Anunț important

Procedura următoare este pentru încărcarea pozei de identificare a cardului Terrier Card. Această opțiune este disponibilă numai pentru studenții universitari și absolvenți din Campusul Charles River. Dacă v-ați făcut anterior o fotografie la Universitatea din Boston, trebuie totuși să încărcați o nouă fotografie.

Studenții din Campusul Medical, vă rugăm să contactați biroul de ID al Campusului Medical situat la 710 Albany Street. Pentru mai multe informații, puteți suna la 617-358-7604 sau trimite un e-mail la [email protected]

Terrier Card Center necesită autentificare Duo. Dacă nu ați configurat încă Duo, faceți acest lucru înainte de a continua. Pentru mai multe informații despre Duo, faceți clic aici.

Terrier Card Center necesită un PC desktop sau Macintosh; dispozitivele mobile nu sunt acceptate în acest moment.

 1. Navigați la Student Link, selectați fila „Food & Shelter” și selectați Terrier Card Center.

 1. După ce ați ajuns acolo, conectați-vă cu ID-ul și parola Kerberos și autentificați-vă cu DUO.


Adaugați e-mailul BU

 1. Din meniul principal, selectați .

 1. Se va deschide o fereastră nouă. Faceți clic pe semnul plus de pe linia de e-mail și adăugați e-mailul dvs. de la BU. de exemplu, [email protected] Este opțional să vă adăugați numărul de telefon.

 1. După ce ați terminat, faceți clic pe .

Submiteți o imagine a documentului de identificare emis de guvern

 1. Din meniul principal, selectați .

 1. Se va deschide o fereastră nouă care vă va permite să încărcați fotografia dvs. de identitate și o imagine a documentului de identificare eliberat de guvern.

 1. Selectați opțiunea de a încărca o imagine a cărții dvs. de identitate cu fotografie emisă de guvern.

 1. Selectați , navigați până la imaginea dvs. și faceți clic pe .

 1. Asigurați-vă că fotografia are orientarea corectă înainte de a finaliza acest proces, deoarece nu veți avea opțiunea de a roti această fotografie. O imagine de identitate neclară sau neclară nu va fi acceptată și vi se va cere să o retrimiteți. Pentru a finaliza procesul, faceți clic pe .

Submiteți o fotografie pentru legitimația dvs. de Terrier Card ID

 1. Selectați opțiunea de încărcare a fotografiei. (Fotografia trebuie să îndeplinească cerințele privind fotografiile în conformitate cu Ghidul de încărcare a fotografiilor).

 1. Navigați la dosarul în care se află fotografia, selectați fotografia și faceți clic pe .
 2. Utilizând tastele săgeată, rotiți fotografia dacă este necesar. Cu ajutorul mouse-ului, decupați imaginea și faceți clic pentru a confirma fotografia.

 1. După ce ați revizuit fotografia, faceți clic pentru a o încărca.

 • După ce fotografia dvs. este trimisă cu succes, aceasta va fi plasată într-o coadă de așteptare pentru a fi revizuită.
 • Dacă v-ați introdus adresa de e-mail, veți primi o notificare atunci când fotografia dvs. este aprobată sau respinsă.
 • Vă rugăm să așteptați câteva zile pentru ca fotografia să fie aprobată. Dacă este respinsă, vă rugăm să revedeți cerințele pentru fotografie și să o trimiteți din nou.
 • După ce fotografia de pe cardul Terrier este aprobată, imaginea legitimației emise de guvern va fi ștearsă.
 • Cardul dvs. de identitate Terrier va fi distribuit în semestrul de toamnă.
 • Întrebările pot fi adresate la [email protected]

Photo Upload Guidelines

Pentru a încărca o fotografie pentru Boston University Terrier Card, vă rugăm să urmați liniile directoare de mai jos:

 • Puneți pe altcineva să vă facă o fotografie. Fără selfie-uri. Recomandăm ca fotografia să fie făcută de la o distanță de aproximativ 8 picioare. Puteți face zoom pentru a include capul și umerii, dar nu vă faceți griji cu privire la încadrare; veți avea posibilitatea de a tăia fotografia în timpul procesului de încărcare.
 • Fotografia trebuie să fie color și bine luminată. Fotografia trebuie să fie făcută pe un fundal alb sau deschis la culoare.
 • Să trimiteți o fotografie digitală de înaltă rezoluție care nu este neclară, granulată sau pixelată.
 • Faceți direct cu fața la cameră cu ambii ochi deschiși și o expresie facială neutră sau un zâmbet natural.
 • Se pot purta ochelari dacă nu există strălucire sau reflexie.
 • Să nu purtați pălării, coifuri, ochelari de soare, căști, căști, căști de urechi, acoperitoare de față.
 • Dacă purtați o pălărie sau un acoperitor de cap în scopuri religioase, asigurați-vă că pălăria sau acoperitorul de cap din fotografie face parte din ținuta tradițională sau religioasă purtată în mod continuu în public.
 • Nu folosiți filtrele utilizate în mod obișnuit pe rețelele de socializare. Nu vă editați fotografia pentru a elimina fundalul.

Pentru a primi Cardul Terrier, trebuie încărcat și un act de identitate cu fotografie valabil emis de guvern, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere. O imagine neclară sau neclară a cărții de identitate nu va fi acceptată și vi se va cere să o retrimiteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.