Fă-ți timp de calitate pentru familia ta în fiecare zi

Fă-ți timp de calitate pentru familia ta în fiecare zi. Nu din când în când, în fiecare zi. Fă-ți timp. Știi, îmi amintesc când am avut primul nostru copil la mine acasă. M-am întrebat: „Bine, ce am de gând să fac pentru a avea timp de calitate aici?”. Aveam programul meu. Îmi făcusem această rutină timp de 50 de ani. Acum, dintr-o dată, am acest copil și trebuie să-mi găsesc timp pentru acest copil.
Nu vorbesc despre soția mea acum și nu vorbesc despre afacerea mea. Vorbesc despre acest nou copilaș care s-a născut. Așa că mă întreb: „Bine, ce trebuie să fac?”. Oh, știu ce am de gând să fac. O să mă trezesc cu o oră mai devreme decât în mod normal. O să mă descurc cu rutina ei, când se trezește, și o să am timp de calitate cu acea fetiță.

Am mai avut o fetiță 3 ani mai târziu. Acum, trebuie să mă descurc cu ea. Uite, trebuie să vă dați seama și de aceea vă spun să nu gestionați timpul; controlați timpul. Fă-le pe toate. Nu faceți bucăți și părți din el.

Cunosc prea mulți oameni care au bani, dar nu au o viață de calitate cu familia lor. Cunosc oameni care au mult timp de calitate cu familia lor, dar nu au bani. Nu vă doriți asta. Vrei totul bine?

Atunci cum obții asta? Hotărăște-te să faci timp de calitate pentru familia ta în fiecare zi, pentru toți indivizii diferiți din acea familie. Poate că pentru tine aceasta include o mamă, un tată și frați. Trebuie să o trec literalmente în calendar. Când îmi voi suna sora mea, fratele meu geamăn? Când am de gând să vorbesc cu vărul meu pe care nu l-am mai văzut de ani de zile?

Pentru că dacă nu o fac; dacă nu o am în calendar, dacă nu mi-am luat angajamentul de a face timp de calitate pentru familia mea și familia extinsă. Dacă nu pot face asta pentru ei, atunci vă garantez că va cădea cu clienții mei, cu clienții mei, cu visele mele, cu mine însumi.

Faceți-vă timp de calitate pentru familia voastră. Puneți acolo în fiecare zi că veți lua contact cu unul dintre acești oameni. Pentru că, credeți-mă, și știu multe despre asta, va exista o zi în care nu veți putea împărtăși timp de calitate cu unii dintre membrii familiei voastre.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.