Ashley Monroe Bio

Cine este Ashley Monroe?

Ashley Monroe este o cântăreață și compozitoare americană de muzică country. Ea este cunoscută pentru melodii precum Satisfied și I Don’t Want To.

Recentul ei album muzical Sparrow a fost lansat pe 20 aprilie 2018. Acest album este produs de producătorul Dave Cobb, câștigător al premiului Grammy.

Ashley Monroe-naștere, vârstă, părinți, educație

Ashley Monroe s-a născut pe 10 septembrie 1986, în Knoxville, Tennessee, Statele Unite ale Americii, din moștenire scoțiană gaelică. Numele mamei sale este Kellye Monroe, iar numele tatălui său este Larry Monroe. Ea mai are un frate mai mare, Chad Monroe.

Capitol: Ashley Monroe și soțul John Danks (Sursa: CMT)

Din păcate, tatăl ei, Larry, a murit din cauza cancerului când Ashley avea doar 13 ani. Pentru a depăși această pierdere, a început să scrie cântece.

Monroe a fost educată acasă în loc să fie trimisă la o școală normală.

Ashley Monroe- Cariera profesională

Ashley Monroe a fost interesată de muzică încă din copilărie. Primul ei album Satisfied a fost lansat oficial în mai 2009. Dar single-urile de pe acest album Satisfied și I Don’t Want To au fost lansate în 2006.

Pe urmă, în 2013, Ashley le-a oferit fanilor ei un alt album muzical Like a Rose. Pentru acesta, ea a făcut echipă cu alți artiști de muzică populară precum Blake Shelton și Vince Gill.

Mai târziu, în 2015 și 2016, ea a lansat alte proiecte muzicale ale sale The Blade și, respectiv, Live at Third Man Records. Monroe s-a asociat cu alți muzicieni precum Train pentru Bruises (2012) și Butch Walker pentru Stay Gold (2016).

Pistol Annies

Este un grup muzical format din artiști populari pe nume Monroe, Miranda Lambert și noua venită Angaleena Presley. Au susținut primul lor spectacol în aprilie 2011, iar primul lor album Hell on Heels a fost lansat în august 2011.

Cel de-al doilea album al lor, Annie Up, a fost lansat pe 7 mai 2013, iar Lambert a anunțat că cel de-al treilea album al lor, Interstate Gospel, va fi lansat pe 2 noiembrie 2018.

Nominalizări

A fost nominalizată pentru:

  • New Artist of the Year (2011) pentru Pistol Annies.
  • Video de debut al anului (2012) Hell On Heels
  • Evenimentul vocal al anului (2015) Lonely Tonight
  • Cel mai bun album country (2019) The Blade

Valoarea netă, salariul

Valoarea netă a acestei talentate cântărețe este estimată la 2 milioane de dolari. Câștigurile ei anuale de pe canalul YouTube sunt cuprinse între 337 și 5,4 mii de dolari.

Potrivit surselor, câștigul mediu al unui cântăreț american este cuprins între 35 mii și 200 mii de dolari.

Ashley Monroe: Zvonuri și controverse

Văzând performanțele ei în domeniul ei, putem presupune că nu a fost implicată în niciun zvon sau scandal uriaș.

Statistici corporale: Înălțime, Greutate

Ashley Monroe are părul blond cu ochi de culoare alune. Ea are o înălțime de 1,75 metri și cântărește 55 kg.

Social Media

Ashley are peste 194k de urmăritori pe Facebook, 134m pe Twitter, 153k pe Instagram. De asemenea, ea este activă și pe YouTube și are aproximativ 25,8k abonați.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.