Birmingham Barons anunță modernizări la Regions Field

Birmingham Barons

Birmingham Barons (Class AA; Southern League) au anunțat modernizări la Regions Field, care vor fi finalizate înainte de sezonul 2020, inclusiv noi scaune AirFlow Mesh pentru nou numitul Dread River Lounge. În plus, echipa extinde plasa de protecție la stadion.

Începând din acest an, oaspeții Dread River Lounge se vor putea bucura de noile scaune de balcon AirFlow Mesh, care vor oferi o experiență confortabilă de ședere în aer liber în timpul meciurilor Barons. Noile scaune respirabile vor permite aerului să circule în mod constant prin firele individuale ale plaselor elastomerice, ceea ce va reduce suprafața scaunului până la 65 de grade. Scaunul și spătarul capitonate distribuie greutatea în mod egal, fiind concepute pentru a elimina punctele de presiune și pentru a lăsa fanii răcoroși și confortabili. Materialul folosit la aceste noi scaune le va permite acestora să se usuce instantaneu după o furtună.

Baronii vor extinde, de asemenea, plasa de protecție de la Regions Field înainte de sezonul 2020, rulând-o mai departe pe ambele linii de bază. Fanii care stau pe partea primei baze vor avea plasa extinsă de la marginea dugout până la secțiunea 119, în timp ce cei care stau pe partea celei de-a treia baze vor vedea plasa extinsă în secțiunea de gazon de sub Party Pad. Compania locală din Alabama, Net Connection, va extinde plasa din ballpark folosind plasa Dyneema cu noduri nr. 18.

„Regions Field continuă să fie un stadion special care nu numai că a contribuit la revitalizarea centrului orașului, dar a contribuit și la calitatea vieții pentru întreaga zonă metropolitană”, a declarat managerul general al Barons, Jonathan Nelson. „2020 marchează cel de-al 8-lea sezon al nostru la Regions Field și în fiecare an, împreună cu orașul Birmingham, ne propunem să adăugăm noi facilități la stadion care să îmbunătățească în mod pozitiv experiențele tuturor la meciurile Barons. În acest an, prin înlocuirea și adăugarea de noi scaune de ultimă generație la balcon în Dread River Lounge și prin extinderea plasei pentru mingile de fault, suntem încrezători că aceste adăugiri vor avea un impact pozitiv asupra experiențelor vizitatorilor noștri pentru mulți ani de acum încolo.”

Toate modernizările pentru Regions Field vor fi finalizate înainte de Noaptea de deschidere, joi, 9 aprilie, când Barons începe sezonul cu o serie de cinci meciuri acasă împotriva celor de la Rocket City Trash Pandas.

STIRILE LEGĂTURI: Somerset Patriots prelungește plasa de protecție de la TD Bank Ballpark; Toledo Mud Hens va prelungi plasa de protecție de la Fifth Third Field; TinCaps va prelungi plasa de protecție de la Parkview Field; Akron RubberDucks prelungește plasa de protecție de la Canal Park; Texas Tech prelungește plasa de protecție de la Dan Law Field; Cleveland Indians prelungește plasa de protecție de la Progressive Field; Lakewood BlueClaws prelungește plasa de protecție de la FirstEnergy Park; Columbus Clippers va prelungi plasa de protecție de la Huntington Park; Whataburger Field va fi supus unor îmbunătățiri viitoare; Albuquerque va evalua plasa retractabilă de la Isotopes Park; Charlotte Knights prelungește plasa BB&T Ballpark; Blue Rocks prelungește plasa de protecție a stadionului Frawley; IronPigs prelungește plasa de protecție a parcului Coca-Cola; Tulsa Drillers prelungește plasa de protecție a ONEOK Field; se explorează plasa de protecție a stadionului Cooley Law School; Toate stadioanele MLB vor avea plase extinse în 2020; Target Field va avea plase extinse în 2020; Aces va extinde plasele de protecție de la Greater Nevada Field; Phillies va extinde plasele de protecție de la Citizens Bank Park; Rănirea la mingea greșită va reînvia probabil problema regulilor privind plasele de protecție ale stadioanelor

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.