7 opțiuni de vânzare directă a cafelei pentru a face bani

În fiecare zi, se consumă peste 2,25 miliarde de cești de cafea. Și, nu, nu este o greșeală de tipar. Este un miliard cu B.

Ca și în afaceri, odată cu cifrele vin și vânzările.

Aici intră în scenă vânzările directe de cafea.

Dacă vă considerați un vânzător și simțiți că puteți vinde mărci de cafea grozave altora, atunci ați putea lua în considerare această opțiune. Nu, nu trebuie să vă începeți propria afacere cu cafea și nici nu trebuie să mergeți să găsiți singuri boabele de cafea. Companiile pe care sunt pe cale să le enumăr fac toată treaba murdară pentru tine, de la fabricare la ambalare și chiar expediere uneori. Tu trebuie doar să trimiți vânzările și ei se ocupă de restul. Nu devine mai ușor decât atât.

Dacă ați căutat vânzări directe de cafea sau doriți o altă modalitate de a face bani pe lângă, haideți să ne scufundăm și să vedem numeroasele companii de vânzări directe de cafea care există în acest moment. Am încercat să includ doar companiile care se concentrează în primul rând pe cafea și nu prea multe altele.

Gano Excel

Gano Excel, la fel ca multe companii de vânzări directe de cafea pe care sunt pe cale să le menționez, vinde mai mult decât cafea, dar asta nu înseamnă că trebuie să vindeți și celelalte produse. Potrivit site-ului oficial al companiei, aceștia sunt cele mai mari companii de vânzări directe de top, distribuind produse în peste 60 de țări. De asemenea, se spune că este 100% fără datorii, o afirmație pe care multe companii nu o pot face în economia de astăzi.

Gano Excel se concentrează pe un ingredient cheie, Ganoderma lucidum, care este o ciupercă orientală despre care se spune că are o lungă istorie de utilizare pentru promovarea sănătății și longevității în țările asiatice. Produsele se situează la mijlocul intervalului de 20 de dolari și au recenzii decente pe Amazon, majoritatea produselor obținând un scor de 4+ din cinci. Nu a avut cele mai multe recenzii dintre multele MLM-uri de cafea pe care sunteți pe cale să le citiți.

Dacă ați fost interesat să promovați aceste produse, ele funcționează printr-un „model de cumpărare mai întâi”, ceea ce înseamnă pur și simplu că trebuie să cumpărați la prețul cu ridicata și apoi să le vindeți clienților dvs. la un preț pe care îl stabiliți. În funcție de prețul pe care îl alegeți, marjele dvs. de profit pot varia foarte mult, dar se pare că puteți câștiga doar câțiva dolari pe cutie.

În afară de a vinde produsele pe cont propriu, puteți câștiga și de la persoanele pe care le recomandați companiei să vândă, de asemenea. În acest caz, puteți câștiga până la 15% din ceea ce vinde echipa dvs. ca orice venit rezidual de la clienții care aleg funcția „auto-ship”. Sunt disponibile și alte bonusuri, dar, din câte am înțeles, echipa ta trebuie să fie destul de mare înainte de a vedea ceva.

Site-ul web: Gano Excel

Healthy Coffee International

Așa cum proclamă numele, Healthy Coffee International este un tip de cafea mai sănătos, folosind ginseng și ciuperci reishi pentru a crea un amestec gourmet instant sănătos. Compania ca fondată de Rick Aguiluz și este prezentă în prezent în peste 20 de țări.

Pentru a începe ca distribuitor, compania oferă un fel de organigramă de compensare pe site-ul său oficial. Este mult de asimilat, dar este ca majoritatea schemelor de tip MLM. Cu cât recomandați mai multe persoane, cu atât mai multe bonusuri și profituri puteți câștiga din vânzări.

În acest moment, compania oferă pachete de la 199 $ la peste 999 $ și puteți câștiga până la un anumit procent de bonus pe măsură ce recomandați mai multe persoane. Din nou, sunt multe de asimilat, așa că, deocamdată, urmați linkul de mai jos pentru a vedea cum funcționează în detaliu.

Site-ul web: Healthy Coffee International

Java Momma

Java Momma este unul pe care l-am văzut apărând de câteva ori, în special pe unele bloguri de mame. Compania vinde cafea, precum și ceai, cacao și alte produse conexe. Cu toate acestea, cea mai mare diferență cu această companie este că se concentrează doar pe cafea, nu pe o cafea șmecheră care pretinde că poți pierde în greutate sau îți poate crește energia cu peste 50%. Cafelele listate pe site sunt un amestec de cafele organice certificate de USDA, certificate FairTrade și certificate Kosher. În funcție de tipul de cafea pe care îl alegeți, prețurile variază de la doar 9 dolari la peste 35 de dolari, prețurile depinzând foarte mult de calitate și tip.

Nu am putut găsi prea multe în ceea ce privește recenziile, așa că este greu de spus cât de mult le-ar putea plăcea clienților dumneavoastră. Dar, asta nu înseamnă că nu poți să le încerci și să vezi ce gust au, nu-i așa?

Dacă vrei să vinzi cu Java Momma și să devii ceea ce se numește „Java Momma Barista”, poți să te înscrii pe site și apoi să alegi cu ce kit vrei să începi, fiecare dintre ele fiind vândute cu amănuntul între 20 și 65 de dolari~ fiecare. Fiecare kit include câteva pungi de mostre, un caiet de lucru, precum și un site web replicat.

Pentru fiecare vânzare pe care o faceți, puteți câștiga 20%, indiferent de situație. De asemenea, puteți câștiga și mai mult pe măsură ce recomandați oamenilor să lucreze și pentru Java Momma.

Compania nu pare a fi la fel de mare ca și celelalte menționate pe această listă, dar este una care trebuie cel puțin verificată. Lucrul grozav este că nu aveți nevoie de o cerință de vânzări pentru a câștiga un comision, ceea ce face ca investiția să fie foarte puțin costisitoare.

Website: Java Momma

Javita

Javita oferă o gamă de produse, inclusiv cafea instant, cum ar fi mărcile sale Burn + Control și Energy + Focus. Este un jucător important în domeniu, pretinzând că ajută la pierderea în greutate, precum și că oferă vigilență și energie.

Căutând online, cel puțin prin intermediul recenziilor de pe Amazon, se pare că această cafea este foarte bine cotată, cafeaua sa Burn + Control obținând un scor solid de 4,5 stele din 5, cu peste 450+ recenzii. Dacă aveți de gând să promovați o cafea, este întotdeauna cel mai bine să alegeți o marcă pe care clienții dvs. o vor iubi. Cu toate acestea, cel mai mare dezavantaj este că pachetul de 24 de bucăți se vinde cu mai mult de 28 $+. Asta înseamnă aproximativ 1$+ pe ceașcă. Deși nu este cel mai mare preț de pe listă, este la limita superioară pentru cafeaua de acasă.

Dacă ați dorit să vindeți produsele Javita, se pare că ați putea câștiga între 10 și 30% din vânzările de produse, dar acest număr a depins foarte mult de volumul dvs. lunar. În afară de vânzarea de cafea, puteți câștiga, de asemenea, bonusuri de la primii clienți și atunci când vindeți un kit de pornire, oriunde de la 50 $ la 250 $+.

În ceea ce privește promovarea oamenilor pentru a face parte din linia dvs. descendentă, funcționează la fel ca orice alt MLM. Este o afacere de tipul „cine a recrutat pe cine”. De exemplu, primul tău nivel de recomandări îți va aduce 5%, la fel ca și al doilea. Pentru mine, totul părea confuz, dar din ceea ce cercetez, pare a fi o afacere excelentă pentru cei care sunt vânzători pricepuți și știu că pot îndeplini cerințele de volum lunar pentru a câștiga un comision.

Site-ul web: Javita

Organo

Organo oferă o varietate de produse, inclusiv o linie de cafea, mai ales cafeaua sa neagră gourmet și linia „king of coffee”. Este o altă schemă de tip MLM care se concentrează pe cafea și pierderea în greutate mixtă, ajutându-vă să obțineți energia necesară pentru a arde kilogramele.

În comparație cu Javita, care percepe aproape 30 de dolari și peste pentru un pachet de 24 de bucăți, Organo este cu un vârf de cuțit mai ieftin, vânzându-se cu amănuntul la 27 de dolari. Nu este o diferență prea mare, tot cu o medie de aproximativ 1 dolar pe ceașcă. Cu toate acestea, cea mai mare diferență este că, la fel ca Javita, sunt cotați la fel de bine, dar au sute de recenzii mai multe pe Amazon. Pentru mine, acest lucru arată cât de popular poate fi produsul.

Dacă doriți să vindeți cafea cu Organo, acest lucru se poate face într-unul din două moduri. Puteți pur și simplu să promovați produsele prin intermediul unui site web sau puteți vinde în persoană. Dacă ar fi să vindeți în persoană, veți câștiga diferența dintre prețul de vânzare cu amănuntul sugerat și cel la care îl listați. Depinde de dumneavoastră. Doar țineți cont de faptul că, dacă prețul este prea mare, majoritatea oamenilor vor recurge la Amazon pentru a-și cumpăra aprovizionarea dacă vor continua să facă acest lucru.

La fel ca în cazul multor MLM-uri, vă puteți baza și pe venitul echipei, unde puteți recruta oameni și apoi câștigați o parte din vânzările lor. Cu Organo, puteți câștiga până la 20% din vânzările echipei dvs., în funcție de nivelul dvs. în cadrul companiei. Bonusurile sunt, de asemenea, disponibile și vor varia în funcție de rangul pe care îl aveți în companie.

Website: Organo

Sisel International

Sisel International vinde o mare varietate de produse, nu doar cafea, dar am vrut să îi includ aici deoarece i-am văzut apărând pe destul de multe liste. Compania este foarte cunoscută pentru cafeaua sa neagră, care este făcută din boabe de cafea Panama Boquete Gesha și pentru suplimentele de promovare a sănătății cu un amestec de ingrediente de susținere a pierderii în greutate. Da, este un alt produs de cafea care pretinde că vă ajută să pierdeți în greutate.

În calitate de distribuitor, vă puteți construi propria afacere, câștigând un comision pentru echipa dvs. Puteți obține, de asemenea, un „Fast Star Bonus”, care este plasat zilnic pentru primele 30 de zile. Pe măsură ce urci în grad, sunt disponibile și bonusuri speciale.

Nu am putut găsi prea multe în ceea ce privește ceea ce ai putea câștiga, dar compania are câteva videoclipuri utile pe care le puteți viziona, pe care le puteți vedea prin intermediul linkului de mai jos.

Site-ul web: Sisel International

Valentus

Se spune că Valentus „te ajută să te impui în toate obiectivele tale” și este bine cunoscută pentru linia sa de cafea SlimROAST, despre care se spune că este soluția ta logică pentru controlul greutății. Fiecare amestec este formulat cu inhibitori naturali ai apetitului, ingrediente „de senzație de bine” și componente de detoxifiere. Potrivit unor recenzii pe care le-am citit, cafeaua are un gust grozav, oferind acel plus de energie pentru a vă ajuta să pierdeți câteva kilograme. Cu toate acestea, fiți atenți la aceste „afirmații”, deoarece de multe ori nu există prea multe cercetări care să susțină aceste afirmații.

Dacă produsele par a fi ceva de interes pentru dumneavoastră, compania oferă un „plan de compensare”, în care puteți face bani vânzând kituri de cafea și recomandând altora să facă același lucru. Singurul dezavantaj pe care l-am găsit este că cafeaua este costisitoare. De exemplu, în calitate de vânzător, ar trebui să cumpărați o singură cutie, care se vinde la aproximativ 60 de dolari. În aceste truse, sunt incluse 24 de pachete, ceea ce face ca fiecare ceașcă să fie de aproximativ 2,50 dolari fiecare. Nu la fel de mult ca la un Starbucks, în sine, dar este destul de costisitor pentru o cafea preparată la domiciliu. Cu toate acestea, compania trebuie să facă un profit mai mare pentru a vă putea plăti. Cu toate acestea, pe măsură ce urcați în grad, puteți cumpăra kituri mai scumpe.

În momentul în care scriu aceste rânduri, compania va plăti 25% în comisioane, însă, pentru a câștiga aceste comisioane, trebuie să mențineți cel puțin un volum personal de „50BV” în fiecare lună. Puteți câștiga BV pentru fiecare comandă pe care o vindeți.

În afară de a vinde un kit și de a câștiga comisioane, puteți, de asemenea, să recomandați echipe, în care vă poate afecta veniturile și bonusurile. La fel ca în orice MLM, cu cât mai multe persoane cu care faceți rețea și vă înscrieți, cu atât mai mult puteți câștiga pe măsură ce acestea vând kituri. Așadar, dacă intenționați să vă înscrieți, să știți că nu veți câștiga foarte mult doar vânzând cafeaua, ci mai degrabă va trebui să vă concentrați și pe crearea de rețele cu alte persoane. Dacă nu vă simțiți confortabil cu această idee, atunci probabil că aș sări peste ea.

Pentru a afla mai multe despre companie și despre modul în care funcționează comisioanele, link-ul de mai jos vă îndreaptă către graficul comisioanelor și modul în care funcționează pentru dvs. ca vânzător.

Website: Valentus

Gânduri finale

Toate aceste companii de vânzări directe de cafea funcționează în același mod. Cumpărați un kit, vindeți cafeaua clienților dvs. și apoi obțineți un profit. De asemenea, puteți câștiga bani și de la oricine pe care îl recomandați.

Dacă sunteți un vânzător priceput și simțiți că puteți recruta alți vânzători și oameni cu aceeași mentalitate pentru a vă cumpăra cafeaua, atunci ar putea fi o propunere de luat în considerare. Nu sunt deloc un fan al schemelor MLM, deoarece puteți vinde cafea în multe alte moduri, cum ar fi să vă lansați propriul brand sau chiar să luați în considerare începerea unui site afiliat. În acest caz, ai putea viza cuvinte cheie asemănătoare cafelei și ai putea trimite traficul către Amazon sau chiar către propriul tău produs. În acest caz, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la gestionarea unei linii descendente și/sau la falimentul companiei.

Dintre toate opțiunile pe care le-am menționat, dacă doriți cel mai mic risc, atunci Java Momma, de departe, ar fi cea mai bună opțiune. Costurile de pornire sunt foarte mici și tu vinzi doar cafea, nu vreun produs șmecher care pretinde că poți slăbi dacă o bei. Nu spun că aceste afirmații sunt adevărate, dar ceea ce veți descoperi este că, de cele mai multe ori, sunt ușor exagerate.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.