5 semne că nu ești pregătită pentru o relație pe care nimeni nu vrea să ți le spună

Doriți să fiți într-o relație nu înseamnă că sunteți pregătită pentru o relație. Ar putea însemna că te simți singură sau că ai o altă problemă în viața ta pe care o treci cu vederea și crezi că o relație va fi leacul tău.

Ca femei, ni s-a spus de când ne putem aminti că dragostea ne va salva… că o relație este acea piesă lipsă de care avem nevoie pentru a ne completa viața. Nu e de mirare că atât de multe femei se concentrează atât de intens asupra acestui lucru și cred că o relație este tot ce au nevoie pentru a fi fericite.

Nu neg puterea de a fi într-o relație uimitoare. Poate fi transformatoare, iar beneficiile sunt imense. Dar, înainte de a te bucura de aceste beneficii, trebuie să fii în locul potrivit pe plan intern. Din păcate, acest lucru necesită uneori muncă.

Știu mai bine decât oricine cum este acest lucru. În timpul anilor mei de singurătate cronică, tot la ce mă gândeam era cât de mult îmi doream să fiu într-o relație. Mă concentram pe dorința mea, pe lipsa bărbaților decenți și disponibili, pe cât de greu este să te întâlnești cu cineva în New York, pe cât de nedreaptă este toată chestia asta… dar nu atât de mult pe faptul dacă eram măcar pregătită să fiu într-o relație adevărată. Și în cea mai mare parte a acestui timp, răspunsul a fost nu. A fost nevoie de câțiva ani și de multe epifanii înainte de a ajunge la locul potrivit pe plan intern și de a sorta ceea ce trebuia sortat.

Așa că, credeți-mă, sunt ultima persoană care să judece. Dar sunt, de asemenea, prima persoană care îți va oferi o doză de adevăr onest și te va ajuta de-a lungul drumului, uneori descurajant, pentru a ajunge acolo unde îți dorești să ajungi.

Și cu asta, să aruncăm o privire la cele mai evidente semne că nu ești pregătit să fii într-o relație.

Fă acest test și află chiar acum: Îți sabotezi viața amoroasă?

Click aici pentru a face testul nostru rapid (și șocant de precis) „Îți sabotezi viața amoroasă” chiar acum și află dacă îți sabotezi viața amoroasă și dacă trebuie să te dai la o parte din calea ta…

Te gândești cum că dacă ai avea dragostea și devotamentul lui total, viața ar fi perfectă? (Întrebarea 1 din 15)

Ești nefericită în viața ta.

signs-not-ready-for-relationship-1

Când te simți nefericită și nemulțumită în viață, este ușor să arăți cu degetul spre starea relației tale ca fiind cauza. Crezi că imediat ce vei găsi un tip grozav și vei avea o relație extraordinară, totul va fi minunat. Din păcate, nu funcționează așa. Deși o relație poate adăuga cu siguranță la sentimentul tău de fericire, fericirea nu este ceva ce obții dintr-o relație – este ceva ce aduci în relația ta.

Vine din faptul că ești deja fericit în viața ta în afara relației. Acest lucru înseamnă că te simți încrezător în tine însuți, ai un grup bun de prieteni la care ții și care țin la tine, ai hobby-uri de care te bucuri și ești o persoană echilibrată, bine rotunjită.

Da, știu că este mult mai ușor de spus decât de făcut, dar fericirea nu este ceva care se întâmplă pur și simplu. Este ceva ce tu cauți și creezi. Trebuie să vă umpleți în mod activ rezervorul de fericire. Vor fi momente în care acest lucru se va întâmpla cu ușurință și în mod natural, iar alte momente în care va trebui să depuneți mai multă energie și efort.

Mai mult: 11 moduri de a găsi adevărata fericire

Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să așteptați și să vă umpleți timpul cu activități inutile crezând că totul se va schimba atunci când un bărbat va intra în peisaj. Pe de o parte, fiind așa, vei respinge genul de băieți pe care probabil că ți-i dorești, iar pe de altă parte, chiar dacă acel Făt-Frumos va da peste tine, relația va avea un început zbuciumat.

De ce? Pentru că, în acest gen de situație, te vei baza pe el pentru a te umple de fericire, iar acest lucru te poate face să te porți ca o persoană nevoiașă și disperată după aprobarea lui. În afară de asta, el nu va fi niciodată capabil să îți ofere sentimentul de fericire pe care îl dorești, pentru că doar tu îți poți oferi asta.

Ca urmare, vei fi nefericită cu relația și poate chiar puțin resentimentară față de el, iar lucrurile vor merge cel mai probabil din rău în mai rău de aici.

Continuezi să te regăsești în aceleași situații din nou și din nou.

signs-not-ready-for-relationship-2
Dacă istoria continuă să se repete în viața ta, acesta este un mare semn că există ceva la care trebuie să lucrezi în interiorul tău. Personal vorbind, am petrecut ani de zile alergând după bărbați indisponibili emoțional care nu puteau să-mi ofere ceea ce aveam nevoie. Nu aveam niciun interes pentru băieții care chiar mă plăceau și erau foarte buni cu mine și deveneam obsedată de băieții care erau ambivalenți față de mine sau care aveau probleme de angajament.

Unul câte unul, tiparul s-a repetat. Mergeam la o întâlnire cu un tip drăguț și eh, nu îl simțeam. Dar mergi la o întâlnire cu un „damage case” și whoa! Focuri de artificii majore! Trebuie să fac să funcționeze cu tipul ăsta!

Am scris deja multe despre faptul că vreau băieți care nu te doresc, așa că nu voi intra în asta aici, dar este suficient să spun că a fost o problemă cu care trebuia să mă confrunt. Multă vreme am crezut că se va rezolva de la sine, că într-o zi băieții răi vor înceta să mai fie atrăgători și că băieții buni îmi vor stârni în sfârșit interesul meu precar, dar nu a funcționat așa. (Mai multe despre cum am depășit această dependență în acest articol.)

Am avut nevoie să mă trezesc în sfârșit și să mă adun. Am început să merg la un terapeut uimitor și să mă uit cu adevărat în profunzime la cablajul meu defectuos. Am reușit să identific de unde venea și nevoia pe care acești băieți indisponibili din punct de vedere emoțional o satisfăceau în mine și, odată ce am ajuns în acel loc de claritate, ei au pierdut complet orice atracție pentru mine!

Subliniați că a ajunge în aceleași situații nefericite din nou și din nou este un semn că trebuie să vă uitați în interior și că trebuie să faceți o schimbare. De obicei, ajungem să repetăm aceleași scenarii de relații pentru a vindeca un fel de rană lăsată în urmă de un fost sau chiar de un părinte. Subconștientul caută mereu modalități de a se repara, chiar dacă asta înseamnă să vă conducă în situații nesănătoase.

În viață, cu toții ne vom confrunta cu o parte echitabilă de durere și dezamăgire. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi înșivă este să încercați să folosiți aceste dezamăgiri drept combustibil pentru a deveni și mai buni. Până când veți face acest lucru, veți rămâne blocat exact acolo unde vă aflați.

Rezolvați chestionarul: Vă distrugeți accidental viața amoroasă?

Nu ți-ai uitat fostul.

Signs-not-ready-for-relationship-3

Aceasta este o problemă uriașă pentru multe femei. A fi agățată de fostul tău iubit poate cauza probleme din mai multe motive. Primul este că este posibil să te întâlnești cu alți băieți doar pentru a-ți distrage atenția sau poate pentru a-ți face fostul gelos. Acest lucru vă împiedică să formați o conexiune autentică cu acești băieți noi, și chiar dacă îl face pe fostul dvs. gelos, probabil că nu va fi suficient pentru a-l atrage din nou … așa că, în esență, vă mențineți blocată într-o rutină, și fără niciun motiv bun.

Dacă nu ați trecut peste fostul dvs. probabil că încă îl idealizați pe el și relația, ceea ce înseamnă că veți căuta băieți cu calități similare. Acest lucru poate fi problematic pentru că … ei bine, nu a funcționat cu fostul tău cu un motiv! Iar motivul ar putea foarte bine să fie faptul că cineva cu calitățile lui nu se potrivește pentru tine.

Înainte de a te pune din nou pe piața întâlnirilor, asigură-te că te-ai împăcat cu ultima ta relație (sau ultimele relații). Procesați ceea ce s-a întâmplat, treceți peste, învățați lecțiile, mergeți mai departe și continuați să vă vindecați. Să treci peste o despărțire nu este un proces pasiv și, deși timpul poate face ca amintirile să fie mai îndepărtate și mai încețoșate, nu vindecă de fapt.

Trebuie să lucrezi prin emoțiile dificile și să te purifici de aceste sentimente negative, altfel, ele vor continua să circule prin tine, sabotându-ți șansele de a găsi dragostea.

Ai ziduri ridicate.

signs-not-ready-for-relationship-4

Nu poți trăi o viață satisfăcătoare în spatele unui zid, oricât de reconfortant ar fi un zid. În relații, de obicei, ceea ce este asemănător atrage ceea ce este asemănător. Dacă ești indisponibilă din punct de vedere emoțional, este posibil să cauți în mod inconștient tipi care sunt disponibili din punct de vedere emoțional. Există o siguranță în acest lucru, deoarece relația este condamnată înainte de a începe și poți continua să trăiești viața în spatele zidului tău.

Crede-mă, știu cât de greu este să fii vulnerabil și real, mai ales atunci când ți-a fost anihilată inima, dar aceasta este singura cale către o conexiune emoțională profundă și semnificativă. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă păstrați ochii deschiși și să luați decizii inteligente și obiective. Dar asta nu este același lucru cu a ține garda sus.

Având ziduri și protecții și o aură de „nu am nevoie de nimic de la nimeni” reușește să facă un singur lucru: să țină oamenii afară. Într-o relație sănătoasă, ambele persoane trebuie să se poată sprijini una pe cealaltă. Este vorba despre a-i face loc celeilalte persoane și a-l lăsa să intre.

Ești disperată.

Signs-not-ready-for-relationship-5

Dacă te trezești că te apleci cu spatele pentru a fi ceea ce crezi că vrea un bărbat, acesta este un mare semnal de alarmă și un semn că trebuie să te concentrezi asupra ta.

Da, în întâlniri, majoritatea oamenilor își pun cel mai bun picior în față, dar acesta este tot sinele lor. Dacă simți că nu poți fi cine ești cu adevărat pentru ca un bărbat să te placă, atunci trebuie să te concentrezi pe iubirea de sine înainte de a te gândi la dragostea romantică. Dacă nu te iubești pe tine însăți, nu vei fi niciodată capabilă să accepți dragostea din exterior. Iubirea de sine este întotdeauna pe primul loc.

Să fii neautentic este întotdeauna o rețetă pentru eșec, pentru că adevăratul tău sine va ieși la iveală în cele din urmă… și apoi ce? Acesta este motivul pentru care nu sunt un susținător al jocurilor sau al respectării regulilor. Da, chestiile astea pot funcționa, dar numai pentru că te prezinți ca o femeie încrezătoare, iar bărbații sunt atrași de femeile încrezătoare. Dar asta este încă un act în multe feluri. O strategie mult mai eficientă este să fii de fapt o femeie încrezătoare.

Dacă nu te iubești pe tine însăți și nu te simți încrezătoare în ceea ce ești, nu te vei simți niciodată cu adevărat mulțumită și în largul tău într-o relație. Nu vei avea încredere că el te iubește cu adevărat… cum ai putea să o faci când nu te iubești nici măcar pe tine? Vei da invariabil impresia că ai nevoie de el, iar acest lucru este cel mai important factor de respingere. (Acesta este genul de lucruri despre care vorbesc mult pe social media, așa că asigurați-vă că mă urmăriți pe Instagram și mă adăugați pe Snapchat: Sabrinaalexis23.)

De asemenea, nu veți putea niciodată să vă relaxați și să vă bucurați de relație. Vei fi mereu în căutarea proverbialului celălalt pantof să cadă. Când ai această mentalitate, creezi o profeție care se autoîmplinește, pentru că atunci când te simți prost în legătură cu tine însuți, vei acționa într-un mod care creează exact rezultatul de care ești atât de îngrozit!

Atunci, iată semnele revelatoare că nu ești pregătit pentru o relație. Vestea bună este că toate acestea se pot remedia. Totul se reduce cu adevărat la a lucra la tine însuți și a ajunge într-un loc puternic, împuternicit, fericit și inspirat.

Sper că după ce ai citit acest articol înțelegi adevăratele motive pentru care ești încă singur … și sper că această claritate te va pune pe calea rezolvării acestor probleme, astfel încât să poți avea dragostea pe care ți-o dorești. Când ești într-o relație, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le știi. Primul este că, la un moment dat În relația ta, bărbatul tău va începe să se îndepărteze. Este posibil să îl observi că devine mai distant și mai puțin implicat. Se pare că își pierde interesul față de tine și îți faci griji că în curând va pleca pur și simplu. Știi ce trebuie să faci pentru ca lucrurile să revină pe drumul cel bun? Dacă nu, citește ce urmează: If He’s Pulling Away, Do This…

Problema următoare apare în acel moment inevitabil în care bărbatul se întreabă: Vreau să mă angajez cu această femeie pe termen lung? Răspunsul va determina totul. Știți ce îl face pe un bărbat să vadă o femeie ca pe un material de iubită/soție? Știți ce îl inspiră pe un bărbat să se angajeze? Dacă nu, trebuie să citești și tu asta: Lucrurile #1 pe care bărbații le doresc la o femeie

Fă acest test și află chiar acum: Îți sabotezi viața amoroasă?”

Click aici pentru a face testul nostru rapid (și șocant de precis) „Îți sabotezi viața amoroasă” chiar acum și află dacă îți sabotezi viața amoroasă și dacă trebuie să te dai la o parte din calea ta…

Te gândești cum că dacă ai avea dragostea și devotamentul lui total, viața ar fi perfectă? (Întrebarea 1 din 15)

În rezumat…

Acestea sunt semnele că nu ești pregătit pentru o relație:

  1. Ești nefericit(ă) cu viața ta.
  2. Te regăsești mereu în aceleași situații, iar și iar.
  3. Nu ți-ai uitat de fostul iubit.
  4. Ai ridicat ziduri.
  5. Ești disperat.

Femeie nefericită în rochie portocalie așezată pe o bancă de piatră în parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.