Barry Pepper Valoare netă 2021: Vârstă, înălțime, greutate, soție, copii, Bio-Wiki

Barry Pepper
:

Nume celebru: Barry Pepper
Nume real/nume complet: Barry Robert Pepper
Gender: Bărbat
Vârsta: 50 de ani
Data nașterii: 4 aprilie 1970
Locul nașterii: Locul nașterii:
Locul nașterii: Locul nașterii:
Campbell River, British Columbia, Canada
Naționalitate: Canadiană
Înălțime: 1.78 m
Greutate: 79 kg
Orientare sexuală: Straight
Statut marital: Căsătorit
Soție/soț (nume): Cindy Pepper
Copii (fiu și fiică): Da (fiica) Annaliese
Dating/Girlfriend (Name): N/A
Este Barry Pepper homosexual?: N/A
Profesie: Actor
Salariu: N/A
Valoarea netă în 2021: 15 milioane de dolari
Ultima actualizare: Februarie 2021

Barry Robert Pepper este cel mai cunoscut pentru că l-a interpretat pe „Soldatul Daniel Jackson” în „Saving Private Ryan” este un actor canadian renumit pentru rolurile sale macho, din timpul războiului, din filmele americane. Este laureat al mai multor premii pe ecran pentru roluri principale și roluri secundare remarcabile. S-a născut în Campbell River și și-a petrecut jumătate din copilărie navigând prin Pacific împreună cu familia sa. Actorul din Vancouver s-a înscris la vechiul studio Gastown Actors și astfel a pus piciorul în cariera sa de actor.

Poate că știți foarte bine despre Barry Pepper, dar știți câți ani și cât de înalt este și care este valoarea sa netă în 2021? Dacă nu știi, ți-am pregătit acest articol despre detalii despre scurta biografie-wiki a lui Barry Pepper, cariera, viața profesională, viața personală, valoarea netă actuală, vârsta, înălțimea, greutatea și multe alte fapte. Ei bine, dacă sunteți gata, să începem.

Viața timpurie & Biografie

Născut în Campbell River, British Columbia, Canada, Pepper a fost fiul unui tăietor de lemne. El este cel mai tânăr dintre cei trei ambii frați din familia sa. La vârsta de 5 ani, familia sa a plecat cu o corabie artizanală și a navigat timp de cinci ani prin insulele din Pacificul de Sud. Corabia proiectată de familie s-a numit „The Moonlighter”. Din cauza mișcării constante a aventurilor lor, educația lui Barry nu a putut fi finalizată într-o singură școală.

A studiat prin cursuri prin corespondență și, uneori, s-a înscris la școli publice în locații precum Fiji și Tahiti. Dragostea sa înnăscută pentru dans, muzică și alte arte expresive a venit de la copiii polinezieni cu care și-a petrecut timpul. Barry era excelent în sport la fel de mult ca și entuziast în ceea ce privește arta și muzica.

Barry Pepper a absolvit Liceul George P. Vanier din Courtenay. Studiile sale ulterioare includ o specializare în design grafic și marketing. Deși, și-a schimbat cursul după ce s-a implicat în studioul de artă din Vancouver.

Viața personală

„Ei bine, sunt canadian. Adevărat, nordic, puternic și liber”. Barry Pepper este un actor canadian care a avut o copilărie plină de aventuri, familia sa călătorind de-a lungul Pacificului și având ocazia de a învăța și de a face parte din diverse etnii din diferite insule. Se spune adesea că și-a împrumutat genele de la Paul Newman și Dennis Hopper datorită aspectului său și a ochilor carismatici.

Barry Pepper este căsătorit cu Cindy Pepper. Cuplul are o fiică, pe nume Annaliese. Pepper, încă din copilărie, a avut o înclinație pentru artele spectacolului. El are o bursă ca artist mai degrabă decât ca actor. De asemenea, este aclamat ca fiind actorul „soldatului american clasic”. Pepper și-a îndeplinit aspirația de a juca în filmul Coen, realizând caseta de audiție în sălbăticia din apropierea insulei sale din Golf și punându-și soția să se ocupe de cinematografie.

Vârsta, înălțimea și greutatea

Născut pe 4 aprilie 1970, Barry Pepper are 50 de ani la data de astăzi, 7 februarie 2021. Înălțimea sa este de 1,78 m, iar greutatea sa este de 79 kg.

Cariera

Cariera de actor a lui Barry a luat startul cu ‘Maddison’ (1993), un film tipic canadian. Ulterior, a trecut la roluri mai prestigioase în SUA. După o serie de eșecuri, Barry și-a găsit în cele din urmă un progres în carieră când a obținut rolul unui lunetist care citează Biblia în drama lui Steven Spielberg din al doilea război mondial „Saving Private Ryan” . Filmul este o piatră de hotar în cronologia superproducțiilor hollywoodiene, iar în picioare se află actorii săi, printre care se numără și Barry Pepper.

După ce a ajuns la celebritate, următorul rol notabil al lui Barry este în „Enemy of the State” (1998). Cel mai mare punct culminant al carierei sale este rolul său din filmul „The Green Mile”, coproducător al lui Tom Hanks, care a meritat un Oscar. A primit multe aprecieri din partea criticilor pentru rolul lui Roger Maris în drama despre cursa de home run-uri din 1961 dintre Maris și Mickey Mantlec, numită 61*.

Până acum, Pepper și-a câștigat reputația de a fi în mod obișnuit potrivit pentru roluri, inclusiv pentru lunetiști înrăiți și acțiuni de război. El a citat: „Directorii de casting mă văd acum doar ca lunetist hardcore sau gardian de închisoare.”

Premiile & Realizări

Câștigurile lui Barry Pepper sunt următoarele:

l A fost nominalizat pentru „Cea mai bună distribuție” și „Performanță remarcabilă a unei distribuții într-un film” pentru filmul „Saving Private Ryan” de către „Online Film Critics Society” și „Screen Actors Guild Award” în 1999. A câștigat la categoria „Cea mai bună distribuție”.

l A fost nominalizat la „Screen Actors Guild Award” pentru filmul „The Green Mile” la categoria „Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture.”

l În 2004, a câștigat premiul Leo la categoria „Cea mai bună interpretare masculină în dramă” pentru filmul „Snow Walker”.

l A câștigat două premii; „The Gemini Awards” și „Primetime Emmy Award” pentru „Actor principal remarcabil într-o miniserie sau film” pentru rolul său din „The Kennedys.”

Valoarea netă & Salariul lui Barry Pepper în 2021

Valoarea netă a lui Barry Pepper

În februarie 2021, valoarea netă a lui Barry Pepper se ridică la aproximativ 15 milioane de dolari. Salariul său ne este necunoscut. Această mare avere a fost dobândită după ce a luat parte la diverse filme și emisiuni TV de mare succes. Popularitatea sa crește odată cu valoarea sa netă.

Pentru Pepper, viața pare să fie o experiență de învățare constantă, fie că lucrează pe un platou de filmare al lui Eastwood, fie că este un copil pe o barcă. Marca lui este reprezentată de rolurile tipice de „soldat sau sergent” din filmele de război americane. De la rugbyst și jucător de baseball, Pepper a urmat și cursuri de balet, la dorința mamei sale. De asemenea, a predat break dance.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.