Breaking: Hyun Bin și Son Ye Jin au confirmat că se întâlnesc

Updated January 1 KST:

Este oficial: atât Hyun Bin cât și Son Ye Jin au confirmat că au o relație!

La 1 ianuarie, agenția lui Hyun Bin, VAST Entertainment, a declarat: „Actorii Hyun Bin și Son Ye Jin s-au cunoscut prin intermediul proiectelor lor, iar după terminarea dramei lor, sentimentele lor pozitive unul față de celălalt s-au transformat într-o relație romantică.”

Agenția a adăugat: „Vă rugăm să priviți cu căldură relația lor și să îi încurajați în viitor.”

Agenția lui Sun Ye Jin, MS Team Entertainment, a confirmat în mod similar: „Cei doi s-au cunoscut prin intermediul proiectelor lor de actorie, iar după terminarea dramei lor, au dezvoltat un interes unul față de celălalt și au ajuns să se întâlnească.”

Felicitări fericitului cuplu!

Sursa (1)

Actualizare 1 ianuarie KST:

Agenția lui Hyun Bin, VAST Entertainment, a răspuns la informația privind relația acestuia cu Son Ye Jin, comentând: „În prezent, suntem în curs de verificare cu Hyun Bin însuși. După verificări, vom publica o declarație.”

Sursa (1)

Articolul original:

Dispatch a raportat că Hyun Bin și Son Ye Jin au o relație!

La 1 ianuarie, Dispatch a publicat un raport care susținea că cele două vedete se întâlnesc de opt luni – și că relația lor a început după încheierea dramei lor de succes „Crash Landing on You.”

Potrivit lui Dispatch, atunci când co-stelele au negat zvonurile de întâlnire de mai multe ori în trecut, acestea spuneau adevărul și nu erau, de fapt, implicate romantic la acel moment. Cu toate acestea, o sursă apropiată de Hyun Bin ar fi declarat că, în jurul lunii martie 2020, cei doi au dezvoltat sentimente romantice unul pentru celălalt. Sursa anonimă a comentat: „Cred că după ce drama s-a terminat și au petrecut timp separat, au început să le fie dor unul de celălalt.”

Dispatch a susținut că Hyun Bin și Son Ye Jin s-au întâlnit de mai multe ori pentru a ieși cu colegii actori după terminarea filmului „Crash Landing on You”, iar în timpul acestor întâlniri, și-au dat seama cât de bine se potrivesc ca și cuplu. De asemenea, se pare că s-au apropiat din cauza iubirii lor comune pentru golf.

Împreună cu raportul său, Dispatch a publicat fotografii cu Son Ye Jin urcându-se în mașina lui Hyun Bin.

Agenția lui Son Ye Jin a răspuns la raport declarând: „Suntem în prezent în proces de verificare cu după ce am văzut articolul.”

Hyun Bin și Son Ye Jin au jucat împreună în filmul „The Negotiation” din 2018, înainte de a se reuni în populara dramă „Crash Landing on You” în 2019. De atunci, cei doi actori au fost implicați de mai multe ori în zvonuri de întâlnire, dar au negat zvonurile de fiecare dată.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.