Cei mai buni arbori cu flori de primăvară pentru Central NJ & PA

Când vine vorba de atracție, nimic nu întrece declarația peisagistică a arborilor cu flori de primăvară. Aceștia nu numai că îmbrățișează primăvara cu o profuzie de flori superbe, dar mulți sunt foarte parfumați și oferă hrană pentru polenizatori. Cei mai buni oferă interes în mai multe anotimpuri, pe lângă florile lor timpurii.

Cele mai bune alegeri ale noastre pentru copacii cu flori de primăvară sunt rezistenți, frumoși, ușor de întreținut și tocmai potriviți pentru a crește în centrul New Jersey și Pennsylvania. Aceștia includ arbori nativi regionali, precum și arbori non-nativi bine crescuți, cu flori de primăvară impresionante.

Alegeți unul sau mai mulți dintre acești arbori superbi cu flori de primăvară și nu numai că peisajul dvs. timpuriu va arăta spectaculos, dar sezoanele lor extinse de interes vă vor menține curtea cu un aspect plăcut pentru mai mult timp.

Crabapples

Crabapples cu flori de primăvară pentru zona centrală a NJ și PA Dacă credeți că crabapples au prea multe probleme cu bolile, gândiți-vă din nou – soiurile mai noi ale acestui frumos arbore cu flori de primăvară sunt minunat de rezistente la boli.

Crabapplele Prairifire cu flori roșii (Malus ‘Prairifire’, 15-20 picioare), este un exemplu perfect. Rezistența ridicată la boli, florile colorate de primăvară și crabaprele roșii persistente au făcut din el un arbore de peisaj de top.

Dacă sunteți în căutarea unui arbore ceva mai mic, încercați ‘Adirondack’ (Malus ‘Adirondack’, 12 picioare), remarcabil de compact și rezistent la boli, care are flori albe și fructe portocalii, și crabaprele pitic și răspândit ‘Tina’ (Malus sargentii ‘Tina’, 5 picioare), care oferă flori albe parfumate și fructe roșii toamna.

Cireși înfloriți

Cireși înfloriți pentru flori de primăvară în centrul NJ și PACireșii înfloriți plângători conferă o frumusețe clasică peisajelor de primăvară, iar unii oferă un interes peisagistic suplimentar după ce florile au dispărut.

O alegere spectaculoasă este vigurosul cireș Weeping Extraordinaire™ Double Flowering Cherry (Prunus ‘Extrazam’, 20 de picioare), care poartă flori duble uriașe de culoare roz la începutul primăverii. Toamna, face spectacol cu frunze de culoare burgundă.

Pentru un cireș cu flori care nu plânge, cireșul Kwanzan (Prunus ‘Kwanzan’, 20-30 picioare) este o alegere excelentă. Are un port larg, răspândit, și oferă o mulțime de flori roz, complet duble, la mijlocul primăverii. Toamna are încă un aspect plăcut, deoarece frunzele sale capătă nuanțe de cupru, iar copacii mai tineri au o scoarță atractivă, de culoarea mahonului.

Serviceberry

Serviceberry înflorește primăvara în centrul NJ și PAServiceberryul remarcabil de rezistent (Amelanchier arborea, 15-25 picioare), cunoscut și sub numele de Shadbush, Shadblow, Shadblow, Juneberry, common serviceberry și Junebush, este originar atât din New Jersey, cât și din Pennsylvania. Este un arbore mic în formă de vază care produce o mulțime de flori albe parfumate și delicate care hrănesc albinele la mijlocul primăverii, este tolerant atât la umbră parțială, cât și la soluri argiloase și este, în general, rezistent la boli. Florile de primăvară sunt urmate de fructe comestibile, dulci-acrișoare, roșii-violete, pe care păsările cântătoare le adoră. Frunzișul de toamnă de un roșu-portocaliu excepțional și scoarța netedă de culoare gri îi prelungesc interesul până toamna și iarna.

Există mai mulți hibrizi de serviceberry pufos care oferă performanțe peisagistice excepționale. Doi dintre cei mai buni sunt ‘Autumn Brilliance’ (20-25 de picioare), care are un frunziș roșu strălucitor toamna și ‘Forest Prince’ (20 de picioare), care are o formă ovală și o minunată culoare de toamnă roșu-portocaliu.

Magnolias

Magnolia stea pentru flori de primăvară în centrul NJ și PACând vine vorba de flori de primăvară spectaculoase, nimic nu poate concura cu magnoliile.

Magnolia farfurie (Magnolia x soulangiana) și magnolia stelară (Magnolia stellata), de o popularitate impresionantă, sunt soiurile cele mai larg plantate, dar înghețurile le deteriorează adesea florile timpurii.

Magnoliile mai sigure, cu înflorire mai târzie, includ magnolia crin (Magnolia lilliflora, 12 picioare), care produce flori mari, de culoare roz închis, în formă de crin, din aprilie până în mai, și hibridul cu flori roz Rose Marie (20 de picioare), care produce flori mari, în formă de ghiocei, pe copaci puternici, în aprilie.

Redbud

arborele redbud care înflorește primăvara în centrul NJ și PAAcest arbore nativ de talie medie are flori strălucitoare de culoare roșu-violet care se aliniază pe ramurile goale la mijlocul primăverii.

Arborele redbud (Cercis canadensis, 20-30 de picioare) are o structură de ramificare elegantă și frunze în formă de inimă care arată atractiv pe tot parcursul verii, dar florile vibrante de primăvară sunt principala atracție.

Dacă doriți un arbore redbud care să arate deosebit de bine vara (după ce florile au dispărut), două soiuri bune sunt ‘Forest Pansy’, cu frunze mov, și ‘Hearts of Gold’, cu frunze chartreuse.

Înainte de a planta un arbore cu flori de primăvară

Înainte de a alege un arbore cu flori de primăvară pentru peisajul dumneavoastră, luați în considerare spațiul disponibil, cantitatea de lumină și condițiile de sol din curtea dumneavoastră.

Majoritatea arborilor cu flori de primăvară se comportă cel mai bine la soare integral sau parțial. Solul trebuie să fie bine drenat și cu o fertilitate medie spre bună.

După ce ați găsit arborele cu flori de primăvară potrivit pentru locul potrivit, plantați unul sau mai mulți dintre acești arbori frumoși pentru a vă face primăvara extra parfumată, colorată și frumoasă.

Și dacă sunteți în căutarea unor arbori cu o culoare de toamnă strălucitoare, poate doriți să plantați, de asemenea, unul dintre primii 5 arbori recomandați de noi pentru culoarea frunzelor de toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.