De ce tratamentul în staționar pentru tulburarea de personalitate borderline este vital pentru succesul tratamentului

Nu contează cât de neînțeles vă simțiți sau v-ați simțit, să știți că există centre de tratament care pot face legătura între dumneavoastră și terapiile în staționar și mediile propice pentru a vă ajuta să vă recuperați cât mai bine posibil. S-a demonstrat că modalitățile de tratament, cum ar fi terapia comportamentală dialectică (DBT), ajută persoanele cu BPD să își reconcilieze emoțiile puternic opuse prin conștientizarea lor și, în cele din urmă, prin preluarea controlului asupra lor în loc să le lăsați să vă ghideze comportamentele. Cercetările susțin efectele DBT și la nivel biologic, sugerând că reduce activitatea în zonele creierului implicate în reglarea emoțională.

Dar, fără o îndrumare adecvată, chiar și cele mai eficiente terapii dovedite pot fi sub nivelul potențialului dumneavoastră, motiv pentru care trebuie să stabiliți o alianță terapeutică puternică, care să favorizeze o relație deschisă, onestă și adaptivă. O relație în care puteți avea încredere că terapeutul dvs. are cu adevărat la inimă interesele dvs. și că lucrează în afara percepțiilor culturale inexacte ale pacientului BPD „dificil”, oferindu-vă șansa de a vă exprima sentimentele și de a le explora cât mai profund posibil într-un mediu lipsit de judecăți.

Utilizând beneficiile terapiilor ghidate și ale sprijinului de la egal la egal stabilite în cadrul tratamentului spitalicesc pentru tulburarea de personalitate borderline, puteți învăța să vă dezvoltați în afara constrângerilor BPD și să beneficiați de un mediu cald și adaptabil, conștient de pericolele percepțiilor culturale inexacte și de beneficiile unei îngrijiri pline de compasiune. Indiferent de modul în care credeți că oamenii vă percep pe dumneavoastră și durerea care vă influențează lumea acum, să știți că există o cu totul altă lume acolo, plină de oameni animați de dorința de a vă ajuta să vă depășiți durerea și să vă concentrați pe plăcerile vieții în loc să trăiți pentru a scăpa de aspectele negative.

Tratament pentru tulburarea de personalitate borderline la Bridges

Bridges to Recovery oferă un tratament cuprinzător în staționar pentru tulburarea de personalitate borderline și alte provocări de sănătate mintală co-ocurrente. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care puteți profita de terapii și de sprijinul colegilor pentru a vă împăca emoțiile dureroase într-un mediu pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.