Cele 13 specii de bufnițe din Colorado

Acest articol conține link-uri afiliate. Dacă faceți clic pe un link și apoi efectuați o achiziție, este posibil să primim un mic comision de obținere fără niciun cost pentru dvs.

Birdhouse Spy Cam BCAMHEHD Hawk Eye HD Camera (Set de 1)

Vegheați interiorul căsuței dvs. pentru păsări!

Camera spion Hawk Eye HD vă oferă o transmisiune în direct din interiorul căsuței dvs. pentru păsări, urmăriți puii de pasăre în timp ce cresc! Arată pe Amazon

Există 13 specii de bufnițe în Colorado. Unele sunt destul de comune, cum ar fi bufnița cu coarne mari, pe altele nu le veți vedea atât de mult, cum ar fi bufnița mexicană cu pete. Aceste specii sunt bufnița de hambar, bufnița de est, bufnița cu coarne mari, bufnița roșie, bufnița cu urechi lungi, bufnița cu urechi scurte și bufnița de nord.

Atrăgeți bufnițele în propria curte cu aceste cutii de cuiburi pentru bufnițe 100% personalizate de la un meșter foarte talentat de pe Etsy! Citiți recenziile și cumpărați cu încredere!
  • Căsuță de cuib pentru bufniță cu barbă
  • Căsuță de cuib pentru bufniță de hambar
  • Con de cuib deschis pentru bufniță cu coarne mari
  • Con de cuib deschis pentru bufniță cenușie mare
  • Căsuță de cuib pentru bufniță scârțâitoare

În acest articol vom arunca o privire asupra fiecărei specii și vom învăța câte ceva despre ele.

Cele 13 tipuri de bufnițe din Colorado

Bufnița de Est

Lungime: 6,3-9,8 in
Greutate: 4,3-8.6 oz
Anvergura aripilor: 18,9-24,0 in

She Eastern Screech-owl este un rezident permanent în Colorado, dar numai în cele mai estice părți ale statului, aproape de graniță. Aceste bufnițe mici sunt doar de mărimea unui mierlă și se hrănesc cu diverse insecte, rozătoare și păsări cântătoare. Bufnițele de est sunt foarte bine camuflate și se integrează foarte bine în copacii în care își fac cuibul, unde probabil veți observa una. Ascultați păsările cântătoare care se agită și dau alarme de prădător, ar putea însemna că o stârcitoare de est se află în apropiere. Perechile de Screech-owl se împerechează pe viață și se știe că acceptă cutii de cuibărit dacă sunt puse la dispoziție.

Bufnița cu coarne mari

Lungime: 18,1-24.8 in
Greutate: 32,1-88,2 oz
Anvergura aripilor: 39,8-57,1 in

Bufnița cu coarne mari este cu ușurință cea mai mare bufniță din Colorado, cu excepția cazului în care numărați bufnița de zăpadă mai puțin comună. Au o arie de răspândire foarte largă în America de Nord și sunt rezidenți permanenți în toate părțile celor 48 de state inferioare, inclusiv în Colorado.

Bufnițele cu coarne mari sunt cele la care mulți dintre noi ne gândim când ne gândim la bufnițe, deoarece apar în atât de multe fotografii și par a fi foarte fotogenice. Bufnițele cu coarne mari sunt ușor de recunoscut după mărimea lor mare, ciuful urechilor și ochii galbeni. Ele sunt singurele păsări cunoscute pentru că ucid și mănâncă în mod regulat sconcși. De asemenea, sunt cunoscute ca fiind inamicul altor păsări răpitoare, cum ar fi șoimul cu coadă roșie. Acești prădători feroce au foarte puține motive de îngrijorare pe teritoriul lor.

Barn Owl

Lungime: 12,6-15,8 in
Greutate: 14,1-24,7 oz
Anvergura aripilor: 39,4-49,2 in

Barn Owls sunt rezidenți ai statului Colorado pe tot parcursul anului, dar sunt foarte evazive și rar văzute. Ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai răspândite păsări din întreaga lume și sunt răspândite în SUA la fel ca bufnița cu coarne mari. Bufnița de hambar este ușor de identificat după penajul lor frumos și fața în formă de inimă. Și-au primit numele pentru că, de fapt, cuibăresc în multe structuri construite de om, inclusiv în hambare.

Western Screech-owl

fotografie de: Shravans14 | CC 4.0

Lungime: 7.5-9.8 in
Greutate: 3.5-10.8 oz
Anvergura aripilor: 21.6-24.4 in

Pot fi găsite în păduri deschise, precum și în zone urbane, cum ar fi parcurile și orașele din zonele din sudul și sud-estul Colorado. Western Screech-owls nu scoate de fapt un sunet țipător ca vărul lor, Eastern Screech-owl, ci mai degrabă un sunet „toot toot”.

Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să hrăniți colibri. Iată o listă rapidă a lucrurilor de care veți avea nevoie pentru a începe!

  1. Poli de hrănire pentru colibri
  2. Alimentatoare pentru colibri de 12 oz
  3. Șanțuri pentru furnici (opțional)
  4. Faceți-vă acasă nectarul pentru colibri

Umpleți hrănitoarele cu nectar și puneți-le afară! Colibri pot începe să apară oriunde între sfârșitul lunii februarie și începutul lunii mai, în funcție de locul în care locuiți.

Își fac cuibul în cavitățile din copaci, ca în imaginea de mai sus, dar se vor duce și în cutiile de cuiburi, dacă sunt prevăzute. Bufnițele sunt mici, dar vânători excelenți care pot doborî prăzi precum iepurii care sunt mai mari decât propriul lor corp. Ele au, de asemenea, un camuflaj excelent și sunt capabile să se amestece cu mediul înconjurător, ceea ce le face greu de reperat.

Bufnița cu urechi lungi

Lungime: 13,8-15,8 in
Greutate: 7,8-15.3 oz
Anvergura aripilor: 35,4-39,4 in

Această bufniță de mărime medie poate fi găsită în cea mai mare parte a SUA în diferite perioade ale anului și pe tot parcursul anului în multe state din vestul mijlociu, cum ar fi Colorado sau Utah. În fiecare an migrează în părți din nordul SUA și Canada pentru a se reproduce. Bufnițele cu urechi lungi sunt zburători furtivi care sunt excelenți vânători nocturni. După cum sugerează și numele, ele pot fi identificate cu ușurință după urechile lor foarte lungi. Ele se adăpostesc în număr mare în timpul iernii, ceea ce le face puțin mai ușor de găsit.

Bufnița cu urechi lungi

Lungime: 13,4-16,9 in
Putere: 7.3-16.8 oz
Anvergura aripilor: 33.5-40.5 in

Bufnițele cu urechi scurte pot fi văzute în Colorado în timpul sezonului de neîmperechere, așa că iarna este cel mai bun moment pentru a vedea una în stat. Deși există câteva buzunare de populații pe tot parcursul anului în părțile nordice ale statului. Ele sosesc la sfârșitul lunii noiembrie și pleacă până la mijlocul lunii martie. Dacă sunteți suficient de norocos să vedeți unul, acesta va fi probabil în acest interval de timp. Sunt frecvent văzuți pe câmpuri deschise sau în zone cu tufișuri în jurul zorilor sau la amurg, când vânează. Au o distribuție largă în America de Nord și pot fi găsite în fiecare stat.

Northern Saw-whet owl

Lungime: 7.1-8.3 in
Greutate: 2.3-5.3 oz
Anvergura aripilor: 16.5-18,9 in

Lightly smaller than the Eastern Screech-owl, nu numai că Saw-whet este cea mai mică dintre bufnițele din Colorado, dar și una dintre cele mai mici păsări de pradă din întreaga țară. Aceste bufnițe micuțe se găsesc, într-o anumită capacitate, în tot statul Colorado.

Bufnițele nordice Saw-whet sunt nocturne și foarte evazive, ceea ce le face greu de găsit. Ele sunt una dintre cele mai comune bufnițe de pădure din părțile nordice ale Americii de Nord. Și-au câștigat numele pentru că se credea că unul dintre chemările lor sună asemănător cu un fierăstrău ascuțit pe o piatră de ascuțit.

Bufnița flămândă

Lungime: 5,9-6,7 in
Greutate: 1,5-2,2 oz
Anvergura aripilor: 15,9-16,1 in

Există câteva buzunare mici în Colorado unde bufnițele flămânde vin să se înmulțească în fiecare an. Sunt aproximativ de mărimea bufniței pigmee de nord, chiar puțin mai mici, și sunt una dintre cele mai mici bufnițe din Colorado și din America de Nord. Bufnițele Flammulated Owls au un areal restrâns și sunt foarte puțin frecvente în Colorado și în general. Se estimează că există doar aproximativ 5.500 de bufnițe care se înmulțesc în sălbăticie.

Alimentația lor constă în principal din insecte zburătoare pe care le vânează noaptea. Au pene gri-roșiatice, sunt bine camuflate și se aseamănă cu bufnițele țipătoare, dar cu urechile mai scurte. În mod surprinzător, chiar dacă sunt foarte mici ca mărime, au unul dintre cele mai joase răcnete dintre toate bufnițele.

Bufnița de zăpadă

Lungime: 20,5-27,9 in
Greutate: 56,4-104,1 oz
Anvergura aripilor: 49,6-57,1 in

Bufnițele de zăpadă sunt destul de rar întâlnite în Colorado, dar oamenii le văd uneori în acest stat. Cum ar fi de data aceasta, sau poate aceasta. M-aș uita în apropierea lacurilor în timpul iernii pentru a avea șansa de a vedea o Bufniță de zăpadă în Colorado, deoarece sunt adesea observate de-a lungul malurilor vânând pentru hrană.

Sunt bufnițe foarte mari, mai mari chiar și decât bufnițele cu coarne mari, cu capete netede, rotunjite și corpuri voluminoase, cu pene grele. Plumajul lor frumos, alb, cu pete negre, le face să iasă în evidență față de alte bufnițe.

De asemenea, spre deosebire de alte bufnițe, pot fi văzute stând pe pământ, sau aproape de pământ, în zone deschise. Uneori se cocoață pe înălțimi și dune, aproape de țărm, în apropierea corpurilor de apă precum lacurile și oceanele.

Northern Pygmy Owl

fotografie de: Greg Schechter | CC 2.0

Lungime: 6.3-7.1 in
Greutate: 2.1-2.5 oz
Anvergura aripilor: 14.5-16 in

Găsită mai ales în regiunile muntoase din vestul Americii de Nord, bufnița pigmeu de Nord este o bufniță mică care se hrănește în principal cu păsări cântătoare. Bufnițele pigmee de nord sunt diurne, sau active în timpul zilei, ceea ce vă oferă o șansă de luptă pentru a vedea unul dintre acești tipi mici în Colorado. Ele stau foarte nemișcate și liniștite în timpul zilei, așteptând doar să își atace prin surprindere prada pentru o masă.

În comparație cu alte tipuri de bufnițe, bufnițele pigmee de nord nu vor accepta, de obicei, cutiile de cuiburi făcute de om. Ca mărime, ele sunt doar la fel de mari ca un pui de mierlă americană, dar sunt cunoscute pentru că iau prada de până la 3 ori mai mare decât ele. Ele pot fi identificate după mărimea lor mică, ciocurile și ochii galbeni și petele albe de pe cap.

Burrowing Owl

Lungime: 7,5-9,8 in
Greutate: 5,3 oz
Anvergura aripilor: 21,6 in

Locuința bufniței de vizuină din Colorado este doar de reproducere, așa că căutați-i pe acești indivizi pe vreme mai caldă. Bufnițele de vizuină sunt singurele păsări răpitoare care cuibăresc și se adăpostesc sub pământ, de obicei în vizuini abandonate lăsate fiind de marmotele sau câinii de preerie. Deși, ocazional, se știe că își sapă propriile vizuini.

Sunt de culoarea nisipului, au picioare lungi și ochi galbeni. Vânează pe sol în timpul zilei și își protejează cu înverșunare vizuinile de intruși. Căutați bufnițele de vizuină dimineața devreme sau la sfârșitul zilei, când sunt cele mai active, în special în zonele în care știți că trăiesc câinii de preerie și alte mamifere care locuiesc la sol.

Bufnița cu pete mexicane

Credință foto: Eric Brekke/BLM

Lungime: 18.5-18.9 in
Greutate: 17.6-24.7 oz
Anvergura aripilor: 39.8 in

Bufnița cu pete mexicane este una dintre cele 3 subspecii de bufnițe pătate, precum și una dintre cele mai mari bufnițe din America de Nord. Este listată ca fiind amenințată atât de guvernul american, cât și de cel mexican. În Statele Unite, se găsesc în mici buzunare în Arizona, Colorado, New Mexico, Texas, Utah și Nevada.

Bufnița pătată, inclusiv această subspecie, are o populație în declin din cauza pierderii habitatului, cu o populație globală de reproducere estimată la doar 15.000 de bufnițe. Peste jumătate dintre acestea se găsesc în SUA și aproximativ 40% în Mexic. Un alt factor care contribuie la declinul populației lor este bufnița cu barbă, care este mai mare, mai agresivă și se știe că le alungă.

Bufnița boreală

Lungime: 8.3-11.0 in
Greutate: 3.3-7.6 oz
Anvergura aripilor: 21.6-24.4 in

Puteți găsi bufnița boreală doar în aproximativ 7 state americane, iar Colorado este unul dintre ele. Există o populație de bufnițe boreale pe tot parcursul anului în mare parte din centrul și nordul statului Colorado. Aceste bufnițe tăcute și furtive sunt foarte nocturne și nu sunt văzute prea des. Ascultați-le de la jumătatea lunii februarie până în aprilie, când sunt cele mai active.

Bufnițele boreale sunt bufnițe mici care trăiesc în pădurile boreale, de unde și numele.Dacă locuiți în aria lor de răspândire, luați în considerare montarea de cutii de cuiburi pentru a atrage o pereche în curtea dumneavoastră. Este considerat neobișnuit să vezi o bufniță boreală și populațiile lor nu sunt monitorizate de către North American Breeding Bird Survey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.