Cine este soția lui Joseph Benavidez, Megan Olivi? Iată tot ce trebuie să știi despre talentata parteneră a luptătorului UFC

Luptătorul MMA Joseph Benavidez, cunoscut și sub numele de Joe B, nu a câștigat titlul de campion la categoria muscă în main event-ul UFC Fight Island împotriva lui Deiveson Figueiredo, care a avut loc astăzi, 18 iulie, însă acesta a primit un cuvânt de laudă din partea campionului printr-un tweet dulce în care l-a numit pe Joe B o „legendă”. În timp ce luptătorul în vârstă de 35 de ani și-a construit o reputație frumoasă pe tărâmul UFC, viața sa personală apare ca fiind interesantă, datorită căsătoriei sale cu Megan Olivi.
Pentru cei care se întreabă cine este Olivi, ea este o reporteriță americană de știri și evenimente din domeniul artelor marțiale mixte, care în prezent este gazda emisiunii „UFC Ultimate Insider” de la Fox Sports 1. Născută în New Jersey, Olivi este de origine italiană. A absolvit Universitatea Seton Hall în științe politice și, în timp ce își continua studiile universitare, a făcut un stagiu la Fox News Channel. Ea a obținut un masterat în jurnalism de radiodifuziune la Universitatea Fordham.
Și-a creat o carieră în domeniul artelor marțiale mixte după ce a primit oportunitatea de a acoperi evenimentele din Las Vegas, la scurt timp după ce și-a terminat studiile postuniversitare. A început să acopere evenimentele UFC și să găzduiască segmente Lifestyle pentru FoxSports.com. În 2013, a preluat rolul de corespondent pentru Fox 6 News San Diego în calitate de reporter social media, în timp ce a găzduit și produs alături de ea o emisiune numită „Padres POV”.

Prezentatoarea și reporterul UFC Megan Olivi participă la petrecerea de 15 ani a revistei Vegas la Red Rock Casino, Resort and Spa pe 18 mai 2018, în Las Vegas, Nevada (Getty Images)

În cele din urmă, ea a început să călătorească în întreaga lume când a obținut o oportunitate de reportaj cu evenimentele UFC. În prezent, Olivi este gazda emisiunii „UFC Ultimate Insider” și are, de asemenea, propriul ei serial numit „The Exchange With Megan Olivi”. Talentele ei merg dincolo de lumea artelor marțiale mixte, deoarece a jucat, de asemenea, rolul de judecător al emisiunii preliminare și finale la concursul Miss Univers 2017.
În plan personal, Olivi este căsătorită cu luptătorul UFC la categoria muscă Benavidez. Ei s-au întâlnit pentru prima dată în Las Vegas în 2009. El a cerut-o în căsătorie în 2014, iar cuplul s-a căsătorit în 2015, fără a avea copii până în prezent. În timp ce soțul ei este un luptător MMA renumit, Olivi este o vedetă de sine stătătoare. Jurnalista are peste 464.000 de urmăritori pe Instagram și este faimoasă pentru că găzduiește și relatează unele dintre cele mai mari evenimente UFC. Ea se folosește adesea de platforma sa de socializare pentru a-și ține fanii la curent atât cu viața personală, cât și cu cea profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.