Chelsea Handler Net Worth

Gary Peters Net Worth and Biography

Gary Peters net worth 2021: Gary Charles Peters Sr. este un avocat și politician american care ocupă funcția de senator junior al Statelor Unite din Michigan. Peters a servit în Rezerva Marinei Statelor Unite, a petrecut 22 de ani ca și consilier de investiții și a lucrat pentru scurt timp în mediul academic. Continuați să citiți pentru a afla mai multe informații despre valoarea netă a lui Gary Peters.

Gary Peters Început de viață și educație

Gary Charles Peters s-a născut la 1 decembrie 1958, în Pontiac, Michigan, unde a crescut. Este fiul lui Madeleine A. și al lui Herbert Garrett Peters, un istoric și statistician. Mama sa era o mireasă de război franceză, iar tatăl său era american.

Peters a absolvit liceul Rochester High School în 1976 și a ales să urmeze Alma College, unde a absolvit magna cum laude în 1980 cu o diplomă de licență în științe politice și a fost inclus în Omicron Delta Kappa și Phi Beta Kappa.

Citește averea netă a lui Cory Booker

A obținut un Master of Business Administration de la Universitatea din Detroit în 1984. Peters deține, de asemenea, un doctorat în drept de la Wayne State University și un master în filozofie de la Michigan State University.

Gary Peters Cariera militară

Peters s-a alăturat Rezervei Marinei Statelor Unite în 1993, la vârsta de 34 de ani. A servit mai mult de zece ani în unitățile de la Baza Națională a Gărzii Aeriene Selfridge, inclusiv în Batalionul 26 de Construcții Mobile Navale. În timpul serviciului său în Marina Militară, Peters a obținut desemnarea Seabee Combat Warfare Specialist și a îndeplinit misiuni ca ofițer asistent de aprovizionare.

Aveți întrebări despre Planul American de Salvare și ce înseamnă acesta pentru dumneavoastră sau pentru familia dumneavoastră?
Vezi mai jos cum îți explic principalele 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Planul American de Salvare.⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/7xY6Rx8sRX

– Senator Gary Peters (@SenGaryPeters) 16 martie 2021

Cariera profesională și academică

Peters a lucrat timp de 22 de ani ca și consilier financiar, ocupând funcția de vicepreședinte asistent la Merrill Lynch din 1980 până în 1989, când s-a alăturat Paine Webber ca vicepreședinte.

Din 2007 până în 2008, Peters a ocupat cea de-a treia catedră Griffin Endowed Chair in American Government la Central Michigan University. În această poziție cu jumătate de normă, el a predat un curs pe semestru, plus a pregătit activități suplimentare pentru studenți, inclusiv două forumuri politice, și a dezvoltat o revistă de politică și politici din Michigan, pentru 65.000 de dolari pe an.

Citește averea netă a lui Tammy Baldwin

Peters a fost analist senior de politici și finanțe pentru Departamentul de Trezorerie din Michigan și a făcut parte din comisii de arbitraj pentru Bursa de Valori din New York și pentru Autoritatea de Reglementare a Industriei Financiare.

Peters a predat, de asemenea, cursuri de finanțe la Wayne State și cursuri de management strategic și politică de afaceri la Universitatea Oakland.

Senatul Michigan

Peters a făcut parte din consiliul municipal din Rochester Hills din 1991 până în 1993.

După o încercare eșuată în 1990, Peters a fost aleasă în Senatul Michigan pentru a reprezenta districtul 14 din Oakland County în noiembrie 1994. A fost reales în 1998 și a servit până în 2002, din cauza limitelor de mandat ale statului. Peters a fost succedat în cel de-al 14-lea district de Gilda Jacobs.

Congresul SUA

La 7 august 2007, Peters a pus capăt unor luni de speculații anunțând oficial că va candida împotriva congresmanului republican cu opt mandate Joe Knollenberg în cel de-al 9-lea district, care includea aproape tot comitatul Oakland. Peters a demisionat din funcția de comisar al loteriei de stat pentru a-și dedica întreaga energie campaniei.

Peters a câștigat alegerile din 4 noiembrie cu 33.524 de voturi, obținând 52% din voturi față de 43% pentru Knollenberg. Barack Obama a obținut victoria în comitatul Oakland cu 15 puncte; aproximativ două treimi din comitatul Oakland se aflau în cea de-a 9-a circumscripție. Peters a fost cea de-a patra persoană și primul democrat care a reprezentat districtul de la crearea acestuia în 1933.

Gary Peters Net Worth

Potrivit documentelor de declarație financiară, Peters avea active cuprinse între 1,7 milioane și 6,3 milioane de dolari când a fost ales pentru prima dată în Senat. În prezent, valoarea netă a lui Gary Peters este estimată la 10 milioane de dolari.

Viața personală a lui Gary Peters

Peters este căsătorit cu Colleen Ochoa din Waterford Township, Michigan; ei au trei copii. Ei locuiesc în Bloomfield Township, Michigan.

Citește valoarea netă a lui Ilhan Omar

Peters a primit premiul Distinguished Eagle Scout Award în 2019. Peters este membru al organizației Sons of the American Revolution. Strămoșul său William Garrett a servit în Miliția din Virginia în Războiul de Independență alături de generalul Washington la Valley Forge în timpul iernii aspre din 1777-1778.

Peters este un motociclist pasionat și a făcut o tradiție din tururile anuale cu motocicleta în Michigan.

Gary Peters Net Worth Summary

.

Net Worth 10 milioane de dolari
Ocupație Avocat și politician
Statul Michigan
Data nașterii 1 decembrie, 1958
Partidul politic Democrat

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.