Combinarea unei operații de abdominoplastie și a unei reparații de hernie

De ce aș putea avea nevoie de o operație de abdominoplastie sau de o operație de hernie?

Dacă pierdeți foarte mult în greutate, în special în urma unei sarcini, este posibil ca mușchii abdominali și pielea să nu se micșoreze neapărat pentru a se potrivi cu noua formă a corpului dumneavoastră. În timp ce pielea și mușchii dvs. au o anumită cantitate de elasticitate, ei își vor pierde această capacitate după un anumit punct.

O hernie abdominală apare atunci când există o slăbiciune în peretele muscular, ceea ce face ca organele intestinale să se împingă, creând o umflătură în jurul zonei buricului. Puteți face o hernie în urma efortului de a ridica obiecte grele, a constipației cronice sau ca urmare a împingerii puternice în timpul travaliului și nașterii la naștere.

Procedură combinată de abdominoplastie și reparare a herniei

Dacă vă supuneți unei abdominoplastii complete, Dr. Deuber va strânge atât regiunea abdominală superioară, cât și cea inferioară. Ca parte a acestei proceduri, el va face o incizie în jurul buricului, precum și o tăietură orizontală de la un șold la celălalt, chiar sub linia chiloților. El va ridica apoi pielea și țesutul subiacent, va închide mușchii abdominali slăbiți prin suturarea lor împreună, va îndepărta excesul de piele și țesut, iar apoi va sutura totul la loc.

Hernia abdominală poate fi reparată prin ridicarea structurii de la nivelul buricului, împingând organele abdominale deplasate înapoi în spatele peretelui muscular și apoi prin strângerea mușchilor abdominali prin suturarea lor mai strânsă. Acest lucru va întări mușchii abdominali și va împiedica organele să iasă din nou în afară dincolo de peretele muscular.

Vantajele combinării procedurilor

Principalul avantaj medical al combinării unei reparații de hernie cu o procedură de abdominoplastie este că va trebui să suferiți o singură intervenție chirurgicală, mai degrabă decât două proceduri separate. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți avea nevoie de mai puțin timp liber pentru recuperare după procedurile combinate decât în cazul în care ați fi suferit două intervenții chirurgicale, ceea ce poate reduce, de asemenea, riscul de infecție, de vindecare slabă a rănilor sau de cicatrizare.

Va acoperi asigurarea ambele proceduri?

În timp ce compania dumneavoastră de asigurări poate acoperi costul unei reparații de hernie ca procedură necesară din punct de vedere medical, cel mai probabil nu va acoperi costul operației de abdominoplastie, care este strict din motive estetice. Cu toate acestea, dacă combinați procedurile, compania dumneavoastră de asigurări poate acoperi partea de reparare a herniei. Acest lucru vă va permite totuși să economisiți bani, deoarece va însemna, cel mai probabil, că onorariile anestezistului și ale centrului chirurgical vor fi acoperite de asigurare.

Dacă vă gândiți să vă combinați operația de abdominoplastie cu repararea herniei, Dr. Deuber vă recomandă cu tărie să vă consultați cu compania dumneavoastră de asigurări pentru a vedea ce parte, dacă este cazul, va acoperi pentru proceduri. S-ar putea să fiți plăcut surprins să vedeți câți bani ați putea economisi prin combinarea procedurilor.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.