Chuck Liddell Net Worth, Biography, Age, Wife, and Other Facts

Chuck Liddell (Iceman) este un artist marțial mixt de renume mondial cu sediul în SUA. Fiind unul dintre cei despre care se știe că a adus MMA în lumina reflectoarelor, a avut 21 de victorii și 9 înfrângeri în cariera sa de MMA. El este un membru al Hall of Fame al Ultimate Fighting Championship (UFC) și primul luptător care a apărut în revista americană Entertainment and Sports Programming Network (ESPN).

Chuck este, de asemenea, un actor care a apărut în aproximativ unsprezece filme și mai mult de zece seriale TV. Bărbatul are o avere netă care este estimată la 14 milioane de dolari. Spre deosebire de cariera sa în MMA, multă lume nu știe că are o diplomă în afaceri/contabilitate. Mai sunt și alte lucruri de aflat despre starul MMA pe măsură ce citiți mai departe.

Tabelă de materii

Chuck Liddell Biografie

Chuck Liddell s-a născut în Santa Barbara, California; el are o soră pe nume Laura și doi frați: Sean și Dan. Sean este, de asemenea, un artist marțial mixt care, de asemenea, se angajează în World Extreme Cage Fighting (WCE). El are o ascendență parțial irlandeză și un tată care a fost practic absent pe parcursul anilor de creștere. Charles David Liddell (numele la naștere) a fost de fapt crescut de mama sa singură și de bunicul matern care l-au învățat pe el și pe frații săi arta boxului.

Chuck de la o vârstă fragedă a fost interesat de sportul combativ, a început să studieze Karate Koei-Kan când avea 12 ani și în cele din urmă și-a tatuat „Koei-Kan” pe scalp. În liceu, a excelat în lupte și fotbal. Sub centura sa se află un record de kickboxing amator de 20 de victorii și 2 înfrângeri, 16 dintre victoriile sale au fost prin KO.

Cariera sa în artele marțiale mixte a început cu antrenamentul în jiu-jitsu brazilian cu Jon Lewis ca antrenor în Las Vegas, Nevada. I se spune „Iceman” datorită siguranței sale de sine înainte de lupte. John Hackleman, fostul său antrenor, i-a dat această poreclă după al treilea meci de kickboxing. Se spune că Hackleman a observat că Liddell nu avea ticuri nervoase observabile înainte de lupte și întotdeauna arăta ca și cum ar fi ieșit la o plimbare în parc.

Chuck Liddell și-a făcut debutul în Ultimate Fighting Championship în Alabama la UFC 17 din 1998, învingându-l pe Noe Hernandez. Ulterior a dominat acest sport, ciocnindu-se cu luptători legendari precum Jose „Pele” Landi-Johns, Tito Ortiz etc. Liddell l-a lăsat inconștient pe colegul kickboxer Guy Mezer în timpul competiției sale, fiind primul luptător UFC care a luptat în Pride Fighting Championship. După ce a pierdut câteva meciuri, prietenii și familia i-au sugerat să-și agațe mănușile, iar Liddell s-a retras la 29 decembrie 2010. La scurt timp după aceea, el a preluat funcția de vicepreședinte al dezvoltării afacerilor în cadrul UFC.

Lumea a fost surprinsă când Liddell a anunțat o revenire pe 14 aprilie 2018. El ieșea din retragere pentru a lupta cu Tito Ortiz; o luptă pe care a pierdut-o prin KO și s-a întors la pensie.

În afară de cariera sa în MMA ca luptător și ca antrenor, Chuck este, de asemenea, un autor publicat. Autobiografia sa, Iceman: My Fighting Life, a fost publicată în 2008.

Cu o carieră care a durat din 1998 până în 2018, a câștigat 21 de lupte, pierzând 9, inclusiv ultimele patru. Mai mult, în ultimele sale șapte, a câștigat doar unul.

Ca actor, Chuck Liddell a apărut în multe filme, emisiuni TV și reality-show-uri începând cu 1981, când a apărut în The Postman Always Rings Twice ca cercetaș. De asemenea, a jucat în diverse filme precum How High (2001), Cradle 2 the Grave (2003), The Ballad of G.I. Joe (2009), War Pigs (2015) și Riot (2015).

Membrii familiei sale

Chuck Liddell
Chuck cu soția sa Heidi Northcott, fiul Cade Liddell, Charles David Liddell Jr, și fiica Guinevere Liddell (Sursa imaginii)

Lidell are o fiică pe nume Trista cu luptătorul MMA Casey Noland, care a fost cândva partenerul său. De-a lungul anilor, el s-a întâlnit cu o mână de nume populare precum Maria Venus, Juliette Lewis, Willa Ford și Jayden Jaymes. Fiul său Cade provine dintr-o relație anterioară.

Fostul luptător UFC este acum căsătorit cu Heidi Northcott, o jucătoare profesionistă de poker și au împreună doi copii. Primul lor este o fiică pe nume Guinevere Liddell, ea s-a născut cândva în 2011. Guinevere are un frate biologic mai mic, născut în 2013; numele lui este Charles David Liddell Jr.

Care este valoarea netă a lui Chuck Liddell?

Nu se poate contesta faptul că Chuck Liddell este unul dintre cei mai bogați luptători din lume, valoarea sa netă fiind estimată la nu mai puțin de 14 milioane de dolari. El s-a implicat în diverse afaceri și a fost coproprietar al unor baruri precum Dillinger’s și NZone situate în Lincoln, Nebraska. The Ultimate Iceman a deținut un magazin de suveniruri în San Luis Obispo, pe care l-a condus în 2010. Acesta a fost în cele din urmă închis în anul următor, pentru ca el să se concentreze pe alte afaceri.

Vezi și:

Vezi și: „The Iceman Iceman”: Christian Guzman Net Worth, Biografie, Familie, Prietena, Înălțime, Greutate

Fapte amuzante despre Chuck The Iceman

1. El are o înălțime de 1,80 m și cântărește aproximativ 203 lb.

2. Născut pe 17 decembrie 1969; se întâmplă să împartă aceeași zi de naștere cu boxerul Manny Pacquiao și cu Papa Francisc.

3. Și-a apărat cu succes de patru ori campionatul UFC Light Heavyweight.

4. Dosarul său profesional arată că a câștigat 13 meciuri prin KO și a pierdut 7 în aceeași manieră. Prin decizie, a pierdut un meci și a câștigat 7, iar prin supunere, a câștigat unul și a pierdut unul.

5. A fost numit cel mai periculos om în 2007 de către Spike TV Guy’s Awards.

Tags: Chuck Liddell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.