de a-ți vindeca traumele și de a deveni liber din punct de vedere emoțional – 08/28/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.