Este ilegală frânarea unui urmăritor?

Toți șoferii s-au simțit la un moment dat iritați de un alt șofer, mai ales dacă sunt urmăriți. Șoferii care se apropie prea mult de mașina din fața lor au un risc deosebit de mare de a provoca un accident din spate, care poate cauza răniri chiar și la viteze mici.

Când ești urmărit, este un impuls natural să vrei să îl iei pe celălalt șofer de pe spatele tău. Din nefericire, unii automobiliști încearcă să facă acest lucru prin verificarea frânelor – un comportament periculos care este ilegal și considerat condus agresiv în multe state.

Dacă ați fost rănit într-un accident de mașină după ce cineva v-a verificat frânele în Chattanooga, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri pentru cheltuielile medicale, salariile pierdute și alte pierderi. Contactați un avocat avizat specializat în accidente de mașină pentru a afla despre drepturile dvs. legale.

Ce este verificarea frânelor?

O verificare a frânelor are loc atunci când un șofer își aplică în mod deliberat frânele pentru a determina un alt șofer, despre care crede adesea că îl urmărește, să dea înapoi. Pericolul evident al unei verificări a frânei este că celălalt șofer ar putea să nu fie pregătit să oprească. Rezultatul: un accident din spate și posibilitatea de a suferi și/sau de a provoca răni grave.

Mulți oameni presupun că șoferul vehiculului urmărit într-un accident din spate este întotdeauna vinovat, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Verificarea frânării poate, de fapt, să facă o persoană responsabilă pentru provocarea unui accident.

Cum puteți dovedi că celălalt șofer v-a verificat frânarea?

Una dintre cele mai puternice forme de dovadă a verificării frânării poate proveni din dovada video a acțiunilor celuilalt șofer. Fie că provine de la o cameră de bord, de la un pasager, de la un martor ocular sau de la o altă sursă, există mai multe modalități de a dovedi că celălalt șofer a fost vinovat (sau cel puțin parțial vinovat) pentru accidentul în urma căruia ați fost rănit.

De ce nu ar trebui să frânați niciodată un alt șofer

În timp ce urmărirea este un comportament ilegal și respingător, este întotdeauna mai bine să încercați să găsiți o modalitate de a trage pe dreapta și de a-i permite celuilalt șofer să treacă, mai degrabă decât să îl verificați la frână. Din nou, o verificare a frânei crește imediat riscul de a fi implicat într-un accident din spate.

Chiar și mai rău, ați putea fi găsit vinovat de accident. Tennessee este un stat cu culpă comparativă, ceea ce înseamnă că este posibil să puteți în continuare să colectați despăgubiri pentru leziuni chiar dacă împărțiți o parte din vină într-un accident. Cu toate acestea, este important să vorbiți mai întâi cu un avocat, deoarece procentul de vină este esențial. Atâta timp cât sunteți mai puțin de 51 la sută responsabil pentru un accident în Tennessee, puteți obține în continuare despăgubiri de la celălalt șofer.

Pașii corecți pe care trebuie să-i faceți în jurul celor care stau la coadă

Cel mai sigur mod de a vă ocupa de cei care stau la coadă este să le oferiți posibilitatea de a trece. Atunci când un urmăritor urmărește în mod deosebit de agresiv, este posibil să doriți să contactați forțele de ordine.

În timp ce sunteți urmărit de un urmăritor, trebuie să continuați să circulați în mod legal și să faceți numai mișcări consistente și deliberate. Trageți de pe șosea dacă este necesar, dar nu verificați frânele și nu vă angajați în comportamente agresive care ar putea provoca celălalt șofer.

Cum mă poate ajuta firma Davis, LLC?

Dacă ați suferit răni grave sau dacă persoana iubită a fost ucisă într-un accident de mașină din Chattanooga cauzat de o verificare a frânelor sau de o urmărire, este important să găsiți imediat un avocat cu experiență, astfel încât șoferul neglijent să fie tras la răspundere pentru acțiunile sale. Avocații de proces calificați de la Davis Law Firm, LLC vă pot ajuta.

Sunați la (423) 401-9980 sau contactați-ne online pentru a aranja o consultare gratuită.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.