Cele mai bune gustări vegane sănătoase pentru călătorii (rețete, sfaturi și multe altele!)

Cele mai bune gustări vegane pentru călătorii, inclusiv gustări fără coacere, prăjituri sănătoase de casă, cele mai bune fructe, gustări vegane gata preparate și mai multe gustări vegane pentru călătorii!

Cele mai bune gustări vegane pentru călătorii, inclusiv gustări fără coacere, prăjituri sănătoase de casă, cele mai bune fructe și mai multe gustări vegane pentru călătorii! #travel #traveltips #travelhacks #travelsnacks #vegan | Post pe BeamingBaker.com

Bună ziua tuturor! Erik aici astăzi, aducându-vă alegerile mele pentru cele mai bune gustări de călătorie vegane! Pentru că cine nu se înfometează în timp ce călătorește, știi?

Să găsești mâncare în timp ce călătorești este ușor. Nu a spus nimeni niciodată.

Plecările sunt destul de slabe atunci când vine vorba de opțiunile de luat masa în majoritatea aeroporturilor, gărilor și stațiilor de autobuz. Opțiunile tale devin și mai limitate dacă încerci să găsești ceva sănătos și vegan de mâncat – și asta presupunând că ai timp și că nu alergi ca un nebun pentru a face legătura.

Și aici intervin gustările de călătorie. Decât să cheltuiți 20 de minute prețioase din timpul călătoriei (și, foarte posibil, 20 de dolari prețioși) pentru a cumpăra un sandviș înmuiat sau o salată cu o vechime îndoielnică, puteți pur și simplu să vă bazați pe niște bunătăți vegane sănătoase preambalate pentru a vă menține alimentat.

Dacă călătoriți cu trenul, cu avionul sau cu o trăsură trasă de cai, acestea sunt cele mai bune gustări de călătorie vegane sănătoase pe care să le aveți la îndemână!

Cum ar spune Demeter, sunteți gata să vă luați o gustare? Haideți să facem asta! .

Cele mai bune gustări de călătorie vegane fără coacere

Acesta este unul dintre cele mai bune tipuri de gustări de luat la pachet în timpul călătoriei, deoarece le puteți pregăti cu ușurință din timp, apoi le puteți arunca într-o pungă de gustări reutilizabilă și sunteți gata! Nu este nimic altceva decât o gustare fără probleme pentru călătoria ta. .

Nici măcar nu-mi amintesc ultima dată când am mers într-o călătorie fără un fel de mușcături sau batoane fără coacere la îndemână. Sunt super sățioase, perfect dulci și pline de ingrediente bune pentru a vă simți bine, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la respectarea vreunei diete (sau pur și simplu o alimentație sănătoasă generală) în timp ce călătoriți.

Cele mai bune gustări vegane pentru călătorii, inclusiv gustări fără coacere, prăjituri de casă sănătoase, cele mai bune fructe și mai multe gustări de călătorie vegane! #travel #traveltips #travelhacks #travelsnacks #vegan | Post pe BeamingBaker.com

Iată câteva dintre rețetele noastre preferate de gustări fără coacere pe care să le luați cu voi în timp ce călătoriți (bonus, toate acestea sunt fără gluten!):

 • Biscuiți cu unt de arahide și fulgi de ovăz fără coacere cu 3 ingrediente
 • Biscuiți cu stafide de ovăz fără coacere cu 4 ingrediente
 • Biscuiți cu stafide de ovăz fără coacere cu 3 ingrediente
 • Biscuiți cu unt de arahide și fulgi de ovăz fără coacere cu 3 ingrediente Butter No Bake Energy Bites Recipe
 • No Bake Paleo Chocolate Almond Butter Bars
 • 4 Ingredient Healthy No Bake Peanut Butter Cup Oat Bars
 • Batoane de granola cu ciocolată cu chipsuri de ciocolată fără coacere
 • 4 Ingrediente ciocolată cu unt de arahide Rețetă de mușcături energetice fără coacere
 • Boloane cu unt de arahide și nucă de cocos fără coacere
 • 4 Ingrediente Prăjiturele cu unt de arahide și nucă de cocos fără coacere
 • 5 Ingrediente Raw Vegan Brownies (fără coacere) – Cea mai bună rețetă sănătoasă de brownies raw!

Unul dintre cele mai tari lucruri despre aducerea propriilor gustări vegane de călătorie? Puteți folosi și pungi reutilizabile pentru gustări și puteți reduce deșeurile! Iată una dintre preferatele lui Demeter. Ea a ales acest imprimeu doar pentru iubitorul meu de Batman – ahem – adică, nepotul nostru de 6 ani. 😉

Batman Reusable Snack Bags – acestea sunt lavabile, reutilizabile și una dintre cele mai bune modalități de a stoca gustări vegane fără coacere atunci când sunteți în mișcare.

Cele mai bune fructe pentru călătorii …

Fructele proaspete sunt una dintre cele mai ușoare gustări vegane de călătorie pe care să le aduceți în orice călătorie, deoarece necesită puțină sau deloc pregătire și sunt foarte ușor de împachetat. Spălați fructele acasă, dacă puteți, pentru a le mânca cât mai ușor posibil.

Iată care sunt cele mai bune fructe pe care să le împachetați dacă călătoriți:

 • Mere verzi: acestea sunt uimitoare pentru a combate greața și răul de mare, datorită pectinei și zaharurilor naturale. De asemenea, îmi place cât de acrișoare sunt. 😉
 • Banane – un fruct de bază total pentru călătorii. Nu sunt teribil de murdare de mâncat și sunt incredibil de hrănitoare.
 • Clementine/Tangerine – acestea sunt grozave pentru că le puteți arunca literalmente în geantă și le puteți scoate ori de câte ori vă este foame. Practic nu este nevoie de niciun fel de pregătire!
 • Fructe uscate – una dintre cele mai puțin murdare opțiuni pentru o gustare vegană fructată de călătorie. Eu însumi sunt un mare fan al mango și afine uscate. .
 • Cartofi – ok, tehnic nu este un fruct, dar totuși una dintre cele mai bune gustări sănătoase de împachetat pentru orice fel de călătorie.

Dacă zburați pentru călătoria dumneavoastră, de obicei puteți găsi chiar și un fel de fructe de vânzare la aeroport în zona de food court. Cafenelele (și, în unele cazuri, chioșcurile de ziare) vor avea, de obicei, un coș cu mere și/sau banane lângă casa de marcat. Uneori, restaurantele mai sănătoase sau delicatesele pot avea, de asemenea, salate de fructe, dar cumpărați-le cu prudență. Verificați data de expirare și data limită de vânzare, deoarece fructele stricate sau manipulate necorespunzător pot provoca niște dureri de stomac neplăcute.

Iată unul dintre recipientele reutilizabile pentru gustări de călătorie pe care îl adorăm pentru depozitarea fructelor!

Stasher Reusable Snack Bags – Cel mai bun pentru gustările de călătorie care sunt puțin mai murdare, cum ar fi fructele proaspete. Ne place să le spălăm de mână, dar pot fi spălate și în mașina de spălat vase!

Snacks-uri de călătorie vegane: Brioșe și fursecuri

Dacă aveți ceva mai mult timp pentru a vă pregăti, sau poate căutați niște gustări vegane pentru o călătorie cu mașina, atunci nu căutați mai departe de aceste brioșe și fursecuri. Sunt, de asemenea, fără gluten și fără lapte și sunt făcute cu aceleași ingrediente sănătoase și hrănitoare pentru a vă menține sătui și fericiți în timpul oricărui tip de călătorie.

 • Brioșe ușoare de ciocolată neagră vegane fără gluten
 • Rețetă de brioșe vegane sănătoase cu banane și afine
 • Biscuiți vegani fără gluten cu fulgi de ciocolată și fulgi de ovăz
 • Biscuiți de mic dejun de bună dimineață
 • .

 • Cea mai bună rețetă de fursecuri de fulgi de ciocolată cu fulgi de ovăz fără gluten
 • Fursecuri sănătoase de mic dejun cu fulgi de ovăz și nucă de cocos
 • Fursecuri sănătoase și crocante cu fulgi de ciocolată cu fulgi de ovăz

Cele mai bune gustări vegane pentru călătorii, inclusiv gustări fără coacere, prăjituri sănătoase de casă, cele mai bune fructe și mai multe gustări vegane pentru călătorii! #travel #traveltips #travelhacks #travelsnacks #vegan | Post pe BeamingBaker.com

Cele mai bune gustări de călătorie vegane sănătoase de pe Amazon

Acum, dacă preferați să cumpărați pur și simplu niște gustări de călătorie vegane pentru viitoarea dvs. călătorie, atunci nu vă faceți griji. Înțeleg în totalitate, uneori aveți atât de multe de făcut – împachetați toate valizele, aflați cum să găsiți cele mai bune zboruri, planificați lucruri foarte distractive de făcut – ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să pregătiți gustări.

Așa că, iată câteva dintre cele mai bune gustări vegane de călătorie de pe Amazon:

 • Munk Pack Oatmeal Fruit Squeeze Snacks (Variety Pack) – o gustare fantastic de gustoasă și hrănitoare, cu un set mare de opțiuni de arome delicioase. Perfecte pentru a le împacheta într-un zbor lung sau într-o călătorie cu mașina.
 • HIPPEAS Organic Chickpea Puffs (Variety Pack) – pentru că uneori doriți o gustare sărată pentru acea călătorie. 😉
 • Power Up Mega Omega Trail Mix (Keto + Paleo Friendly) – pur și simplu nu puteți da greș cu un amestec bun de nuci!
 • Wholesome Fair Trade Organic DelishFish – acestea sunt făcute fără coloranți artificiali sau sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză.
 • Healthy Vegan Snack Assortment Care Package – aici este un pachet de eșantionare uimitor de o grămadă de gustări vegane diferite. Demeter a fost în culmea fericirii, parcă i-a ieșit ochii din cap, când a văzut acest pachet AMAZING Healthy Vegan Snack Assortment Care Package! ↓..

Pachet de îngrijire Healthy Vegan Snack Assortment Care Package – un sortiment incredibil de gustări vegane sănătoase, de la chipsuri și fursecuri proteice la gustări chia și batoane de fructe. Aceasta este o modalitate excelentă de a descoperi noi gustări vegane (și de a le oferi cadou)!

Homemade Granola

Vrei ceva mai crocant pentru gustările tale vegane de călătorie? Ei bine, atunci cu siguranță vă vor plăcea aceste rețete de granola! Ele sunt hrănitoare, sănătoase și atât deooo serios gustoase.

Asigură-te că depozitezi granola ta de casă în recipiente ermetice pentru a o păstra crocantă! Adică, ai putea să o depozitezi aiurea în orice buzunare deschise pe care le ai… J/K! (Acum îmi imaginez doar o pereche de pantaloni scurți cargo cu toate buzunarele umflate de granola, și nu sunt 100% împotriva acestui lucru. ..♂️.)

 • Rețetă de granola sănătoasă de casă fără gluten și vegană cu 4 ingrediente
 • Rețetă de granola sănătoasă Chunky Granola
 • Rețetă de granola de casă Chunky Paleo cu Clustere
 • Rețetă sănătoasă de granola cu unt de arahide cu 4 ingrediente
 • Rețetă sănătoasă de granola cu puține calorii

Cele mai bune gustări vegane pentru călătorii, inclusiv gustări fără coacere, prăjituri de casă sănătoase, cele mai bune fructe și mai multe gustări vegane pentru călătorii! #travel #traveltips #travelhacks #travelsnacks #vegan | Postare pe BeamingBaker.com

Mai multe gustări vegane de călătorie cu gustări de călătorie cu rețete

În cazul în care încă mai aveți poftă de niște gustări vegane de călătorie făcute în casă, consultați aceste liste de rețete utile.

 • 15 Gustări sănătoase, fără gluten, vegane și fără coacere (V, GF, Paleo)
 • 30+ Gustări sănătoase pentru muncă (vegane, fără gluten)
 • 25+ Cele mai bune rețete de gustări sănătoase pentru călătorii (vegane, fără gluten, Dairy-Free, unele Paleo)
 • 15 Rețete sănătoase de mușcături energizante fără coacere, pline de proteine (fără gluten, vegane, paleo, fără lactate)

Spuneți-mi despre gustările voastre vegane preferate pentru călătorii în comentariile de mai jos!

Și, nu uitați să vă puneți la curent cu postările mele anterioare:

 • Salutare, sunt Erik .
 • 6 lucruri pe care le-am învățat în prima mea călătorie internațională .
 • 7 experiențe de neuitat în Kauai South Shore Hawaii .
 • 4 sfaturi simple pentru a alege cel mai bun zbor ✈️

Călătoriți în siguranță și rămâneți șmecheri!

– Erik .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.