Behati Prinsloo

Cum a devenit Behati Prinsloo atât de faimoasă?

Behati Prinsloo este un supermodel din Namibia. În cei 10 ani de carieră de succes, Behati a colaborat cu branduri populare la nivel internațional precum Victoria’s Secret, Lacoste, Marc Jacobs etc. Ea s-a născut într-o familie obișnuită din Namibia. Cum a ajuns în top în industria modei?

Iată care este povestea ei.

Behati Prinsloo a apărut într-o familie de ministru bisericesc și proprietar de hotel. A fost înaltă și incredibil de subțire încă din primii ani de viață. Fata nu s-a gândit niciodată la modeling, deoarece se considera anorexică și deloc atrăgătoare.

Dar Behati s-a răzgândit, când a întâlnit un scouter de modă în Cape Town, când și-a vizitat bunica. Fata de 15 ani a ezitat doar o clipă și apoi a făcut o vizită la Storm Model Management și a fost cântată imediat.

Din acel moment cariera lui Behati Prinsloo continuă să înflorească. Ea a modelat pentru multe companii de modă solide. Apogeul carierei sale a fost în 2008, când a fost titrată ca înger Victoria’s Secret și model purtător de cuvânt al liniei sale Pink.

Behati va deveni mama unei fiice dulci, așa că acum a făcut o pauză în cariera ei.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.