Chelsea Lawson Newman Personaje Newman | Soaps.com

Chelsea l-a întâlnit pe Billy în Myanmar și a făcut sex cu el când acesta era beat și îi lipsea cu disperare Victoria. Ea i-a plantat droguri și el a fost aruncat în închisoare. Ea a conspirat cu mama ei, Anita, și cu Victor Newman, care mai târziu a adus-o în Genoa City, pentru a-l ține pe Billy departe de Victoria. O Chelsea însărcinată a apărut la ușa lui Billy în Genoa City, pregătită să obțină cât mai mulți bani de pe urma sarcinii, dar s-a înmuiat față de el și Victoria, i-a întors spatele mamei sale intrigante și a fost de acord să le dea copilul lui Billy și Victoriei spre adopție.

Chelsea a locuit în apartamentul din garaj la Billy și Vikki în timp ce era însărcinată și a legat o prietenie cu Adam Newman, care a ajutat-o să afle că tatăl ei biologic este Jeff Bardwell. În ciuda unui test ADN, Chelsea nu a primit o primire călduroasă din partea lui Jeff, care a negat că ar fi tatăl ei. Înainte de a naște, Chelsea a căzut prin gheața de pe iaz după o ceartă cu Vikki, iar Adam i-a salvat viața și a adus pe lume copilul. Chelsea a mers până la capăt și a predat copilul lui Billy și Vikki, dar a decis să nu părăsească orașul, chiar și atunci când Victor i-a oferit bani mulți pentru a face acest lucru. Cu încurajarea lui Adam, ea și-a obținut GED-ul și au decis să se căsătorească la ferma din Kansas. Anita a apărut din nou în Genoa City, iar Jeff a recunoscut că este tatăl lui Chelsea. Cei doi au început să se împrietenească cu tinerii căsătoriți, care au cumpărat proprietatea lui Genevieve.

După ce a terminat programul de echivalare a liceului, Chelsea a rămas însărcinată cu copilul lui Adam. Ei au fost extaziați. Din păcate, în timp ce se îndreptau spre aeroport pentru o vacanță, Summer, care conducea supărată, a virat pe banda lor și a provocat un accident. Chelsea a pierdut copilul la scurt timp după aceea la spital. Chelsea și Adam au început să aibă probleme, deoarece el părea să fie indisponibil din punct de vedere emoțional pentru Chelsea atunci când erau în doliu. Adam s-a implicat din nou cu Sharon după ce a salvat-o din incendiul pe care l-a provocat la fermă, ceea ce a făcut-o pe Chelsea să devină geloasă și suspicioasă. Adam a insistat că o iubea pe Chelsea, și numai pe Chelsea, dar apoi ea l-a surprins sărutând-o pe Sharon. Chelsea a încercat să-l convingă pe Adam să se mute cu ea la Paris, dar când a venit timpul să plece, Adam nu a putut părăsi Newman Enterprises, așa că Chelsea l-a părăsit. Mai târziu, Chelsea a descoperit că era însărcinată cu Adam, dar îi era teamă că el va încerca să-i ia custodia copilului, așa că nu i-a spus. Deoarece avusese o aventură de o noapte cu Dylan McAvoy, a urmat cu reticență sfatul lui Chloe și l-a lăsat pe Dylan să creadă că el fusese cel care o lăsase însărcinată. S-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au căsătorit. După ce copilul s-a născut cu o problemă la ochi și Adam a aflat, a presupus că era ereditară – a confruntat-o pe Chelsea în legătură cu adevărata paternitate a copilului. Dylan a fost devastat de veste, iar Adam a obligat-o pe Chelsea și pe copil să se mute în apartamentul lui. S-au apropiat în timp ce se ocupau de nevoile medicale ale lui Connor, însă, chiar și după ce Connor a primit corneele Deliei și era bine, Adam a continuat să se comporte ca și cum ar fi fost stresat. Când, în cele din urmă, au decis să se recăsătorească, au făcut nunta în fața unui judecător de pace.

Adam a sugerat ca ei să se mute imediat la Paris. Chiar înainte ca ei să părăsească orașul, Chelsea a găsit un bilet de la Adam și o mărturisire înregistrată pe casetă video că el a fost șoferul care a lovit-o pe Delia.

Chelsea a jurat să facă orice pentru a-l ajuta pe Adam, dar s-a crezut că acesta a murit într-un accident de mașină cu Billy. Victor le-a întins mâna lui Chelsea și Connor, spre disperarea lui Jack, dar Chelsea a refuzat să creadă că Adam era mort. Ea și Chloe au ajuns să fie în dezacord una cu cealaltă, iar Chloe l-a răpit pe Connor și l-a dus la Paris. Victor a ajutat-o pe Chelsea să-l recupereze pe Connor, iar Chelsea a obținut un ordin de restricție împotriva lui Chloe. Ea a continuat să facă linia de modă fără Chloe, deși în cele din urmă s-au împăcat. Între timp, Victor a ajutat-o pe Chelsea în demersul ei de a afla adevărul despre Adam și i-a dat vestea că acesta chiar era mort.

Billy și Chelsea au început să se apropie, conectați de rolul lui Adam în moartea Deliei. El i-a cerut ajutorul lui Chelsea pentru a demasca trecutul secret al lui Ben și au plecat împreună în Australia. Călătoria a impulsionat-o pe Victoria să divorțeze de Billy, iar el și Chelsea au devenit și mai apropiați. Au început să se întâlnească serios și el s-a mutat cu ea după ce divorțul său a fost definitivat. Împreună au găsit o cameră pentru dădacă care fusese instalată în camera copilului și s-au gândit că poate a fost pusă acolo de Victor.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.