Cum să treci de verificarea numerelor de telefon

Cum să treci de verificarea numerelor de telefon, această întrebare este foarte frecventă în aceste zile. Fiecare site sau aplicație din zilele noastre, are nevoie de o verificare a numărului de telefon în timp ce creează un nou cont pe acesta. Dar ce se întâmplă dacă cineva nu vrea să împărtășească numărul său personal pentru a primi spam de la ei? De fapt, nimeni nu vrea să primească SMS-uri și apeluri nedorite pe telefonul lor, de aceea ne gândim de două ori în timp ce introducem numărul nostru de telefon mobil la înregistrarea unui nou cont online.

Mulți oameni caută o metodă de a ocoli verificarea numărului de telefon (SMS) sau a apelurilor în orice site web sau aplicație. Am decis să împărtășim Bypass Phone Number Verification Trick prin care puteți ocoli verificarea OTP fără a vă folosi numărul de telefon personal pe orice site sau aplicație. În zilele noastre, aproape fiecare aplicație Android nouă ne cere să ne verificăm numărul pentru a ne înregistra sau pentru a utiliza aplicația respectivă pe dispozitivul nostru. După aceea, acestea încep să trimită mesaje nedorite la acel număr.

Mulți oameni doresc să preia controlul asupra intimității lor. Deci, ei nu doresc să introducă numărul lor personal de telefon mobil pe orice Aplicație sau Web pentru a scăpa de SMS-uri inutile, pe care le trimit după aceea. Cum să scăpați de ele? Cel mai bun răspuns este să nu le furnizați numărul dvs. de mobil…. Dar, atunci cum să navighezi pe acel site sau să folosești acea aplicație fără să verifici nu putem continua. Permiteți-mi să vă răspund.

Ce vom împărtăși în acest articol este totul despre Cum să ocoliți verificarea numărului de telefon, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de Bypass OTP Verification. Da! Nu este o glumă, vom împărtăși ceva special pentru dvs. care vă ajută să Bypass OTP Verification pe orice site sau aplicație. Nu aveți nevoie de propriul număr pentru a primi One Time Password folosind această metodă. Vom împărtăși unele dintre cele mai bune Listă de site-uri de primire OTP online, care oferă toate numerele de telefon ale țărilor de top pentru primirea mesajelor.

Uneori, atunci când ne vom înregistra un cont nou pe orice site sau aplicație, ne cere să ne verificăm numărul de telefon mobil prin introducerea One Time Password, trimis de ei printr-un SMS sau prin apel. Trebuie să introduceți acel cod (poate fi format din 4-6 sau mai multe cifre) pentru a vă verifica contul cu succes. Nu putem să ne înregistrăm un cont nou pe unele site-uri web și aplicații fără a ne verifica numărul de telefon mobil. Prin urmare, trebuie să introducem numărul nostru de telefon mobil pentru a ne verifica contul prin introducerea OTP trimis de site sau de aplicație. Dar, uneori, în funcție de situație, nu dorim să furnizăm numărul nostru real pe orice site web sau aplicație, deoarece unele site-uri web sau aplicații sunt false sau puteți spune că sunt escroci care stochează numărul nostru de telefon mobil și trimit mesaje frauduloase pe numărul nostru.

Bypass One Time Password Verification

bypass phone number verification
Cum să ocoliți verificarea OTP pe orice site web sau aplicație

Cei mai mulți utilizatori se tem de escrocherii și nu doresc să introducă numărul lor de telefon pe orice site web sau aplicație. Acum ei se gândesc să ocolească verificarea numărului de mobil, dar este posibil? De fapt, nu este posibil ca noi să putem ocoli orice verificare, dar putem sunt capabili să ne verificăm numărul de mobil prin orice alt număr de mobil fals. Deci, cum este această idee? Da!!! sună bine să ne verificăm contul cu un număr fals de telefonie mobilă.

Acum, o altă întrebare va apărea în mintea ta: de unde vei obține un număr fals pentru a obține codul și a-l introduce în web sau în aplicație? Nu vă faceți griji în acest articol am de gând să împărtășesc lista unor site-uri web care oferă numere de telefon online gratuite pentru verificare pentru orice țară și suntem capabili să primim și să vedem orice mesaj pe acel număr. Deci, nu este o idee bună să vă verificați contul cu un număr fals de telefon mobil? Să citim acest ghid complet pentru a ocoli verificarea otp.

Must Read: – Build Prop Tweaks

Cele mai bune site-uri pentru a obține numere de telefon de unică folosință

Există atât de multe care site-uri web oferă numere de telefon de unică folosință gratuit. Dar suntem confuzi în alegerea celui mai bun. Deci, aici vă împărtășesc câteva dintre cele mai bune site-uri care oferă numere provizorii care vă pot ajuta să ocoliți cu ușurință verificarea numărului de telefon mobil. Veți găsi, de asemenea, numere de telefon indiene de unică folosință în unele dintre aceste site-uri.

 • https://www.receivesmsonline.net
 • http://receivefreesms.net
 • http://receivesmsonline.in
 • http://hs3x.com
 • http://receive-a-sms.com
 • http://www.receive-sms-online.info
 • https://www.textmagic.com/free-tools/receive-free-sms-online
 • http://www.receive-sms-now.com
 • http://receivesmsonline.com
 • http://freesmsverification.com
 • https://smsreceivefree.com
 • http://receiveonlinesms.biz
 • http://getsms.org
 • http://receivefreesms.com
 • http://mfreesms.com/receivesms.php
 • http://www.textlocal.com/receiving-text-messages-online
 • http://receivesmsonline.me
 • https://www.proovl.com/numbers
 • http://www.esendex.com.au/send-sms-online
 • https://sms-online.co
 • http://receive-sms-online.com
 • http://receivesmsonline.eu
 • http://freereceivesmsonline.com

Așa că, prieteni, acestea sunt unele dintre cele mai bune site-uri pentru a primi mesaje online pentru a verifica orice verificare prin SMS. Am enumerat atât de multe site-uri de top în lista noastră, trebuie să alegeți cel mai bun în funcție de nevoile dvs. pentru că unele site-uri nu pot oferi numere de telefon din toate țările, așa că trebuie să încercați un altul. Voi recomanda să folosiți ultimele 3 site-uri, acestea sunt cele mai bune site-uri în opinia mea. Ei bine, toate sunt testate personal de mine și sunt sigure, puteți folosi pe oricine după cum doriți.

Este timpul să împărtășim câteva aplicații care ne oferă numărul altor țări. Astfel încât să le puteți folosi în orice tip de verificare OTP. Beneficiul utilizării aplicațiilor este, Nu este nevoie să deschideți niciun site pentru a obține nr. și îl puteți utiliza oricând doar printr-un singur clic de pe Android. Acestea sunt, de asemenea, utile pentru acei utilizatori, care au nevoie de noi pentru a verifica numărul de telefon pe diferite aplicații & site-uri web pe bază de zi cu zi.

Must Read: – Cele mai bune nume WiFi pentru router

Android Apps To Get Temporary Mobile Number

1) textPlus: Free US Numbers

Această aplicație vă va oferi doar numere din Statele Unite pentru diferite regiuni. Această aplicație este gratuită pentru a descărca & utilizare, nu există taxe suplimentare pe care le va costa. Vă va oferi un număr personal din SUA pe care puteți primi mesaje nelimitate și puteți suna de asemenea!

Descărcați Text Plus

2) Next+

Next+ este similar cu textPlus. Acesta vă oferă, de asemenea, un număr virtual care poate fi folosit pentru a efectua apeluri și SMS-uri cu un număr din SUA în orice țară, fără niciun cost. Această aplicație vă oferă, de asemenea, un număr personal din SUA pe care puteți primi și mesaje nelimitate!

Download Next+

3) Voopee

Voopee este o altă aplicație pentru dispozitive Android care oferă gratuit un număr malaezian. Puteți suna sau trimite mesaje text cu acest număr către orice alt număr gratuit. Această aplicație percepe 0,09$ pentru prima dată doar pentru a vă confirma numărul, după care utilizarea este gratuită.

Download Voopee

Acestea au fost câteva aplicații care vă oferă un număr de telefon temporar pentru a ocoli verificarea OTP pe aplicația și site-ul dorit. Acestea sunt aplicații Android, nu încercați să le descărcați pe orice alt dispozitiv, cum ar fi Windows sau iOS.

Must Read:- Top Xposed Modules

Acum, doriți să știți cum să obțineți numărul și codul pe aceste site-uri online ? Iată ghidul pas cu pas pentru a selecta numărul și a obține OTP pentru a verifica orice cont.

Cum să ocoliți verificarea numărului de telefon?

În primul rând trebuie să selectați oricare dintre site-urile web din lista dată mai sus. După selectarea site-ului, trebuie să treceți la pasul următor pentru a obține numărul de telefon și a primi codul pe acesta pentru a vă verifica contul. Eu selectez „http://www.receive-sms-now.com” din lista dată mai sus și aici sunt pașii cu imagine pentru a înțelege cum să folosiți numărul fals online de pe aceste site-uri.

1) În primul rând vizitați site-ul dvs. din lista dată mai sus. ( Eu sunt selectat http://www.receive-sms-now.com)

2) Veți vedea multe numere din diferite-diferite țări pe site-ul web.

recepeți-messaje-online-com-website
Bypass Phone Number Verification on any App

3) Acum, selectați numărul de telefon în funcție de nevoile dumneavoastră.

4) Acum introduceți acel număr de telefon mobil pe site-ul web de unde doriți să ocoliți verificarea.

bypass-otp-verification-trick
Bypass Phone Number Verification Trick

5) Acel site web sau acea aplicație vă va trimite OTP pe acel număr.

6) Acum faceți clic pe acel număr de telefon mobil pe http://www.receive-sms-now.com și veți vedea toate mesajele recente primite pe acel număr.

reeive-online-messages-com-website
Bypass Phone Number Verification

7) Copiați codul de acolo și introduceți-l pe site sau în aplicație pentru a ocoli verificarea numărului de telefon.

8) Voila!!! Ați reușit să ocoliți cu succes verificarea numărului de telefon cu ajutorul numărului fals de telefon mobil.

Must Read:- How to Get Paid Apps For Free

Cum să ocoliți verificarea OTP online pe orice aplicație?

Sunt sigur că această întrebare a apărut în mintea dvs. Nu în a ta? Da, cred că da :-p Permiteți-mi să vă întreb, ce este diferit în verificarea parolelor de o singură dată în Website și Apps? Procedura este aceeași, în ambele se cere introducerea Codului, ei au trimis pe numărul introdus de tine. Da, puteți folosi procedura de mai sus pentru a ocoli verificarea numărului de telefon și în orice aplicație!!!

Nota: Nu folosiți acest truc în niciun scop ilegal. Nu suntem responsabili pentru niciun rău care vi s-a întâmplat după ce ați folosit greșit aceste numere temporare.

Video Tutorial: How to Bypass Phone Number Verification

Nu ați înțeles tutorialul sau doriți să urmăriți acest proces live? Nu-ți face griji, am găsit acest tutorial video pentru tine pe YouTube. Verificați-l.

Trebuie să citiți: – Hack WiFi folosind Android

Cuvinte finale

Acesta este modul de a ocoli verificarea OTP pe orice site sau aplicație. Nu trebuie să introduceți numărul dvs. personal pe orice site sau aplicație care nu este foarte demnă de încredere, folosind acest tutorial puteți verifica contul dvs. cu Temporarily.

În ultima actualizare a acestui articol, am adăugat câteva aplicații care oferă un număr temporar pentru a ocoli verificarea numărului de telefon mobil. Acestea vă vor face sarcina mai ușoară în comparație cu site-urile.

Puteți ocoli verificarea numărului de telefon pe orice site sau aplicație folosind tutorialul nostru descris mai sus. Acum, vă gândiți, care este cel mai bun pentru a alege din lista de site-uri de primire SMS online? Nu fiți confuz în selectarea celui mai bun site pentru a primi mesaje online, aceste toate site-urile pe care le-am enumerat mai sus sunt 100% sigure și funcționează bine. Acesta este cel mai bun truc vreodată pentru a ocoli orice tip de verificare a SMS-urilor sau a apelurilor. Nu ezitați să comentați îndoielile dvs. cu privire la acest articol, vă vom răspunde în scurt timp.

Nu a fost nevoie să explicăm cum să folosim Numărul de telefon de unică folosință, dar nu vreau ca cititorii noștri să se confrunte cu orice problemă sau confuzie în acest proces. Acesta este motivul pentru care am descris un ghid pas cu pas pentru a ocoli verificarea numărului de telefon pe orice site sau aplicație. Puteți încerca diferite site-uri de furnizare a numerelor de telefon provizorii pentru a obține diferite numere mobile de fiecare dată. Bucurați-vă de acest tutorial pe oricare dintre dispozitivele dvs. nu este nevoie de PC, puteți face acest lucru chiar și pe mobil. Nu uitați să împărtășiți acest truc grozav și cu prietenii voștri.

4.4 / 5 ( 177 voturi )

Articole înrudite pentru dumneavoastră:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.