Ce s-a întâmplat cu Jason Gedrick, ce face acum?

Popular actor american, Jason Gedrick s-ar putea să nu fi ajuns niciodată în industria divertismentului dacă nu ar fi fost pasiunea și determinarea care l-au împins să își urmeze visul de a deveni actor chiar și împotriva voinței părinților săi. Și-a început cariera de actor la vârsta de 18 ani, ca figurant în filmele Bad Boys și Risky Business din 1993.

Astăzi, s-a impus printre marile nume din industrie și este popular pentru rolurile sale în mai multe filme și seriale de televiziune de succes comercial și aclamate de critică, precum Murder One, Boomtown și Iron Eagle. Aruncăm o privire asupra parcursului carierei actorului și a ceea ce face în prezent.

Biografia lui Jason Gedrick

Actorul s-a născut pe 7 februarie 1965, la Cook County Hospital, Chicago, Illinois. Botezat Jason Michael Gedrick, el este cel mai mic dintre cei trei copii ai părinților săi, cei mai mari fiind Joel și Dawne. Se spune că părinții actorului sunt originari din Polonia, dar, din păcate, ambele nume ale acestora nu sunt incluse în biografia sa. Când avea 8 ani, părinții lui Jason s-au despărțit și, în timp ce frații săi mai mari s-au alăturat tatălui lor, el, fiind cel mai mic dintre ei, a rămas cu mama sa.

A absolvit Liceul Tehnic Gordon în 1982 și, chiar dacă și-a dorit întotdeauna să devină actor, a mers la Universitatea Drake din Des Moines, Iowa, pentru a studia specializarea în afaceri, ceea ce era ceea ce își doreau părinții săi. Cu toate acestea, pasiunea lui Jason pentru actorie nu l-a lăsat să se concentreze, așa că, mai degrabă decât să continue să trăiască o minciună, a ales să abandoneze studiile după primul an de facultate și a plecat în urmărirea viselor sale.

Și-a schimbat numele de familie în Gedrick și aproape imediat ce s-a mutat la Hollywood, Jason a fost distribuit în primul său rol, deși necreditat, în filmul Bad Boys, o dramă polițistă de maturitate, în regia lui Rick Rosenthal. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când a început să primească roluri mai importante, interpretând personajul Lenny Barnes în filmul american de comedie romantică fantezistă din 1985, The Heavenly Kid, în care a jucat alături de Lewis Smith și Jane Kaczmarek.

În anul următor, actorul a obținut rolul său de debutant în filmul Iron Eagle, primind laude și devenind foarte popular ca urmare a interpretării sale uimitoare a personajului Dough Masters. A continuat să urce pe scara succesului, apărând în diverse succese de box-office, precum Promised Land (1987) și Born on the Fourth of July (1989), un film biografic dramatic de război multi-premiat, bazat pe autobiografia cu același nume din 1976 scrisă de Ron Kovic, un veteran al războiului din Vietnam.

Jason Gedrick
Jason Gedrick și coechipierul său din Dexter, James Rema sursa imaginii

Jason a continuat să aibă succes în carieră, ajungând să se remarce în jurul anilor 1990, când a interpretat mai multe roluri în diferite seriale de televiziune. În 1993, a apărut pentru prima dată într-un serial de televiziune în serialul Class of ’96, interpretând rolul lui David Morrisey în 17 episoade. Între 1994 și 1995, l-a interpretat pe Bailey Connors în 22 de episoade din Sweet Justice, iar ulterior, a interpretat personajul Neil Avedon în Murder One, între 1995 și 1996. De asemenea, a apărut în 12 episoade din EZ Streets din 1996 până în 1997.

Cu începutul secolului 21, actorul a rămas activ în industrie, având roluri recurente în serialele Falcone, The Beast și Boomtown. A apărut, de asemenea, într-o serie de filme de televiziune, inclusiv A Date with Darkness: The Trial and Capture of Andrew Luster, Hidden Places, Rapid Fire, Wisegal, The Christmas Choir și Sand Serpents.

Ce s-a întâmplat cu Jason Gedrick?

Totul a rămas la fel pentru Jason, deoarece principala lui preocupare au fost serialele de televiziune. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, el s-a alăturat listei de actori care s-au pierdut în prea multe roluri mici, deoarece nu a reușit să se agațe de niciun proiect pe termen lung.

Din 2011 până în 2012, a fost văzut în 9 episoade din Luck și tot în 2012, actorul a apărut în 10 episoade din Dexter. Din 2014 până în 2019, Jason Gedrick a avut roluri mici în serialele How to Get Away with Murder, Bosch, Justified, Beauty & the Beast, Major Crimes, Shooter și Lethal Weapon. Până în prezent, el este încă activ ca actor și încă nu se odihnește la vâsle.

Vezi și:

Vezi și: Cealaltă parte: Unde este John Saxon acum?

Ce face el acum?

Deși Jason se concentrează asupra televiziunii, se pare că a decis să se întoarcă la actoria în filme, deoarece a obținut recent roluri principale în filmele Bella’s Story și Act of Desperation, ambele neavând încă o dată de lansare programată. Aceasta va fi prima dată când actorul va apărea într-un film de la apariția sa în rolul lui Doug Demas în drama sportivă Skating to New York în 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.