Ce trebuie să scrieți pe lista de verificare a bonăi

Avansați pentru o seară de întâlnire? Dădaca ta are numărul tău de mobil, așa că nu trebuie să-ți faci griji… nu-i așa? Își va aminti toate informațiile aleatorii pe care i le-ați furnizat în timp ce ieșiți pe ușă? Poate că nu. O listă de verificare fizică reală a bonăi poate părea arhaică în lumea noastră digitală, bazată pe mobil, dar a avea o copie pe hârtie a contactelor, a regulilor și a reamintirilor poate fi un salvator pentru orice îngrijitor. Pregătiți baby-sitterul pentru succes și creșteți șansele ca dvs. și partenerul dvs. să aveți parte de o noapte neîntreruptă în oraș, oferindu-i informațiile de care are nevoie într-o listă de verificare a baby-sitterului.

Bazele

Siguranța este primordială atunci când întocmiți lista de verificare a baby-sitterului dvs. Faceți ca informațiile „în caz de urgență” să fie ușor de accesat de către sitterul dumneavoastră atunci când are cea mai mare nevoie de ele. Iată ce trebuie să includeți:

Adresa dvs. de acasă

Ar putea sitterul dvs. să rostească adresa dvs. în cazul în care trebuie să contacteze poliția sau asistența medicală? Probabil că nu. Includeți numele și adresa familiei dvs. în partea de sus a listei de verificare. Dacă știți că locuința dvs. este greu de găsit, includeți indicații generale pentru ca sitterul dvs. să vă poată explica cum să ajungeți acasă.

Cum puteți fi contactat

Lista dvs. trebuie să conțină numărul dvs. de telefon mobil (da, scrieți-l chiar dacă sitterul dvs. l-a programat în telefon – telefoanele pot muri) și numerele de telefon mobil ale tuturor celorlalți adulți din casă; numărul de telefon al cel puțin unei alte persoane cu care veți fi împreună; numele și locația unde veți fi și un număr de telefon fix pentru locul de desfășurare, dacă există unul.

Informații importante de contact

Dacă nu puteți fi contactat în caz de urgență, pe cine ar trebui să sune baby-sitterul dumneavoastră? Includeți numerele de telefon ale unei rude sau ale unui prieten apropiat din apropiere și numele, adresa și numărul de telefon al unui vecin. Alte numere de telefon de luat în considerare: Un număr de telefon al poliției care nu este de urgență, controlul otrăvurilor și, bineînțeles, 911.

Includeți numele și numărul de telefon al medicului primar al copilului dumneavoastră, numele și numărul de grup al furnizorului de asigurări și orice alergii și/sau alte afecțiuni medicale. În cazul în care copilul dumneavoastră ia medicamente, includeți numele și dozele fiecăruia, precum și locul unde se află aceste medicamente.

Kit de prim ajutor

Toți ne facem griji cu privire la urgențele majore, dar cele mai probabile accidente sunt lovituri și vânătăi care necesită un spray antiseptic, un bandaj și o îmbrățișare – nu 911. Notați unde se află obiectele de siguranță importante, inclusiv trusa de prim ajutor, o lanternă și stingătorul de incendiu.

Instrucțiuni pentru babysitter de nivel următor

Ați acoperit cele mai importante obiecte. Acum este timpul să vă gândiți la ceea ce o va ajuta pe bonă să evite accidentele și neînțelegerile. Luați în considerare adăugarea acestor informații la lista de verificare a bonăi:

Reguli ale casei

Scrierea regulilor vă permite să fiți clar cu privire la așteptările dvs. pentru copiii dvs. și pentru bonă. Includeți dacă anumite încăperi, cum ar fi dormitorul principal sau biroul de acasă, sunt sau nu interzise, iar dacă sitterul dvs. este lipsit de experiență, asigurați-vă că știe că oaspeții nu sunt permiși.

Screen Time Expectations

Screen time este un subiect fierbinte în acest moment, iar părinții au diferite niveluri de confort cu privire la tipul și cantitatea de media pe care copiii au voie să o consume. Scrieți limitele de timp specifice pe care gospodăria dvs. le respectă în ceea ce privește televizorul sau tableta și modul de aplicare a acestor limite. Nu uitați ce emisiuni sau canale pot viziona copiii dvs. (și canalele pe care nu le pot urmări).

Disciplină

Discutarea disciplinei este în capul listei în timpul interviurilor cu bona, dar este adesea o gândire ulterioară atunci când lăsați copiii cu o bonă ocazională. Scrieți problemele obișnuite de comportament pe care le-ar putea întâlni și cum preferați să gestioneze aceste situații.

Rutinele de culcare

La ce oră este ora de culcare și cum ar trebui să procedeze bona pentru a-i face pe copii să se liniștească? Furnizați un rezumat rapid al rutinei, astfel încât sitterul dvs. să nu fie lăsat în întuneric.

Îngrijirea animalelor de companie

Dacă aveți animale de companie, sitterul dvs. trebuie să fie conștient de orice responsabilități suplimentare. Pe lista dumneavoastră, includeți animalele de companie pe care le aveți, numele și comportamentul lor. Explicați elementele de bază ale îngrijirii, cum ar fi dacă animalele de companie trebuie să stea înăuntru sau dacă pot fi lăsate să iasă în curte, dacă trebuie să fie hrănite și unde sunt ținute produsele pentru animale de companie. Nu strică să includeți numărul de telefon al medicului veterinar și al unui spital de animale care funcționează 24 de ore din 24.

Mâncare și gustări

Inclusiv dacă copilul dvs. nu are alergii alimentare, ar fi bine să adăugați informații despre restricțiile alimentare, gustările care sunt disponibile pentru copii și ce mese poate pregăti bona dacă copiilor li se face foame.

Tips and Tricks

Câteodată o informație aparent lipsită de importanță poate face o mare diferență în experiența bonăi și a copilului dumneavoastră. Fie că este vorba de a verifica sub pat înainte de a stinge luminile, de a ști ce animal de pluș este special sau de a cânta un cântec care va calma anxietățile și va îmblânzi crizele de furie, împărtășiți micile detalii care fac o mare diferență.

Un raport complet

Au avut copiii o noapte bună? Da, spune bona în timp ce se îndreaptă spre ușă. Aceasta poate fi o informație suficientă pentru unii părinți, dar altora le place un raport complet. Dacă vă încadrați în această din urmă categorie, includeți o secțiune în lista de verificare cu ceea ce ați dori să vi se raporteze la întoarcere.

Iată câteva idei despre ce să includeți:

  • Starea generală a copilului dumneavoastră.
  • Mâncarea și gustările consumate și când.
  • Somnalele făcute și ora de culcare.
  • Activitățile.
  • Toate aspectele, problemele sau alte informații importante.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.