7 moduri mici de a vă stimula garderoba de călătorie

Evitați oboseala garderobei pe drum, făcând ca hainele de călătorie să meargă mai departe. Cu doar câteva ajustări – cum ar fi purtarea de haine neutre sau achiziționarea de articole de îmbrăcăminte care îndeplinesc o dublă sarcină – puteți împacheta mai puțin și puteți obține mai mult din ceea ce aveți în valiză. Așadar, fiți creativi: Optimizați-vă dulapul și călătoriți ușor cu acești șapte pași simpli pentru a vă îmbunătăți garderoba de călătorie.

Cumpărați un tricou de bază

cămașă mov cu mânecă scurtă pentru femei.
Amazon

Dacă învățați un singur lucru astăzi, să fie acesta: Tricourile sunt arma secretă a călătorului iscusit. Un tricou de calitate, adaptat (eu sunt un fan al numărului cu guler în V din jerseu Michael Stars, pe care îl dețin într-o gamă largă de culori) este indispensabil. Partea cu „adaptat” este importantă: un tricou larg nu vă va face nicio favoare; cu toate acestea, unul care se potrivește bine corpului dvs. poate fi purtat băgat într-o fustă creion pentru un look elegant sau business-friendly, cu blugi pentru o zi casual de vizitare a obiectivelor turistice sau cu pantaloni scurți pentru o zi lungă și leneșă la plajă. Pentru bărbați, un tricou croit poate fi purtat chiar și sub un blazer. Rulabil și relativ lipsit de riduri, tricoul de bază vă va prelungi garderoba cu câteva zile, indiferent de destinație.

Portați haine reversibile

fustă reversibilă
Amazon.com

Habelele reversibile pot adăuga culoare garderobei de călătorie și vă oferă o mulțime de opțiuni, toate într-un singur articol de îmbrăcăminte. Căutați piese care au modele strălucitoare pe o parte și neutre de bază pe cealaltă pentru o utilizare maximă, cum ar fi aceasta de la Colorado Clothing. Adăugați versatilitate (și permutări nesfârșite de ținute) la un articol de îmbrăcăminte altfel de bază.

Neutrii sunt prietenii dumneavoastră

Când aveți dubii, împachetați o paletă de culori neutre: Albul, negrul, cremele și griurile sunt, în general, culori de bază bune pentru garderoba de vacanță de vară sau de iarnă. Apoi puteți amesteca și asorta în cadrul acelei palete pe tot parcursul săptămânii. Dar nu trebuie să vă rezumați doar la uni: Gândiți-vă la dungi îndrăznețe în negru sau gri sau la modele subtile care pot fi purtate din nou neobservate.

Investiți în încălțăminte versatilă

Este în regulă, Imelda Marcos, nu trebuie să împachetezi toți pantofii pe care îi ai. Pantofii multifuncționali care pot îndeplini sarcini duble sau chiar triple îți vor ușura cu ușurință sarcina. Împachetează balerini care sunt confortabili pentru a te plimba prin muzee, dar care, de asemenea, sunt suficient de eleganți pentru un cocktail (eu sunt înnebunită după TOMS). Cizmele de călărie Pull-on pot fi purtate cu blugi sau rochii și sunt o opțiune excelentă pentru cozile de securitate de la aeroport, deoarece se pot pune și scoate. În general, pantofii de înaltă calitate cu talpă solidă sunt cele mai bune pariuri pentru călătorii; investiția în calitate va garanta pantofi de lungă durată care rezistă la mai multe utilizări.

Aduceți accesorii inteligente

white sierra bug free scarf
Amazon

Când purtați lucruri de bază pe drum, ați putea dori să vă înveseliți ținuta cu câteva accesorii inteligente. Îmi place să împachetez coliere voluminoase, colorate, în șiruri unice care nu se încurcă și eșarfe strălucitoare, dar ușoare, pentru a da ținutelor mele de călătorie un pic de vervă fără să îmi îngreuneze bagajul de mână. (Bonus suplimentar: eșarfele îmi țin de cald în timpul zborurilor friguroase.) Evitați bijuteriile unice pe care le veți purta doar o singură dată, dacă le veți purta vreodată, cum ar fi un șir de perle de lux, un inel de cocktail pe care probabil îl veți pierde în dezordinea din camera de hotel sau o pălărie de soare voluminoasă.

Căutați articole de îmbrăcăminte care îndeplinesc o funcție dublă

rucsac de voiaj reconvertibil
Amazon

Exploratorii inteligenți știu că hainele ar trebui să aibă mai mult decât o simplă valoare estetică, așa că căutați piese multifuncționale pentru a vă accentua elementele de bază. Echipele de călătorie oferă linii de haine separate prietenoase cu vacanța, dar elegante, cu o serie întreagă de beneficii secundare, de la protecție împotriva soarelui și a insectelor până la spații ample de depozitare ascunse. Aruncați o privire la aceste cămăși care blochează soarele (ar fi o bază excelentă pentru orice ansamblu). Gențile convertibile vă vor extinde, de asemenea, garderoba și vă vor ușura încărcătura de bagaje de mână; această opțiune se transformă dintr-un rucsac prietenos cu zborul într-un tote bag pentru utilizarea de zi cu zi.

Inspiră-te

Este ușor să te blochezi într-o rutină de stil, mai ales atunci când călătorești și trăiești dintr-o valiză. S-ar putea să nu doriți să luați sfaturi din comportamentul lor public, dar simțul vestimentar al celebrităților merită să fie imitat. Internetul debordează de bloggeri și reporteri de modă care urmăresc cele mai bune ținute ale celebrităților în timpul jet-setului. Răsfoiți Pinterest pentru o muză a ținutelor sau explorați cărțile de look elegante de pe SSENSE pentru a vedea cum cei pricepuți în materie de modă (și care călătoresc în mod constant) maximizează separările elegante pentru acea altă pistă.

Mai multe de la SmarterTravel:

  • Ce să nu porți în avion (și ce este perfect în regulă)
  • Rochii de călătorie extrem de confortabile care nu sacrifică stilul
  • Cele mai grave 8 greșeli de modă pe care le faci când călătorești

Nota editorului: Această poveste a fost publicată inițial în 2013. Ea a fost actualizată pentru a reflecta cele mai actuale informații.

Am ales manual tot ceea ce recomandăm și selectăm articolele prin teste și recenzii. Unele produse ne sunt trimise gratuit, fără niciun stimulent pentru a oferi o recenzie favorabilă. Oferim opiniile noastre nepărtinitoare și nu acceptăm compensații pentru a revizui produsele. Toate articolele sunt în stoc și prețurile sunt corecte la momentul publicării. Dacă cumpărați ceva prin intermediul link-urilor noastre, este posibil să câștigăm un comision.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.