Barrett Foa partener: Este starul NCIS LA Eric Beale căsătorit?

Vom folosi adresa dvs. de e-mail doar pentru a vă trimite buletine informative. Vă rugăm să consultați Nota noastră de confidențialitate pentru detalii despre drepturile dumneavoastră privind protecția datelor.

Fanii NCIS Los Angeles vor fi încântați să îl vadă pe Eric Beale (interpretat de Barrett Foa) din nou în ultimul sezon al dramei CBS. Cu toate acestea, unii fani sunt curioși să afle mai multe despre vedeta din spatele serialului, inclusiv dacă Barrett Foa are un partener în viața reală.

Este Barrett Foa, vedeta NCIS LA, căsătorit?

Eric Beale a fost o parte importantă a unuia dintre cele mai mari cupluri din ultimele 11 sezoane ale serialului NCIS Los Angeles.

Fanii au urmărit romantismul înfloritor dintre personajul său și Nell Jones (Renee Felice Smith) încă de când au fost prezentați pentru prima dată.

În serial, cei doi au acum o relație și locuiesc împreună.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor au existat o serie de momente de „touch and go” pentru cuplu în care telespectatorii au fost îngrijorați de ceea ce urmează pentru ei.

Acesta a fost cazul și în ultima serie, când Nell a dezvăluit că are nevoie de o perioadă de timp departe de echipă.

Ea a plecat fără Eric, ceea ce i-a lăsat pe fani să se întrebe ce urmează pentru cei doi și dacă ar putea părăsi NCIS împreună.

Cu toate acestea, în acest moment, se pare că fanii vor trebui să aștepte până la lansarea noului serial pentru a afla ce urmează pentru cuplu.

Câțiva telespectatori sunt curioși în legătură cu actorii din spatele personajelor și dacă aceștia au relații și în viața reală.

Foa nu este căsătorit și nu a dezvăluit în mod deschis dacă are un iubit sau o parteneră.

De asemenea, vedeta este foarte retrasă și nu a fost niciodată legată în mod public de alte persoane din punct de vedere sentimental.

Cu toate acestea, Foa s-a deschis despre sexualitatea sa fanilor săi înainte și este homosexual deschis.

El a ieșit public în februarie 2019 pe Instagram în fața urmăritorilor săi.

NU RATAȚI…

Renée Felice Smith soț: Vedeta NCIS LA Nell este căsătorită?
NCIS: Wilmer Valderrama dezvăluie prima actualizare a sezonului 18 pe Instagram
NCIS sezon 18: Când va începe sezonul 18 al NCIS?

Starul NCIS a postat atunci despre apariția ca invitat într-un episod din Will and Grace.

El a împărtășit o imagine a scenariului pentru episodul numit The Pursuit of Happiness, care a fost cel de-al 212-lea episod al sitcomului de lungă durată.

Alături de imagine, Foa a scris: „În seara asta voi fi invitat într-unul dintre emisiunile mele preferate din toate timpurile.

„În seara asta voi săruta un bărbat la televiziunea națională și nu voi fi jenată sau speriată sau rușinată într-un mod în care sinele meu mai tânăr, mai prost și mai homofob din interior ar fi fost.

„În seara asta sunt un homosexual declarat și mândru care joacă un homosexual declarat și mândru.

„În seara asta voi face parte din ceva mare și hilar și semnificativ și influent și revoluționar și ridicol și fantastic și stupid și important. În seara asta sunt cu un pas mai aproape de mine însumi.”

În curând, actorul se va întoarce pentru cel de-al 12-lea sezon al NCIS LA, despre care se spune că a început deja filmările.

Nici o dată exactă de lansare nu a fost confirmată încă, dar CBS a stabilit o posibilă începere în noiembrie.

NCIS LA este așteptat să se întoarcă la sfârșitul acestui an.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.