Cine se întâlnește Craig Melvin acum?

Craig Melvin dating 2021

Craig Melvin
American News Anchor
41 de ani
Căsătorit

.

.

Full Nume
Craig Melvin
Vârsta
41
Data nașterii
20 mai, 1979
Horoscop
Taur
Locul nașterii
. Columbia
Profesie
Prezentator de știri
Valoare netă
100$,000 – 1 milion de dolari
Statut marital
Căsătorit
Înălțime
N/A
Etnicitate
Negru
Naționalitate
Naționalitate
Americană
Greutate
lb ( kg)
Pălărie Culoare
Negru
Culoarea ochilor
Maro închis

Cu cap, aruncăm o privire la cu cine se întâlnește Craig Melvin acum, cu cine s-a întâlnit, soția lui Craig Melvin, relațiile din trecut și istoricul întâlnirilor. Ne vom uita, de asemenea, la biografia lui Craig, fapte, valoare netă și multe altele.

Cu cine se întâlnește Craig Melvin?

Craig Melvin este în prezent căsătorit cu Lindsay Czarniak. Cuplul a început să se întâlnească în 2008 și sunt împreună de aproximativ 13 ani, 2 luni și 17 zile.

Prezentatorul american de știri s-a născut în Columbia, pe 20 mai 1979. Prezentator de știri care a lucrat pentru NBC News și MSNBC ca prezentator și corespondent de știri. Are peste 40.000 de urmăritori pe contul său de Instagram craigmelvinnbc.

Despre relație

În 2021, soția lui Craig Melvin este Lindsay Czarniak. Ei au început să se întâlnească cândva în 2008. El este un Pești, iar ea este Scorpion. Cele mai compatibile semne cu Taurul sunt considerate a fi Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii, în timp ce semnele cel mai puțin compatibile cu Taurul sunt în general considerate a fi Leul și Vărsătorul. Lindsay Czarniak are 43 de ani, în timp ce Craig are 41 de ani. Potrivit CelebsCouples, Craig Melvin a avut cel puțin 1 relație înainte de aceasta. El nu a fost logodit anterior.

Craig Melvin și Lindsay Czarniak se întâlnesc de aproximativ 13 ani, 2 luni și 17 zile.

Fact: Craig Melvin împlinește 42 de ani în . Nu uitați să verificați cele mai importante 10 fapte despre Craig Melvin la FamousDetails.

Despre soția lui Craig Melvin

Craig Melvin
Lindsay Czarniak

Soția lui Craig Melvin, Lindsay Czarniak s-a născut pe 7 noiembrie 1977 în Harrisburg. Ea are în prezent 43 de ani, iar semnul ei de naștere este Scorpion. Lindsay Czarniak este cel mai bine cunoscută pentru că este o comentatoare sportivă. De asemenea, ea s-a născut în Anul Șarpelui.

Toate istoricul întâlnirilor este verificat și confirmat de utilizatorii noștri. Folosim date și resurse publice disponibile pentru a ne asigura că statisticile și biografiile noastre de întâlniri sunt exacte.

Cu cine s-a întâlnit Craig Melvin?

Ca majoritatea celebrităților, Craig Melvin încearcă să își păstreze viața personală și amoroasă privată, așa că reveniți des pentru că vom continua să actualizăm această pagină cu noi știri și zvonuri despre întâlniri.

Soțiile lui Craig Melvin: A avut cel puțin 1 relație înainte de Lindsay Czarniak. Craig Melvin nu a fost logodit anterior. În prezent suntem în curs de a căuta informații despre întâlnirile și cuplurile anterioare.

Zvonurile online despre trecutul amoros al lui Craig Melvins pot varia. În timp ce este relativ simplu să afli cine se întâlnește cu Craig Melvin, este mai greu să ții evidența tuturor aventurilor, cuplurilor și despărțirilor sale. Este și mai greu să ții la zi fiecare pagină de întâlniri și cronologie a relațiilor cu celebrități. Dacă vedeți că orice informație despre Craig Melvin este datată, vă rugăm să ne anunțați.

Statistica relațiilor lui Craig Melvin

Care este starea civilă a lui Craig Melvin?
Craig Melvin este căsătorit cu Lindsay Czarniak.

Câte relații a avut Craig Melvin?
Craig Melvin a avut cel puțin 1 relații în trecut.

Câți copii are Craig Melvin?
El are 2 copii.

Craig Melvin are vreo relație amoroasă?
Această informație nu este momentan disponibilă.

Craig Melvin Biografie

Craig Melvin s-a născut într-o duminică, 20 mai 1979, în Columbia. Numele său de naștere este Craig Melvin și în prezent are 41 de ani. Persoanele născute pe 20 mai se încadrează în semnul zodiacal al Taurului. Animalul său zodiacal este Capra.

Craig Delano Melvin este un jurnalist și prezentator de știri american, lucrând pentru NBC News și MSNBC ca prezentator și corespondent NBC News. În prezent, el prezintă MSNBC Live sâmbăta și duminica și a fost prezentator de rezervă pentru Lester Holt la Weekend Today. În prezent, este co-prezentator interimar la Weekend Today, în urma promovării lui Lester Holt ca prezentator al emisiunii NBC Nightly News.

A prezentat acoperirea MSNBC pentru convențiile naționale republicană și democrată din 2012.

Continuați la pagina următoare pentru a vedea valoarea netă a lui Craig Melvin, tendința de popularitate, videoclipuri noi și multe altele.

Ultima actualizare: martie 2021

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.