Beauty Hack: Amestecați aceste produse pentru a vă crea propria BB Cream

Seria noastră „Better Together” evidențiază moduri surprinzătoare în care două produse devin – ați ghicit – și mai bune atunci când le folosiți împreună.

Săptămâna aceasta Better Together prezintă două produse preferate de fani: Urban Decay Naked Skin One and Done Complexion Perfector și IT Cosmetics Confidence in a Cream Moisturizer. Cu recenzii online aproape perfecte de cinci stele, suntem obsedate de aceste două produse – ne fac tenul să arate sănătos și strălucitor. Cu toate acestea, am decis să încercăm aceste două produse împreună pentru a vedea ce se va întâmpla. Rezultatul: O „BB cream” cu un plus de hidratare, acoperire subtilă și putere de rezistență.

Voi avea nevoie de:

Urban Decay One and Done Complexion PerfectorEste o cremă multi-tasking care estompează imperfecțiunile, uniformizează tonul pielii și vă hrănește pielea – toate într-un singur produs. Este ideală pentru cei care doresc o acoperire cu aspect sănătos, dar doresc și beneficii pentru îngrijirea pielii. Pe scurt, este un must have al fetelor leneșe.

urban-decay-complexion-perfection

IT Cosmetics Confidence in a Cream MoisturizerAplicați această cremă hidratantă ușoară dimineața și seara pentru a vă hidrata pielea. Este formulată pentru toate tipurile de piele și este îndrăgită în special de cele cu pielea uscată.

it-cosmetics-confidence-in-a-cream-moisturizer

Cum să le folosiți împreună:

Pentru a le folosi împreună pentru a vă crea propria cremă BB multi-tasking, aplicați IT Cosmetics Confidence in a Cream Moisturizer folosind mișcări de măturare în sus, după curățare. Apoi, aplicați rapid Urban Decay Naked Skin One and Done Complexion Perfector peste crema hidratantă folosind o pensulă pentru fond de ten pentru o acoperire radiantă. Trucul constă în aplicarea fondului de ten înainte ca crema hidratantă să se usuce complet sau să se scufunde în piele, astfel încât cele două să devină o pânză perfectă pe fața ta.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.