Aspecte Pluton-Mercur

Mercur în harta ta natală reprezintă percepția, stilul de comunicare, interesele și curiozitatea ta, precum și modul în care aduni și prelucrezi informațiile. Atunci când se află în aspect cu Pluton, aceste părți ale vieții sunt înfășurate cu călătoria dvs. de împuternicire în mai multe vieți.

Pluton Conjunct Mercur
Călătoria de împuternicire a sufletului este inextricabil legată de aspectele mercuriene. Titularul hărții va avea o curiozitate și o nevoie intensă, poate obsesivă, de a ajunge la adevăr, în timp ce uneori se teme simultan de el. A fi înșelat este dureros pentru această persoană, dar dincolo de aceasta, el sau ea are un radar fenomenal pentru necinste, fiind capabil să o simtă la o milă distanță. În multe vieți, adevărul și minciuna ocupă un loc proeminent în toate aspectele traseului lui Pluton, iar această persoană se poate confrunta acum cu rezultatele faptului că a trebuit sau a fost forțată să mintă din anumite motive în mai multe vieți.

Acest aspect se referă, de asemenea, la faptul de a avea sau de a i se refuza accesul la educație, de a fi capabil sau nu de a-și spune adevărul și la funcția intelectuală umană de bază de a pune întrebări și de a obține răspunsuri. S-ar putea ca, în multe vieți, persoana să fi devenit lipsită de putere prin învățarea unor adevăruri dificile sau, poate, prin faptul că le-a transmis altora, verbal sau tipărit.

Calea de vindecare presupune să fii dispus să înfrunți/împotrivești adevărul și să aduci onestitate în toate situațiile.

Pluton în cuadratură cu Mercur
În multe vieți, capacitatea persoanei de a manifesta forța și încrederea plutoniană este întâmpinată cu fricțiuni, presiuni și critici din partea comunicatorilor, profesorilor și scriitorilor – cei care generează și transmit informații. Astfel de persoane vor pune la îndoială ipotezele conform cărora deținătorul hărții va face această parte cea mai importantă a vieții, iar el sau ea poate purta reziduuri emoționale dificile de pe urma certurilor, a faptului că a fost pus la punct și a trebuit să se apere. Se poate întâmpla, de asemenea, ca un anumit tip de informație în sine să fie cea care aduce tensiunea, ca atunci când primești un răspuns la întrebarea ta și acesta îți face viața mai grea.

Celelalte pătrate au sentimentul inerent că unul îi spune celuilalt: „Faci greșit – uite: fă în felul acesta”. Ca urmare, posesorul hărții se poate aștepta la conflicte cu și dificultăți din partea persoanelor care trăiesc într-un fel simbolistica lui Mercur. Cel mai critic lucru în materie de stimă de sine din multe vieți, la urma urmei, a fost interferat de persoane mercuriene și, uneori, ceea ce spun acestea a dat totul peste cap pentru deținătorul hărții. De asemenea, el sau ea se poate împotrivi să cedeze în fața unor informații noi sau să învețe multe lucruri noi, deoarece pot exista amintiri inconștiente din multe vieți în care noile informații ar putea semnala doar începutul sfârșitului.

Pluto opus lui Mercur
Călătoria persoanei de a se împuternici și de a-și face viața semnificativă în numeroase vieți este blocată, provocată și oprită de persoanele Mercurial. Aceștia îi spun informații noi care îi încetinesc cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă pentru sine. Poate fi vorba, de asemenea, despre dezvăluirea de noi informații sau detalii și, de asemenea, poate implica, în mod potențial, faptul că informațiile personale atent păzite ale titularului hărții sunt făcute publice într-un fel sau altul. Fie că este vorba de fapte sau de zvonuri, nu contează – se pot produce pagube.

Ca urmare, deținătorul hărții poate avea relații conflictuale cu diverse tipuri de persoane Mercuriene. El sau ea poate simți nevoia de a păstra prea multe lucruri private, temându-se să nu fie făcut de râs. Acest lucru poate afecta relația titularului hărții cu educația de bază și cu efectuarea de cercetări în nume propriu, putând să fi dezvoltat convingeri/karma că prea multe informații – precum și tipurile de oameni care fac trafic cu acestea mai mult decât majoritatea – pot sta în calea a ceea ce el sau ea percepe că trebuie făcut cu adevărat.

Pluto Quincunx Mercur
Această persoană a fost periodic aruncată în afara cursului în moduri importante de către știri, mesaje, scrisori sau de către cei care se potrivesc cu simbolistica lui Mercur. Este posibil ca efectul unei astfel de persoane sau al unor informații particulare să fi lăsat urme în psihicul și emoțiile titularului hărții, deoarece quincuile indică faptul că a fost aruncat în afara centrului și, de multe ori, nu știe cum să-și revină și să meargă mai departe cu picioarele pe pământ.

Acest titular al hărții ar putea refuza uneori cu persoane vorbărețe sau vorbărețe și poate, pentru perioade din viață, să umble cu ochelari de vedere la ceea ce este potențial nou. Ceea ce alții ar putea considera o gură de aer proaspăt atunci când vine vorba de anumite personalități mercuriene și de schimbări în modul de viață ar putea fi privit cu scepticism și rezistență de către titularul hărții, deoarece există multe amintiri inconștiente ale unor vieți în care schimbarea – și noile informații – au stricat totul și lucrurile nu au mai fost niciodată la fel.

Relația sa cu comunicațiile și informațiile va afecta în mod direct cât de capabil se percepe pe sine în a duce la bun sfârșit cea mai importantă muncă.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.