CăsătoritDivorț

Lisa Salters Bio, vârstă, Net Worth Son Details

Informații rapide

Data nașterii

Naționalitate

Naționalitate

.

Americană

Profesie

Jurnalist

Stare civilă

Căsătorită

Divorțată/angajată

Căsătorită/angajată

.

Nu încă

Gay/Lesbiene

Nu

Etnicitate

Afroamerican

Net Worth

2 milioane de dolari

Children/Kids

Nu încă

Height

5 Feet 2 Inches (1.58 Metri)

Educație

Pennsylvania State University

Lisa Salters, jurnalistă la ESPN, câștigătoare a premiilor Sports Emmy și Gracie Award, este una dintre cele mai performante femei din domeniul transmisiunilor sportive.

Este reporter pe margine pentru cele mai mari două proprietăți sportive ale ESPN: Monday Night Football din NFL și meciurile din NBA pe ESPN, precum și pe ABC. De asemenea, este corespondent principal pentru revista de știri E:6O a rețelei.

Un povestitor talentat, Lisa s-a alăturat inițial ESPN ca reporter generalist în martie 2000.

Biografie (vârstă), educație

Lisa Salters s-a născut pe 6 martie 1966 în King of Prussia, Pennsylvania.

A absolvit jurnalismul de radiodifuziune la Penn State University, unde a jucat în echipa de baschet feminin. A fost cea mai scundă jucătoare, ca fundaș, din istoria școlii, cu o înălțime de 1,57 metri (5 picioare și 2 inci).

De asemenea, a fost prezentatoare sportivă: Kayce Smith Wiki, vârstă, căsătorită, soț

La 13 octombrie 2018, a fost aleasă să fie „Homecoming Grand Marshal” al Penn State – în fiecare an, un absolvent al Penn State cu realizări deosebite, unul care a demonstrat valorile Penn State în cariera sa, este onorat cu acest titlu.

Cu un an înainte, în 2017, Lisa a fost inclusă în „Pennsylvania Sports Hall of Fame.”

Detalii despre fiu

Lisa Salters locuiește în prezent în casa sa de tip loft cu patru niveluri din Fell’s Point, Baltimore, împreună cu fiul ei, Samuel (Sam).

Lisa-Salters-Family-Son-2020

Lisa Salters și fiul ei, Samuel, la 18 februarie 2018 (Foto: Facebook-ul Lisei Salters)

S-a mutat înapoi din California în Baltimore, locul în care a fost reporter la WBAL-TV din 1988 până în 1995, doar din cauza fiului ei, pe care l-a adoptat și a preluat oficial custodia- la o zi după nașterea lui, în martie 2013.

Lisa a fost acolo pentru a vedea cum s-a născut fiul ei. Ea și Samuel au avut o cameră în spital împreună, în acea noapte.

Mai târziu, la șase săptămâni de când era părinte, ea a comentat că timpul petrecut cu nou-născutul a fost cel mai mulțumită pe care l-a avut vreodată.

Povestea adopției

Lisa Salters și-a dorit întotdeauna să fie părinte. Timp de mai mulți ani a încercat să aibă un copil pe cont propriu, dar nu a reușit.

Mai multe din jurnalismul sportiv: Beth Mowins căsătorită, soț, partener, lesbiană sau gay, biografie, înălțime

Nu a vrut să renunțe, ea a semnat cu o agenție, așteptându-se ca procesul să fie dificil, deoarece știa că, fiind o femeie singură, va avea mai puține șanse în comparație cu alte cupluri căsătorite.

Chiar, la mijlocul lunii februarie 2013, a primit apelul pe care îl aștepta cu disperare. O tânără o alesese ca părinte candidat pentru copilul ei biologic.

În scurt timp, Lisa s-a întâlnit cu doamna, iar decizia a fost luată.

Mai multe fapte despre Lisa Salters

  • Primul ei salariu la ESPN a fost de 13,8 mii de dolari.
  • Și-a dobândit faima mai ales pentru că a acoperit celebrul proces de ucidere a lui O.J. Simpson în numele rețelei ABC; de asemenea, reportajele sale despre Războiul din Irak, mai multe Jocuri Olimpice și Cupa Mondială FIFA 2002, i-au ajutat destul de mult cariera.
  • În afară de ESPN, a lucrat pentru ABC News și WBAL-TV, filiala din Baltimore a NBC.
  • Potrivit rapoartelor făcute de Celebrity Net Worth în octombrie 2014, Lisa valorează o avere netă de 2 milioane de dolari.

Loading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.