ESPN

Sep 23, 2017

 • Michael RothsteinESPN Staff Writer
  Close

  • Anterior a acoperit Universitatea din Michigan pentru ESPN.com și AnnArbor.com
  • De asemenea, a acoperit Notre Dame pentru Fort Wayne Journal Gazette
 • Twitter
 • Facebook Messenger
 • .

 • Pinterest
 • Email
 • print

Antrenorul principal al lui Detroit Lions, Jim Caldwell, a semnat o prelungire a contractului pe mai mulți ani cu echipa. Înțelegerea a fost încheiată cu câteva luni în urmă, au declarat Lions.

Caldwell, 62 de ani, se afla în ultimul an de contract și a trebuit să răspundă în mod constant la întrebări dacă se va întoarce în 2018. Aceste întrebări au inclus speculații despre pensionare și dacă el a simțit că ar trebui să antreneze pe o afacere lame-duck.

Se pare că nu a plecat niciodată.

„Nu-mi fac griji cu privire la aceste tipuri de lucruri”, a declarat Caldwell la începutul lunii septembrie, când a fost întrebat despre o prelungire. „Nu mă gândesc de două ori la ele. Ele nu mă preocupă. Am o singură misiune: să am grijă de oamenii mei și să câștig meciuri de fotbal. … Acesta este adevărul.

„Așa că poate fi grozav să pui aceste întrebări, ceea ce este bine. O să le răspund exact în același mod dacă le veți pune acum sau peste șase săptămâni. Va fi exact în același mod. Nu mă îngrijorează. Preocuparea mea, așa cum am spus, este să câștig meciuri de fotbal.”

Jucătorii au spus în mod obișnuit cât de mult le place să joace pentru Caldwell și cum apreciază abordarea sa de a-i menține proaspeți pe tot parcursul sezonului. De asemenea, el a fost creditat pentru că l-a ajutat să îl transforme pe Matthew Stafford – acum cel mai bine plătit jucător din NFL – într-unul dintre cei mai buni fundași din ligă.

Caldwell a dus Lions în playoff-uri în două din cele trei sezoane ale sale. Cu un procentaj de victorie de 0,580 (29-21), el este cel mai de succes antrenor din Detroit în era Super Bowl.

Caldwell s-a confruntat cu întrebări despre siguranța postului său atât în 2015, cât și în 2016. Când Lions l-a concediat pe managerul general de atunci, Martin Mayhew, și l-a înlocuit cu Bob Quinn, Quinn a avut nevoie de o săptămână pentru a decide dacă vrea să-l păstreze pe Caldwell înainte de a-l reține. Apoi, sezonul trecut, Lions a anunțat în săptămâna premergătoare înfrângerii din playoff în fața lui Seattle Seahawks că Caldwell se va întoarce.

În șapte sezoane ca antrenor principal la Indianapolis Colts și Detroit, Caldwell are un record de 55-43. El a ajuns în playoff de patru ori și a avut trei sezoane cu 10 sau mai multe victorii.

Leii au un record de 2-0 în confruntarea de duminică, la începutul sezonului, cu Falcons.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.