Ai întrebat: Cum este școala OTA?

Cum este școala OTA

Am primit MULTE întrebări despre cum să devenim asistent de terapie ocupațională (OTA) prin programul nostru de asistent de terapie ocupațională online. Două întrebări care se află în mintea multor viitori OTA sunt „Cum este școala OTA?” și „Este școala OTA grea?”

Este adevărat că este nevoie de multă muncă și dedicare pentru a deveni un OTA, dar nu veți fi niciodată singur în demersul dumneavoastră. Din momentul în care vorbiți cu un consilier de admitere și până în ziua în care dați testul pentru examenul NBCOT® după absolvire, veți avea parte de mult sprijin grozav pentru a vă ajuta de-a lungul drumului.

Ca student OTA, veți ajunge să vă bazați foarte mult pe sprijinul colegilor și al instructorilor dumneavoastră, formând prietenii și conexiuni de durată în acest proces.

Așa că, cum este școala OTA și de ce este sprijinul colegilor atât de critic?

Programul OTA online de la St. Kate’s oferă ce e mai bun din învățarea online și cea practică

Ca prima școală din Statele Unite care a oferit un program de asistent de terapie ocupațională, știm ce este nevoie pentru a pregăti pe cineva pentru o carieră ca asistent de terapie ocupațională. Cincizeci de ani mai târziu, am distilat aceste cunoștințe în primul nostru program de asistent de terapie ocupațională online de acest fel.

Acest program permite studenților din întreaga țară să obțină Associate of Applied Science (AAS) în diplome OTA în doar 16 luni. Dispunând de un curriculum care este 80% online și 20% la fața locului, programul nostru OTA online oferă abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a fi un OTA, cu o mai mare comoditate de e-Learning.

Conveniența învățării online

Pentru mulți studenți, programul nostru OTA online este o binecuvântare, oferindu-le oportunitatea de a urma o carieră în terapia ocupațională unde altfel nu ar putea din cauza locației lor. Absolvenții recenți, precum Alexandra și Michelle, care locuiesc la ore distanță de cel mai apropiat program OTA, sunt o dovadă în acest sens.

Pentru Michelle, mamă a trei copii, mutarea pentru școală era exclusă – iar să conducă trei ore în fiecare sens, de mai multe ori pe săptămână (sau mai mult) nu era fezabil. Când ar fi găsit timp să învețe sau să-și facă temele? Să petreacă timp cu familia ei? Pentru a fi mamă?

Nu până când a descoperit programul online de OTA al St. Kate’s, visul ei de a deveni OTA a fost cu adevărat la îndemână.

„Programul online îmi permite să stau acasă, să studiez în timpul zilei, în timp ce copiii sunt la școală și la grădiniță, iar noaptea pot fi în continuare mamă”, a declarat Michelle, o absolventă recentă. „Am fost entuziasmată știind că aș putea începe un program lucrând de acasă, studiind de acasă și, în cele din urmă, să devin asistent de terapie ocupațională în 16 luni.”

Chiar dacă sunteți o persoană matinală sau o bufniță de noapte, vă puteți conecta la platforma noastră de învățare online Canvas atunci când vă este convenabil. Acolo veți citi materialele atribuite, vă veți implica în activități simulate, veți viziona și asculta prelegeri și veți completa temele și testele. Veți participa, de asemenea, la discuții de grup online și la orele de birou virtuale, unde dvs. și colegii dvs. de clasă pot pune întrebări în timp real (și toți beneficiază de întrebările celorlalți).

A Day in the Life of an OTA Student

Skills Labs and Fieldwork Provide Critical Hands-On Experience

Completând partea online a programului sunt laboratoarele de abilități și munca pe teren. În cadrul laboratoarelor, veți avea contact față în față cu instructorii de laborator și cu colegii dumneavoastră și veți dobândi o experiență practică neprețuită.

„Instructorul nostru de laborator de competențe este uimitor”, spune Michelle. „Este foarte amabilă, este foarte dispusă să răspundă la orice întrebare pe care o avem și este întotdeauna acolo pentru noi atunci când avem nevoie de ea.”

Ceea ce face ca programul nostru să fie unic este modul în care ne adaptăm studenților din întreaga țară, cu laboratoare de îndemânare de o zi la un interval de aproximativ o lună. Deoarece nu vi se cere să locuiți în apropierea programului, majoritatea participanților se deplasează la laboratoarele de competențe (precum și la Fieldwork I). Pentru a economisi bani, unii chiar se cazează la prietenii pe care și i-au făcut în timpul programului.

Am lucrat chiar și cu studenții noștri pentru a identifica practicile locale, astfel încât să poată finaliza cea mai mare parte a activității de teren (cunoscută sub numele de Fieldwork II) la nivel local. În acest fel, obțineți experiența de care aveți nevoie fără a fi nevoiți să vă mutați, așa cum se întâmplă în cazul multor programe.

Menținerea unui sentiment de comunitate într-un mediu de învățare în mare parte online

În timp ce confortul învățării online este atrăgător, o mulțime de potențiali studenți doresc să știe cum va fi experiența. Mulți nu au urmat niciodată cursuri online și se tem că nu vor interacționa cu profesorii și colegii de clasă sau că nu vor avea o rețea de sprijin pe care să se bazeze. Alții care au urmat cursuri online au povești de groază despre instructori care au fost, în cel mai bun caz, lenți în a răspunde și, în cel mai rău caz, neinteresați de succesul lor.

Un lucru pe care îl veți observa imediat în cadrul programului nostru este sentimentul de comunitate între colegii și instructorii dvs. De fapt, mulți dintre studenții noștri raportează că vorbesc cu profesorii lor mai mult decât au făcut-o vreodată în timpul experiențelor lor anterioare de colegiu în campus.

„Profesorii se vor apleca pe la spate. Își pun la dispoziție numerele de telefon, e-mailul… cred că la unii poți trimite chiar și mesaje text”, spune Robert, absolvent al programului OTA online. „Dacă le trimiteai un e-mail, îți răspundeau întotdeauna în 24 de ore.”

Un alt mare beneficiu al programului online OTA de la St. Kate este reprezentat de sesiunile deschise virtuale regulate. Desfășurate de patru-cinci ori pe semestru, aceste sesiuni online permit studenților actuali și celor potențiali să pună orice întrebare pe care o au despre program, precum și să interacționeze cu cadrele didactice de la St. Kate’s.

Colaborarea este cheia

Returnându-ne la întrebarea „Este grea școala OTA?”, nu putem sublinia îndeajuns de mult valoarea construirii unor conexiuni puternice cu colegii tăi de clasă. Existența unei rețele puternice de sprijin vă va ajuta foarte mult.

Toată lumea din cohorta dvs. are același obiectiv: să devină un OTA. Profitați de acest lucru. Deveniți prieteni. Faceți cunoștință unii cu alții de fiecare dată când aveți ocazia, fie în persoană la laboratoarele dvs. sau online. Faceți schimb de numere de telefon, aveți întâlniri regulate pe Skype, deveniți prieteni pe rețelele de socializare, luați cina împreună după laboratoarele de îndemânare – găsiți-vă un partener de responsabilitate (sau doi, sau trei). Căutați ajutorul celuilalt atunci când aveți nevoie și fiți dispuși să vă ajutați.

Cum spune Alex: „Categoric colaborați și cunoașteți-vă cohorta. Este foarte important. Este un program cu ritm rapid și poți construi niște prietenii pentru toată viața.”

În timpul programului, Michelle s-a „întâlnit” în mod regulat cu colegii ei de clasă folosind Google Hangouts pentru a organiza sesiuni de studiu în grup și pentru a discuta despre teme. De asemenea, ea recomandă utilizarea Google Documents pentru a face schimb de notițe și pentru a-și revizui reciproc lucrările.

Cu atât de multe modalități de a rămâne conectați, distanța nu trebuie să fie o barieră.

Desigur, sprijinul familiei este, de asemenea, esențial. Alex și Michelle au declarat amândoi că au apelat la prieteni și la familie pentru a-i ajuta să exerseze și să finalizeze sarcinile video.

„Soțul meu a fost cobaiul meu pentru când a trebuit să fac exerciții de amplitudine a mișcărilor, exerciții de transfer”, spune Michelle. „Pentru videoclipul nostru de transfer, m-am întâlnit de fapt cu o prietenă de-a mea și ea a participat la videoclip cu mine, iar ea a fost cobaiul meu.”

La St. Catherine, veți fi susținut chiar și după absolvire

Desigur, sprijinul pe care îl veți primi nu se oprește în ziua absolvirii.

Ultimul pas pentru a deveni un OTA este să treceți examenul NBCOT®. Pregătirea pentru NBCOT poate fi intimidantă – după toate eforturile depuse, totul depinde de promovarea acelui examen. Nicio presiune, nu-i așa?

De aceea am creat Programul de pregătire NBCOT Prep Coaching. În timpul celui de-al treilea semestru, vi se va da un examen practic de 200 de întrebări. Veți primi apoi un plan de studiu personalizat de șapte săptămâni bazat pe rezultatele dvs., împreună cu participarea la sesiuni săptămânale de studiu în grup cu colegii dvs. și vă veți întâlni individual cu un antrenor de terapeut ocupațional licențiat care vă va oferi îndrumare.

În plus, St. Kate are o serie de resurse pentru a vă ajuta să găsiți locuri de muncă, să vă perfecționați abilitățile de intervievare și să negociați salariul, pentru a numi doar câteva.

Deveniți un asistent de terapie ocupațională în doar 16 luni

Dacă o carieră de OTA este pentru dumneavoastră, St. Catherine vă poate ajuta să ajungeți acolo. Dați-ne un telefon la 877.223.2677 sau completați formularul din dreapta pentru ca un consilier de admitere să vă sune – și nu uitați să întrebați consilierul de admitere despre participarea la următoarea casă deschisă virtuală.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.