Care este nivelul maxim în Borderlands 3 Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck pentru 2020?

Borderlands 3 a început prima dată cu un număr încercat și adevărat pentru plafonul de nivel inițial: 50. Acesta a fost plafonul inițial pentru fiecare joc principal din serie încă de la primul și se pare că Gearbox nu a văzut necesitatea de a-l schimba de această dată. Cu toate acestea, pachetul DLC Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck ridică ștacheta și mai mult.

Primul salt de nivel a avut loc atunci când jocul l-a ridicat de la 50 la 53, ceea ce s-a întâmplat în februarie, în timpul evenimentului Broken Heart’s Day. La sfârșitul lunii martie, odată cu sosirea DLC-ului complet Guns, Love, and Tentacles’, jucătorii au primit o altă creștere de nivel, atingând următorul plafon de 57. Următorul vine odată cu Bounty of Blood, iar acesta a ridicat ștacheta pentru a atinge chiar 60. Cel de-al patrulea DLC pentru Borderlands 3 este Krieg and the Fantastic Fustercluck face cea mai mare creștere de nivel, ajungând la 65. Oricine are acces la primul season pass pentru Borderlands 3 va putea descărca imediat DLC-ul și va avea acces la el.

Din păcate, nu știm dacă acesta este modul în care Gearbox plănuiește să încheie Borderlands 3. Dacă dezvoltatorii plănuiesc să mai lanseze încă un sezon și să adauge și mai multe niveluri la joc, ne putem aștepta la un alt season pass care să apară cu o foaie de parcurs decentă a dezvoltării viitoare a jocului.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.