Carnival Sunshine – Excursii de croazieră în Belize

Dăm un călduros bun venit tuturor pasagerilor navei de croazieră Carnival Sunshine în portul Belize City, Belize, America Centrală. Sperăm să vă bucurați de vizita dumneavoastră în Belize, de tot ce are Belize mai bun de oferit!

Belize oferă o abundență de excursii și activități care să încânte croazierele Glory de toate vârstele și nivelurile de activitate. De la tubing în peșteri, snorkeling, ruine mayașe, explorarea Cayes din apropiere sau relaxare pe plajă, Belize are de toate!!!

Belize Cruise Excursions oferă o varietate de opțiuni din care puteți alege. Tarifele noastre sunt tarife directe de la operatori, ceea ce vă permite să economisiți bani, oferindu-vă în același timp o selecție mai mare de excursii la țărm din care să alegeți.

Belize Cruise Excursions recomandă excursii pentru pasagerii Sunshine pentru vizita dvs. în Belize City, pe baza orelor de sosire, a orei de plecare a navei Carnival Sunshine, precum și a duratei vizitei dvs. în afara portului nostru.

De asemenea, ținem cont de numărul de nave de croazieră care sosesc în aceeași zi în care nava dvs. ajunge în port. Apoi vă putem oferi opțiuni cu privire la modul în care să evitați excursiile aglomerate atunci când acest lucru este adecvat.

Vă rugăm să aruncați o privire la excursiile și itinerariile noastre recomandate pentru Sunshine. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, faceți clic pe Excursii în butoanele de navigare de sus pentru o listă completă de excursii.

Excursii recomandate la țărm:

Ne străduim cu sârguință să vă oferim cele mai bune excursii disponibile în Belize City, Belize.

Belize City, Belize este situat în mod unic într-o locație ideală care oferă acces la aventuri incredibile pe mare și pe uscat.

Ne specializăm în excursii unice și de tip boutique, în plus față de excursiile noastre „cele mai bune pentru mai puțin”, oferind o valoare excelentă pentru unele dintre cele mai populare excursii. Island Marketing Ltd oferă tururi și excursii pentru aproape toate bugetele și nevoile individuale.

Belize City, Belize Cruise Excursions sunt experți în tururi și excursii care reprezintă cei mai buni operatori independenți din Belize. Oferim informații de primă mână despre fiecare excursie pe care o oferim și recomandăm excursiile care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Aceasta este diferența Island Marketing Ltd.!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.