Efecte secundare ale epilării cu ceară a feței

În plus, epilarea cu ceară, spre deosebire de bărbierit, nu trebuie să fie făcută prea des. Așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la firele mici de păr care cresc în apropierea buzei superioare sau a urechilor.

În plus, epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină. În schimb, decolorarea și bărbieritul pot face o treabă destul de peticită.

În cele din urmă, cel mai important beneficiu al epilării cu ceară este că deteriorează foliculii de păr. Deși sună groaznic, când vine vorba de față, este de fapt un lucru bun.

Foliculii de păr deteriorați vor reduce creșterea generală a părului. Astfel, după un timp, nici nu va trebui să vă îndepărtați părul facial la fel de frecvent ca înainte.

Există modalități de a preveni efectele secundare ale epilării părului facial cu ceară?

Da, de fapt, există.

Primul și cel mai important dintre ele este să citiți instrucțiunile ca și cum viața dumneavoastră ar depinde de asta. De asemenea, asigurați-vă că produsul de epilare cu ceară este destinat exclusiv utilizării pe față.

De asemenea, ar trebui să vă faceți un punct de vedere pentru a parcurge ingredientele, astfel încât să puteți detecta orice ar putea duce la o reacție alergică. De fapt, ar trebui să faci acest lucru cu fiecare produs pe care îl folosești pe tine. Amintiți-vă – precauția este întotdeauna mai bună decât leacul.

Dacă suferiți de acnee severă sau de o piele extrem de sensibilă, evitați epilarea cu ceară a zonelor sensibile. Ar fi mai bine pentru dvs. să cereți unui profesionist să facă treaba pentru dvs. pentru că acesta va ști cum să trateze pielea sensibilă.

În ceea ce privește durerea, nu există nimic ce puteți face pentru a o opri, din păcate. Fie că este vorba de față sau de corp, epilarea cu ceară va durea. Cu toate acestea, puteți reduce senzația de arsură aplicând aloe vera pe față. Asta ar fi o scuză pentru a-ți hidrata și fața!”

Concluzie

Din anumite motive, epilarea cu ceară este un subiect foarte controversat. Dar acest lucru este valabil pentru orice tehnică de epilare. Fie că este vorba de epilarea cu laser, bărbieritul, epilarea cu penseta sau epilarea cu ceară – fiecare are avantajele și dezavantajele sale.

În acest ghid de epilare cu ceară, am împărtășit cu tine toate efectele secundare și beneficiile epilării cu ceară a feței tale. Acum, că le cunoașteți, depinde de dumneavoastră să alegeți cea mai eficientă metodă.

Sfârșitul este că epilarea cu ceară doare, iar dacă nu este făcută cum trebuie, vă poate afecta negativ viața. Ați putea să vă deteriorați fața pentru totdeauna dacă faceți o greșeală atunci când îndepărtați ceara sau dacă alegeți ingredientele greșite.

Cu toate acestea, dacă reușiți să o faceți corect, epilarea cu ceară este o modalitate excelentă de a îndepărta părul facial. Cea mai bună alternativă ar fi să te epilezi cu ceară pe față de către un profesionist, cu excepția cazului în care ești obișnuită să te epilezi singură. În acest caz, o poți face în totalitate DIY.

Efectele secundare ale epilării cu ceară pe față pot fi ușoare sau severe. Așadar, nu uitați că un ulei calmant și un gel de aloe vera vor fi cei mai buni prieteni ai voștri dacă epilarea vă irită pielea. Asigură-te că ești echipată cu aceste două produse și ești gata de plecare.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.