Departamentul de Sisteme Informaționale

 • Structura programului
 • Rechizite de admitere
 • Rechizite de absolvire
 • Detalii suplimentare

Programul de masterat oferit de Departamentul de Sisteme Informaționale este conceput pentru persoanele cu sau fără experiență educațională într-un domeniu IT.

Studenții pot fi admiși la program fie în semestrul de toamnă, fie în cel de primăvară. Programul MS necesită completarea satisfăcătoare a 39 de credite (13 cursuri de 3 ore) la nivel de absolvire. Se poate renunța la unul sau mai multe dintre cursurile fundamentale în momentul admiterii, pe baza experienței academice anterioare. Prin urmare, studenții care intră în acest program vor finaliza între 30 și 39 de ore de credit de studii postuniversitare, în funcție de pregătirea lor. Toți studenții MS trebuie să urmeze cinci cursuri de bază și apoi pot alege cinci cursuri opționale din oferta de cursuri a departamentului.

Limitele de înscriere

Limitele de înscriere pentru acest program sunt enumerate mai jos. Toate materialele de aplicare trebuie să fie la dosar în departamentul IS până la termenele limită indicate pentru o examinare rapidă. Este în interesul solicitantului să aplice și să trimită TOATE materialele din timp, deoarece este posibil să fim nevoiți să ne limităm admiterile pe baza înscrierilor în program.

Studenți naționali

Toamna: 1 mai
Primăvara: 1 octombrie

Studenți internaționali

Toamna: 1 aprilie
Primăvara: Octombrie 1

NOTA: Termenul limită pentru materialele de toamnă 2021 a fost prelungit până la 1 iunie pentru solicitanții interni și internaționali.

apply_thin_3

Studenții care nu solicită o diplomă pot obține materiale de aplicare de pe site-ul Școlii de absolvire. După admitere, studenții fără diplomă pot urma până la 2 cursuri IS cu permisiune. Cu toate acestea, permisiunea de a se înscrie depinde de disponibilitatea locurilor.

MS Program Structure Chart

flow chart rev 2013crop

Back to top

Academic Admission Requirements
 1. Majoritatea candidaților de succes au un GPA de licență cu mult peste 3.0 (pe o scară de 4.0). Solicitanții fără experiență în domeniul IT sunt așteptați să aibă un GPA de licență cu mult peste 3,0 și să aibă o pregătire matematică solidă (de exemplu, să fi finalizat unele cursuri de matematică, cum ar fi calculul sau statistica).
 2. Pentru solicitanții din toamna anului 2021, vom accepta, de asemenea, testul Duolino English. Scorul minim necesar este 105. Toți candidații sunt așteptați să citească, să vorbească, să scrie și să înțeleagă fluent limba engleză. Cei a căror limbă maternă nu este engleza sunt obligați să dea un test de competență lingvistică. Singura excepție de la această cerință este pentru studenții care au obținut o diplomă post-secundară de la o universitate acreditată din Statele Unite. Studenților care au primit diplome post-secundare de la o instituție din Statele Unite și a căror limbă maternă nu este engleza li se poate cere să demonstreze cunoașterea limbii engleze. în prezent, acceptăm Test of English as a Foreign Language (TOEFL), IELTS (International English Language Testing System) și PTE Academic (Pearson Test of English). Punctajul TOEFL combinat minim acceptabil este de 550 (scris), 213 (pe calculator) sau 80 (iBT-Internet). Codul TOEFL pentru UMBC este 5835. Pentru IELTS, scorul total minim acceptabil este de 6,5. Este necesar un scor minim de 53 la testul PTE Academic.
 3. GRE-urile nu sunt necesare pentru programul MS.
 4. Statement of Purpose (parte a aplicației)
 5. Trei scrisori de recomandare
 6. Transcrieri electronice: Dacă instituțiile dvs. utilizează transcrieri electronice ca documente oficiale, vă rugăm să le trimiteți la Kathie Nee ([email protected]) pentru aplicațiile interne și la Scott Philips ([email protected]) pentru aplicațiile internaționale
 7. Școala de absolvire UMBC va accepta evaluările oficiale WES ICAP Course-by-Course ca îndeplinire a cerinței de transcrieri oficiale în procesul de admitere.

Înapoi sus

Exigențe pentru obținerea diplomei de master
Fundamente
 • IS 600 – Introduction to Object-Oriented Programming Concepts
 • IS 610 – Database Program Development
 • IS 650 – Data Communications and Networks
Core
 • IS 601 – Management Information Systems
 • IS 603 – Decision Technology Systems
  • (Dacă ați urmat IS 425 la UMBC – Înlocuiți cu un curs opțional)
 • IS 620 – Advanced Database Project
 • IS 636 – Structured Systems Analysis and Design
  • (Dacă ați urmat IS 436 la UMBC – Înlocuiți cu un curs opțional)
 • IS 651 – Distributed Systems
Elective
 • Electiv 1 – Opțional
 • Electiv 2 – Opțional
 • Electiv 3 – Opțional
 • Electiv 4 – Opțional
 • Electiv 5 – Opțional
Politică de laptop:

Studenții SM sunt puternic încurajați să aibă un laptop pentru studiul lor. Specificațiile recomandate ale unui laptop pot fi găsite la http://bookstore.umbc.edu/SiteText.aspx?id=20438

Back to top

Detalii suplimentare
 1. Cărui student MS i se atribuie un consilier al facultății atunci când este admis în program.
 2. Nu mai mult de 2 cursuri de bază pot fi luate înainte de fundamente fără permisiunea unui consilier.
 3. Nu pot fi luate mai mult de 2 cursuri opționale înainte de finalizarea a 5 cursuri de bază fără permisiunea prealabilă a unui consilier.
 4. Studenții absolvenți nu pot lua mai mult de trei cursuri pe semestru fără permisiunea prealabilă a consilierului lor și a directorului programului de absolvire.
 5. Nu pot fi luate mai mult de două cursuri opționale în afara cursurilor oferite de program. Este necesară aprobarea formală din partea consilierului dvs. înainte de a putea fi luate cursuri externe. Cursurile luate din planul de învățământ al programului de masterat online se încadrează în această categorie. Cursurile oferite în cadrul programului IS din campus și în cadrul programului HCC nu sunt considerate externe și pot fi luate de către studenții înscriși în oricare dintre programe. Cursurile enumerate aici nu pot fi luate ca cursuri opționale.
 6. Studenților li se va permite să urmeze până la două cursuri preaprobate din curriculumul programului de MS online pentru a-și satisface cerințele de diplomă. Cursurile sunt aprobate de către directorul programului de studii postuniversitare și depind de disponibilitatea spațiului, având în vedere înscrierile atât la cursurile din campus, cât și la cele online. Studenților li se vor percepe taxele de școlarizare și taxele standard din campus și vor fi responsabili pentru achiziționarea tuturor cărților și consumabilelor asociate cu cursurile online.
 7. IS 600 poate fi oferit online.
 8. Studenții care aleg să facă un traseu de teză de masterat trebuie să completeze IS 799 pe parcursul a două semestre (3 credite în fiecare semestru). De asemenea, studenții trebuie să aleagă un îndrumător de teză din cadrul departamentului și să formeze un comitet format din trei membri care supraveghează și acceptă teza. O apărare a tezei de masterat trebuie să fie programată cu consilierul și comitetul dumneavoastră. Teza trebuie să fie aprobată în prealabil de către consilier și depusă la comitetul de teză cu cel puțin patru săptămâni înainte de propunerea sau apărarea finală.
 9. Studenții MS trebuie să mențină o medie B, (adică, 3.0 GPA).
 10. Studenții SM pot fi recomandați pentru concediere după ce au obținut trei C (aceasta include C+, C sau C-), un D sau un F în orice curs de nivel de absolvire.
 11. Studenții SM nu pot lua în considerare cursurile care sunt auditate ca parte a programului SM și nu pot lua cursuri în cadrul opțiunii Pass/Fail.
 12. Studenții SM pot lua UN studiu independent care contează ca opțional, de obicei luat spre sfârșitul diplomei. Pentru ca un student MS să ia un curs de studiu independent, studentul trebuie să prezinte Formularul de studiu independent propus.
 13. Toți studenții absolvenți trebuie să consulte Catalogul Școlii de Absolvenți a Universității, care conține reglementările și procedurile Universității pentru obținerea diplomelor.
 14. Studenții SM care au absolvit programul IS BS trebuie să înlocuiască IS 603 și 636 cu cursuri opționale suplimentare.
 15. Dacă ați urmat cursuri de listă încrucișată, nu puteți lua cursul la nivel de absolvent pentru credite pentru obținerea diplomei.
 16. Celelalte cursuri fundamentale (IS 600, IS 610, IS 650) la care se renunță la admitere nu pot fi luate în considerare ca cursuri opționale în programul SM. Aceste cursuri nu pot fi luate în considerare pentru cele 30 de ore de credit minime necesare pentru obținerea diplomei MS.
 17. Studenții pot lua în considerare doar un singur laborator 651 pentru credite pentru cerințele diplomei lor. Aceasta include IS 651M, 651U sau 651W.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Shannon Keegan ([email protected]).

Înapoi sus

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.