Femeia Leu în pat: La ce să te aștepți și cum să faci dragoste

Femeia Leu are o aură regală care va face pe oricine să fie mai umil în prezența ei. Debordează de sex-appeal, această doamnă nu este pentru oamenii cu inima leșinată.

Aceasta are o forță și o putere care sunt accentuate de magnetismul ei. Guvernată de Soare, această femeie strălucește oriunde merge. Nu o deranjează să fie în centrul atenției și adoră să fie complimentată.

Un lider înnăscut, se simte bine când deține controlul între așternuturi. Bună la suflet, femeia Leu are o atingere caldă.

Dacă nu vă potriviți cu ea, vă va părăsi. Dacă vreți să o întâlniți, mergeți acolo unde se adună multă lume să danseze și să râdă. Ea nu va fi în bibliotecă.

Când se angajează, este foarte loială. Dacă vrei să te întâlnești cu ea, nu flirta doar și nu aștepta să se lase păcălită. Îi place să aibă toată atenția.

Nu credeți că este arogantă pentru că vă simțiți mai puțin bărbat când sunteți în preajma ei. Acesta este doar modul în care se simt oamenii în preajma femeii Leu.

Acesta poate fi uneori fie o povară, fie un beneficiu pentru ea, cu toate acestea, ea nu pare să petreacă prea mult timp îngrijorându-se de acest lucru.

Totul depinde de starea ei de spirit

Călduroasă la suflet și amabilă, această fată va deveni a ta doar dacă va fi invitată la cină, complimentată și admirată. Dacă știi cum să-ți joci cărțile, te va invita în patul ei mai repede decât te aștepți.

Este o parteneră sexuală zgomotoasă. Femeia Leu poate trezi vecinii cu sunetele pe care le scoate când face dragoste. O vei iubi încă din prima noapte. Îi place luxul, așa că budoarul ei va conține așternuturi scumpe. Iubind să danseze, probabil că se va dezbrăca pentru dvs. înainte de a începe distracția.

Aceasta are un impuls sexual puternic și face dragoste energic. Ar fi bine să fii în formă dacă vrei să te culci cu ea.

Asigură-te că îi acorzi atenție doar atunci când faceți sex și doar atunci așteaptă-te ca ea să fie receptivă. Totul la această femeie spune putere și fierbințeală.

Ca majoritatea Leilor, are un ego mare, așa că nu îndrăzniți să-i dați sfaturi despre cum să faceți dragoste. Dacă vrei să o convingi să facă ceva în pat, fă-o să creadă că sugestia a fost a ei și nu a ta.

Când îi sunt satisfăcute fanteziile, ea țipă de plăcere.

Nu este ușor să pui mâna pe o femeie Leu. În compania ei este ca și cum ai fi cu o mare vedetă de cinema. Oamenii vor să fie în preajma ei, așa că ar trebui să te simți norocos dacă te-a ales pe tine.

Ea acordă sexului foarte multă importanță. Pentru ea, contactul fizic este modalitatea prin care partenerii își arată cât de mult se iubesc.

Îi place să dețină controlul în pat și se va îmbrăca în cea mai sexy lenjerie pe care o poate găsi. Aventuroasă, această domnișoară va fi deschisă la orice sugestie amoroasă. Este o amantă pricepută și îi place atât să primească, cât și să ofere plăcere.

Dacă vrei să o înnebunești, masează-i ușor spatele și mângâie-i pielea. Are o aură de mister și se va dezvălui doar după ce va avea încredere deplină în partener.

Sexul este ceva serios pentru femeia Leu și știe cum să atragă bărbații în patul ei.

Feminină și dulce, va apela la toată senzualitatea ei ca mijloc de a da cea mai bună performanță în pat. Așteaptă multe și de la partener și uneori preferă sexul dur în locul obișnuitelor partide de amor tandru.

Leii nu au libidoul Berbecului, Fecioarei sau Balanței, dar vor să facă sex și au și fantezii proprii.

Atentă să identifice ce își dorește partenerul, femeia Leu va face tot ce este necesar pentru a vă ști mulțumit de prestația ei în pat.

Vă poate răsfăța și iubi tandru într-o seară, iar în următoarea poate fi dominantă și dură. Totul depinde de starea ei de spirit. Nu ar trebui să fii timid și ar trebui să îi spui ce vrei de la ea.

Ca și cum ar fi centrul lumii

Ea are abilități excelente de a face dragoste și va încerca să facă tot ce îi ceri. Totuși, nu vă așteptați să fie supusă. Așa cum am mai spus, ea este cea care domină în pat, așa că lăsați-o să vă lase fără cuvinte cu caracterul ei dominant.

Voi fi mereu excitat de lenjeria ei frumoasă și revelatoare. Îi place să își expună zonele erogene. Partenerul ideal pentru femeia Leu ar fi cineva care știe cum să o adore și să o excite.

Nu uitați că are nevoie de multă atenție pentru a fi fericită și completă. Atunci când primește ceea ce își dorește de la un bărbat, va răspunde în moduri în care nimeni nu-și poate imagina, mai ales în dormitor.

Leii de ambele sexe adoră să fie în centrul atenției, lucru care îi face să strălucească oriunde merg. Libidoul lor crește atunci când partenerul lor apreciază ceea ce fac. Nu există nimic mai plăcut pentru ei decât să își audă partenerul gemând de plăcere.

Făceți-o pe femeia Leu să se simtă ca și cum ar fi centrul lumii și va fi cel mai înflăcărat partener de sex pe care l-ați avut vreodată. Persoanele cu care este cea mai compatibilă în dormitor sunt Berbecii, Vărsătorii, Balanțele, Gemenii și Săgetătorii. Cea mai erogenă zonă a ei este spatele, așa că fă-i un masaj cu uleiuri parfumate și se va excita într-o secundă.

Dacă ești o persoană populară, cu multe relații, femeia Leu se va îndrăgosti de tine din momentul în care o vei saluta. Click To Tweet

Îi place să își analizeze în detaliu posibilii parteneri de sex, așa că trebuie să fii cât mai aproape de ceea ce i se pare ideal. Ea se căsătorește pentru a scăpa de nesiguranța ei. De aceea, multe femei Leu sunt divorțate.

Îi place să aibă o casă și o familie, dar trebuie să se căsătorească din motive întemeiate.

Nu cere prea mult în dragoste, deoarece de obicei ea este cea care face primul pas și performează. Fierbinte și senzuală, ea va face orice persoană să se simtă iubită.

Luxul este ceva ce își dorește în fiecare zi, așa că asigurați-vă că sunteți stabil din punct de vedere financiar pentru a-i oferi ceea ce are nevoie. Este loială și așteaptă același lucru de la partener. Pentru a păstra pasiunea, va trebui să o complimentezi și să o admiri tot timpul. Cadourile sunt, de asemenea, o idee bună.

Explorați mai departe

Sexualitatea Leului: Esențialități despre Leu în pat

Întalnirea cu o femeie Leu: Lucruri pe care ar trebui să le știi

Sunt femeile Leu geloase și posesive?

Tratamentele femeii Leu în dragoste, carieră și viață

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.