Cine este actorul Todd Hoffman din „Gold Rush”? Wiki-ul lui: Cântă, avere netă, anunț, album, casă

Simplu memento că articolul este creat și deținut doar de biographytribune.com. Articolul nu poate fi republicat în alte pagini sau documente. Drepturile de autor sunt protejate de DMCA. Toate copiile găsite vor fi raportate.
Sursa originală: https://biographytribune.com/who-is-actor-todd-hoffman-from-gold-rush-his-wiki-singing-net-worth-announcement-album-house/

Cine este Todd Hoffman?

Născut sub semnul Berbecului pe 12 aprilie 1969, în Sandy, Oregon, SUA, Todd Hoffman este un miner de aur caucazian în vârstă de 49 de ani și o personalitate TV de origine necunoscută. El este poate cel mai bine cunoscut în lume pentru prezența sa semnificativă pe ecranul televizorului, în calitate de el însuși în serialul de reality TV de pe canalul Discovery, intitulat „Gold Rush”. El a avut, de asemenea, o serie de alte succese de-a lungul carierei sale, uneori profitabile, în domeniul mineritului mineral, începând cu anii 1990.

Viața timpurie: A crescut în Oregon

Todd a fost crescut împreună cu sora sa, pe nume Tamra, în locul lor natal, de tatăl lor, Jack Hoffman, miner miner de minerale, și de mama Georgia Hoffman, de profesie necunoscută. Nu este clar când a dezvoltat pentru prima dată un interes pentru ceea ce face astăzi, precum și pentru oricare dintre activitățile sale din copilărie. În ceea ce privește educația sa, nu se știe ce liceu a urmat, deși se pare că s-a înmatriculat în 1988. Nu se știe dacă și-a aprofundat educația urmând o facultate.

Carieră: De la avioane la exploatarea aurului

Cariera profesională timpurie a lui Todd este destul de vagă, dar este un fapt că el a fost activ în domeniul aviației pentru o vreme, închiriind un hangar la o pistă de aterizare de lângă Portland, Oregon, mai ales unor oficiali corporativi. Cu toate acestea, în urma prăbușirii piețelor în toamna anului 2008, afacerea lui Todd a început să se prăbușească. După cum el însuși a spus: „Călătoriile sunt unul dintre primele elemente care se reduc odată ce câștigurile tuturor sunt reduse”. Prin urmare, a decis să renunțe la această afacere și să înceapă să extragă aur pe cont propriu. Inițial, nu avea suficienți bani pentru a-și cumpăra propriile utilaje, așa că le-a construit personal din piese ieftine, între timp abia dacă avea bani pentru uleiul care să le alimenteze. Această decizie a venit atunci când și-a dat seama ce se întâmpla după criză, declarând: „Nu sunt specialist în rachete, dar când începi să tipărești bani, începi să faci lucrurile pe care le facem în prezent, … nu poți deprecia aurul, este de bun simț”. Todd a mers pe cont propriu în minerit pentru o vreme, până când, în cele din urmă, a creat un mic filmuleț cu ceea ce face în Alaska și l-a trimis la canalul Discovery. Christo Doyle, un oficial al canalului Discovery, a declarat: ‘Ne-am îndrăgostit imediat de el. Să-i dăm undă verde a fost floare la ureche’. Primul episod a apărut pe ecranele televizoarelor pe 3 decembrie 2010, iar emisiunea are până acum opt sezoane și este încă în desfășurare.

Părăsește emisiunea

În timpul emisiunii „Gold Rush: Live” de la mijlocul lunii februarie 2018, Todd a făcut anunțul că va părăsi emisiunea. Mulți dintre fani au fost nedumeriți de această declarație, deoarece Todd este chiar cel care l-a creat și se bucura de un succes masiv datorită succesului ulterior al acestuia. Cu toate acestea, el a explicat că participarea la emisiune a însemnat că trebuie să fie departe de familia sa timp de cinci sau șase luni în fiecare an, iar el pur și simplu vrea să petreacă mai mult timp cu ei. Acestea fiind spuse, de asemenea, el nu va pleca cu mâna goală, deoarece are deja planuri financiare stabilite, pentru a continua să vâneze aur, dar în afara ecranului, și faptul că deține o companie de producție numită ZUM Media, pe care a creat-o împreună cu Jose Behar în 2016, cu ambiția de a oferi programe excelente pentru familii.

Love Life: Căsătorit cu Shauna Hoffman

Nu se știe nimic despre implicațiile romantice ale lui Todd înainte de cea despre care el însuși a vorbit în interviuri. El este căsătorit cu Shauna Hoffman de mai bine de 20 de ani și au avut doi fii pe nume Hunter și Hudson. Începând cu sezonul șase, Hunter poate fi văzut în emisiune alături de el, în timp ce Hudson este în acest moment prea tânăr pentru a lua parte la astfel de profesii de mare risc. Nu a existat nicio controversă în jurul uniunii lor.

Habby-ul său muzical

Pe lângă faptul că este miner de aur, Todd Hoffman are și o voce de cântăreț recunoscută pe scară largă, înregistrând până acum destul de multe cover-uri ale numeroaselor cântece celebre, cum ar fi „Sound of Silence” de Simon și Garfunkel. Deși există un mare interes în rândul publicului pentru albumul său, el nu a anunțat până acum niciun plan de a se lansa mai adânc într-o carieră muzicală.

Care este averea netă a lui Todd Hoffman?

Cu o valoare apropiată de 5 milioane de dolari. Și-a făcut averea ca miner de aur și ca personalitate Realitatea TV, câștigând cel mai mult din prezența sa îndelungată pe ecranul televizorului ca el însuși în „Gold Rush.”

Măsuri corporale

Înălțimea sa este de 1,78 m (5ft 10ins) și greutatea sa actuală este de 90 kg (198lbs). Părul său este șaten deschis, iar ochii sunt căprui închis.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.