Cele mai bune laptopuri pentru testarea de penetrare în 2020

Bună ziua tuturor, în acest blog, vă voi spune cele mai bune 3 laptopuri pentru testarea de penetrare sau Ethical Hacking și descrierea despre acesta. Deci, venind la specificațiile pe care trebuie să le căutați în laptop sunt-

 • RAM- Memoria RAM minimă pe care ar trebui să o căutați în laptop trebuie să fie de 8GB. S-ar putea să vă gândiți că doar 8GB este foarte comun și în prezent aproape toate laptopurile au 8GB de RAM. Este minimul de RAM de care aveți nevoie și care poate face munca pe care o doriți. Dacă doriți, puteți obține până la 16GB de RAM, astfel încât să puteți rula mai multe VM-uri.
 • Procesor- Pentru procesor, ar trebui să căutați laptopuri care să aibă un procesor minim i7. Eu am căutat un procesor intel core i7-7700HQ. Aceste procesoare au valori de hashing foarte bune. Deci, practic, pot sparge cu ușurință codurile hashing dacă vă bazați pe procesorul în sine. Puteți obține și un procesor i5, dar aici vorbesc despre cel mai bun.
 • Cărți grafice- Este foarte dificil să obțineți o placă grafică bună pe laptop. Cardurile grafice cu seria GTX sunt destul de bune, au o viteză mare a memoriei grafice și sunt doar carduri puternice care pot fi folosite pentru multe aplicații, cum ar fi mașinile de minerit Bitcoin cu sunt în esență mașini de cracare hash. GTX 1010 sau mai sus este o placă grafică foarte bună. Plăcile grafice nu sunt atât de necesare, puteți obține folosind un procesor bun, de asemenea. Încă un punct legat de placa grafică, acestea au o problemă cu kali, în timp ce faceți dual bootare pe laptop, placa grafică poate fi scoasă din funcțiune, dar majoritatea dintre noi folosim VM, deci nu este o mare problemă.
 • Stocare- Stocarea pe laptop ar trebui să căutați SSD, care este extrem de rapidă. 128GB de SSD sunt suficienți și până la 512GB vor fi suficienți pe laptopuri. De asemenea, puteți folosi stocarea în cloud.
 • Greutate și performanță- Pentru mine, laptopurile ar trebui să fie ușor de transportat și să ofere performanțe bune în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Deci, laptopurile cu o greutate de aproximativ 2KG sau mai puțin sunt destul de bune. Performanța bateriei ar trebui, de asemenea, să dureze 7-10 ore.

Aceasta a fost o mică precondiție pe care ar trebui să o știți. Trecând direct la laptopuri. Laptopul de pe poziția a 3-a pentru mine este

3. Asus ROG Strix Scar III

Este laptopul care este foarte bun pentru gama de preț în care vine. Este cel mai ieftin dintre cele trei, cu performanțe bune. Trecând la specificații

Specificații

 • OS – Windows 10
 • PROCESOR – Intel-core i9-.9880H (CPU)
 • GRAFICĂ – Nvidia Geforce RTX 2070 (GPU)
 • CLOCK SPEED – 1540 MHz (GPU)
 • RAM – 8GB GDDR6 (VRAM)
 • STOCARE – 1 TB SSD

Discutând despre procesor, acesta are un procesor i9 care este foarte bun. Placa grafică RTX 2070 care poate oferi performanțe bune cu o viteză de ceas de 1540 MHz pentru sarcinile zilnice, iar viteza poate ajunge până la 2666 MHz pentru sarcinile high-end. Are 8 GB de memorie RAM care îndeplinește cerințele noastre. Stocarea este mai mult decât suficientă.

Acest laptop are, de asemenea, multe alte caracteristici, cum ar fi

 1. 3D flow design
 2. Dual fan
 3. Tuneluri anti-praf
 4. Coperișul prietenos cu fluxul de aer

Venind la problema din cauza căreia se află pe locul trei este că cântărește 3 KG, care este foarte greu de transportat și despre durata de viață a bateriei pe acest băiat rău este de 1 oră până la 5 ore. Acești doi factori pun acest laptop o mare rușine. Păstrând acești 2 factori deoparte, acest laptop are un raport calitate-preț foarte bun în ceea ce privește performanța. Acesta pornește de la 1.29.000 INR.

2. Apple MacBook Pro 16 inch

Este un laptop cu un sistem de operare diferit. Funcționează pe un sistem bazat pe UNIX numit MAC OS. De asemenea, oferă o performanță superbă, dar are o valoare foarte mare. Costă prea mult. Trecând la specificații

Specificații

 • OS – MAC OS
 • PROCESOR – Procesor Intel Core i9 cu 8 nuclee din a 9-a generație
 • GRAFICĂ – AMD Radeon Pro 5500M cu 4GB de GDDR6
 • Viteză de sincronizare – 2.3 GHz
 • RAM – 16 GB DDR4
 • STORAGE – 1 TB SSD

Acest laptop este superb pe baza performanțelor necesare. Are un procesor i9 de 2,3 GHz cu un turbo boost de 4,8 GHz, ceea ce înseamnă că este o bestie în ceea ce privește utilizarea multicore. Acest laptop are grafică Radeon care este destul de bună. Are 16 GB de memorie RAM care, de asemenea, este de o calitate super necesară pentru o mașină rapidă, iar 1 TB de SSD îl face mai rapid cu un spațiu de stocare de dimensiuni atât de mari. Venind la greutate, care a fost o mare problemă în cel precedent pe care l-am văzut. Are 1,83 KG, ceea ce este foarte bine, nu prea greu și nici prea ușor. Vorbind despre durata de viață a bateriei, aceasta are o durată de viață a bateriei de aproximativ 4,15 ore minimum și 10 ore maximum. Ceea ce este foarte bun pentru utilizarea în aer liber.

Alte caracteristici

 1. Ecran Retina
 2. Touch Bar
 3. Touch ID
 4. Cele patru porturi Thunderbolt 3

Concluzionând despre acest laptop, MacBook este superb din punct de vedere al performanței, singurul dezavantaj este prețul laptopului. Acesta costă aproximativ 2799 de dolari, ceea ce este prea mult pentru o persoană pentru a cheltui pe un laptop. Dacă persoana își poate permite această sumă, atunci acest laptop este superb, cu performanțe deosebite și poate fi folosit pentru teste de penetrare.

Către laptop pe poziția 1, pe care ar trebui să îl așteptați este

1. Lenovo X1 Carbon

Lenovo X1 Carbon este cel mai ușor și nu prea scump dintre toate cele trei laptopuri. Are performanțe excelente cu nevoile unui hacker etic. Trecând la specificații

Specificații

 • OS – Windows
 • PROCESOR – Intel 8th gen i7 865 pro edition
 • GRAFICĂ – Intel UHD Graphics 620
 • Viteză de sincronizare – 2.13 GHz
 • RAM – 16GB
 • STORAGE – De la 128 GB la 1TB SSD

X1 carbon are un procesor Intel i7 pro edition care este foarte bun din punct de vedere al performanței. Grafica în el este un pic de rahat, dar este ok putem face munca pe care am vrut-o și cine va cheltui mai mult de 1500 de dolari pentru grafică dacă putem face și în asta. Viteza ceasului este bună. Memoria RAM este la înălțime, funcționează cu mare viteză cu această cantitate de RAM DDR3. Aveți multe opțiuni pentru stocare.

Alte câteva caracteristici-

 1. 14″ HDR WQHD cu Dolby Vision (2560 * 1440) 500 nits
 2. Lector de amprentă digitală
 3. Mașină multiport

Acum venind la acest laptop de ce l-am ales ca fiind numărul 1. Este laptopul cu preț începând de la 1.700 de dolari, ceea ce este mai puțin decât MacBook Pro. Cântărește doar 1,13 KG ceea ce este foarte ușor de transportat. Durata de viață a bateriei sale durează aproximativ 15 ore. Are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a face teste de penetrare și, de asemenea, economisiți 1000-1500 de dolari, așa că de ce să nu alegeți acest laptop.

Am prezentat opiniile mele despre toate cele 3 laptopuri, acum este decizia dvs. ce laptop trebuie să cumpărați în funcție de preț și specificații. Eu folosesc MacBook Pro, dar la urma urmei, este decizia ta.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.