Drama polițistă ABC ‘Rookie Blue’ a fost anulată după șase sezoane

Rookie Blue ABC
Curtesy of ABC

Popular pe Variety

Au închis secția de poliție din „Rookie Blue”,”, deoarece ABC a desființat drama polițistă cu Missy Peregrym și Gregory Smith după șase sezoane.

Seria produsă de canadieni a fost o piesă de bază a verii la ABC. Cel mai recent sezon al serialului de pe ABC a fost cel mai slab cotat până în prezent. În Canada, serialul a fost difuzat pe Global TV.

„Rookie Blue” este produs de Shaw Media, Thump, Inc., Canwest, Ilana C. Frank Films și Entertainment One. A fost creat de Tassie Cameron, Morwyn Brebner și Ellen Vanstone.

„În numele întregii familii „Rookie Blue”, le mulțumesc tuturor fanilor pentru dedicarea de care au dat dovadă în ultimii șase ani”, a declarat Frank. „După șase sezoane amuzante și dramatice, povestea noastră a ajuns la un final firesc. Alături de voi toți, a fost privilegiul nostru să-l vedem pe Andy McNally cum se dezvoltă de la un tânăr începător la un distins ofițer. În numele eOne și ICF Films, vreau să le mulțumesc talentaților Missy Peregrym, Ben Bass, Greg Smith și întregului ansamblu al distribuției și echipei care au lucrat cu pasiune și neobosit pentru a da viață personajelor și poveștilor. Mulțumim partenerilor noștri de difuzare Shaw Media și ABC pentru tot sprijinul acordat. În timp ce ne luăm la revedere de la 15 Division, echipa ICF Films a început deja să lucreze la următorul nostru proiect cu eOne și Shaw Media și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe vești interesante în viitorul apropiat.”

Frank și eOne și-au extins recent relația cu un contract global pe trei ani. Conform contractului, eOne va servi drept studio, finanțator deficitar și distribuitor pentru toate proiectele lui Frank pe toate mediile.

Show-uri TV anulate 2015: Ce nu se mai întoarce în primetime

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.