Averea netă a lui Brittanya Razavi, copii, carieră, familie, întâlniri, soț, wiki bio

După cum a declarat pentru InkedMag în 2017, Instagram a fost cel care i-a oferit un astfel de succes: „Reality show-urile au fost piatra mea de temelie… Cu siguranță am mai multă atenție prin Instagram decât am avut vreodată la TV… Prin fotografiile de pe Instagram mă simt încrezătoare, mă simt fericită.”

Aparență și tatuaje

Se spune că Brittanya are o înălțime de 1,58 m, cântărește în jur de 56 kg, iar statisticile sale vitale sunt 36D-25-35. Ea are ochi de culoare aluniță și părul lung pe care îl vopsește des.

Având aproape toate părțile corpului acoperite cu tatuaje, Brittanya continuă să planifice mai multe: „Am de gând să-mi mai fac ceva pe picioare și apoi îmi voi face ceva mare pe gât”. Brittanya și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 11 ani, persoana care i l-a făcut dovedindu-se a fi un artist extraordinar, așa că el a făcut majoritatea tatuajelor de pe corpul ei. El însuși a acoperit mai târziu tatuajul pe care l-a făcut când Brittanya avea 11 ani.

Vezi această postare pe Instagram

.

Zboară sus cu mine ✈️

A post shared by Brittanya Razavi (@brittanya187) on Nov 5, 2018 la ora 2:22pm PST

187 Avenue clothing and other businesses

Brittanya este co-fondator, coproprietar și designer al unui brand de îmbrăcăminte numit „187 Avenue” (Secțiunea 187 (adesea menționată în argou pur și simplu ca 187) din Codul Penal din California definește infracțiunea de crimă). Imprimeuri provocatoare, citate din viața criminală, arme, portrete ale nativilor americani pe haine (chiar și pentru copii și bebeluși) sunt vândute în întreaga lume.

Brittanya are, de asemenea, un site BrittanyaTV pe platforma StreamX care are un abonament. Pentru 19,55 dolari pe lună se poate avea acces la fotografiile și videoclipurile ei private pentru adulți.

Este, de asemenea, coautor al cărții intitulate „Millionaire Self Talk”, care se pretinde a fi o carte de lucru pentru a vă ghida obiectivele zilnice și motivația de a reuși.

„Știu că nu voi putea conta întotdeauna pe aspectul meu, așa că mă concentrez pe a avea un flux de numerar atunci când nu voi mai putea face bani din poze fierbinți. În momentul de față am proprietățile mele de închiriat, brandul meu 187 Îmbrăcăminte și sunt mereu în căutarea următorului hustle’, spune Brittanya.

Valoare netă

În 2016, Brittanya a postat cifrele din contul ei ConnectPal. Potrivit postării sale, ea a avut 4.121 de utilizatori activi (și a cerut mai mulți abonați pentru a ajunge la 5500 în total) care i-au plătit 70.057 de dolari pe lună. Pagina ei de Facebook a distribuit un link către un articol care susținea că are o avere netă de 6 milioane de dolari. În 2019 se estimează în mod autoritar că ea are o avere netă de peste 8 milioane de dolari.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.