AJ Hinch Wiki, Vârstă, Înălțime, Familie, Valoare netă, Salariu, Soția Erin Hinch, Bio

AJ Hinch s-a născut pe 15 mai 1974 și este din Waverly, Iowa, SUA. Este un antrenor american de baseball profesionist și fost jucător, care a fost cel mai recent manager al echipei Houston Astros din Major League Baseball (MLB) din 2015 până în 2019, câștigând World Series în 2017.

Proprietarul Astros, Jim Crane, a declarat că managerul A.J. Hinch și GM Jeff Luhnow nu se vor întoarce la echipă. El i-a concediat pe amândoi după ce o anchetă a MLB a confirmat acuzațiile de înșelăciune din timpul sezonului 2017. Apoi, MLB i-a suspendat pe Hinch și pe Luhnow și pentru sezonul 2020, ca parte a pedepsei sale dure pentru furtul de semne în timpul cursei echipei spre campionatul World Series.

AJ Hinch

KHOU a raportat apoi că Houston Astros va fi, de asemenea, amendată cu 5 milioane de dolari și va renunța la selecțiile din prima și a doua rundă de selecție în 2020 și 2021. Mulți dintre jucătorii intervievați au spus că știau că este greșit și că se temeau că vor fi prinși.

Cariera lui AJ Hinch

Înainte de a se alătura echipei Astros, Hinch a jucat ca prinzător pentru Oakland Athletics (1998-2000), Kansas City Royals (2001-2002), Detroit Tigers (2003) și Philadelphia Phillies (2004), a fost manager la Arizona Diamondbacks (din mai 2009 până în iulie 2010) și a fost vicepreședinte al departamentului de scouting profesionist pentru San Diego Padres (din septembrie 2010 până în august 2014). Hinch este licențiat în psihologie la Universitatea Stanford.

La 13 ianuarie 2020, Hinch a fost suspendat de MLB pentru un an după o anchetă privind furtul de semne de către Astros și a fost concediat de echipă. Anterior, el a fost numit cel de-al 18-lea manager din istoria francizei Astros la 29 septembrie 2014. În doar patru ani de activitate, Hinch a dovedit deja că este unul dintre cei mai buni manageri din Major League Baseball și unul dintre cei mai de succes manageri din istoria francizei.

De la angajarea sa, Hinch a produs un campionat World Series și trei participări în playoff, cu prima (2015) după o secetă de nouă ani de postsezon pentru franciză. La 30 august 2018, Astros a semnat cu AJ Hinch o prelungire pe patru ani.

Apoi, La 13 ianuarie 2020, Hinch și Jeff Luhnow, managerul general al echipei, au fost suspendați un an pentru încălcarea politicilor MLB într-un scandal de furt de semnături. Ancheta a dezvăluit că Hinch nu a fost de acord ca jucătorii să folosească un monitor de reluare pentru a decoda semnele și chiar a mers până la a distruge monitorul în cel puțin două ocazii.

Cu toate acestea, el a recunoscut că nu a oprit practica de a face cunoscut în mod explicit că o dezaprobă. Comisarul de baseball Rob Manfred l-a criticat aspru pe Hinch pentru că nu a făcut mai mult pentru a opri schema. În aceeași zi, proprietarul Astros, Jim Crane, i-a concediat pe Hinch și Luhnow, spunând: „Niciunul dintre ei nu a început acest lucru, dar nici unul dintre ei nu a făcut nimic în această privință”. Crane a spus că mergea dincolo de sancțiunile MLB pentru că avea „standarde mai înalte pentru oraș și franciză.”

Familia AJ Hinch

Câți ani are AJ Hinch? S-a născut pe 15 mai 1974, este din Waverly, Iowa, SUA și are 45 de ani din 2019. El este fiul lui Dennis Hinch (tatăl) și Becky Hinch (mama). Hinch mai are o soră pe nume Angie Hinch.

Și-a terminat educația la Midwest City High School din Midwest City, Oklahoma și a urmat cursurile Universității Stanford.

Soția lui AJ Hinch

Este căsătorit cu soția sa Erin Hinch și s-au căsătorit în 1999. Acest cuplu împărtășește două fiice pe nume Kaitlin și Haley.

AJ Hinch

AJ Hinch Net Worth

Valoarea netă estimată a lui este de 8 milioane de dolari americani din 2019. El are o înălțime de 5 picioare și 9 inci și cântărește în jur de 76KG.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.