Tampa Bay Lightning vs. Dallas Stars peli 6 ILMAINEN LIVE STREAM (28.9.20): Watch 2020 NHL Stanley Cup Final online | Aika, TV, kanava

Mitä: NHL Stanley Cupin loppuottelu, peli 6

TV: NBC

Kanavahaku: Verizon Fios, AT&T U-verse, Comcast Xfinity, Spectrum/Charter, Optimum/Altice, Cox, DIRECTV, Dish, Hulu, fuboTV, Sling.

Live-striimi: fuboTV (ilmainen kokeilujakso).

***

Tampa Bay Lightning menetti tilaisuuden jälleen kerran jatkoaikavoittoon sarjassa, josta se on nauttinut koko tämän jälkimmäisen postseasonin.

He eivät saaneet myöskään ylivoimamaalia, joten Stanley Cupin finaali jatkuu vielä ainakin yhden ottelun verran.

”Mielestäni pelasimme tarpeeksi hyvän pelin voittaaksemme. Mielestäni jatkoajalla me todella kallistimme jäätä”, hyökkääjä Ondrej Palat sanoi. ”Meillä oli paljon hallussapitoa, paljon mahdollisuuksia, emme vain tehneet maalia siitä.”

Saatettuaan kuusi ylivoimamaalia otteluissa 2-4 Dallas Starsia vastaan päästäkseen toisen Stanley Cup -mestaruutensa kynnyksellä, Lightningilla oli vain yksi tällainen mahdollisuus varhain 3-2, kaksinkertaisen jatkoajan tappiossa Game 5:ssä lauantai-iltana.

Lightning lopetti jokaisen kolmesta itäisen konferenssin pudotuspelisarjastaan jatkoaikavoittoon:

Tampa Bay ajatteli Stanley Cupin nostamista – pokaali oli rakennuksessa ensimmäisen mahdollisen ratkaisupelin ajan – kun Mihail Sergatšev teki 3:38 kolmannessa erässä 2-1-johtomaalin.

”Olimme lähellä, noin 10 minuutin päässä. Työ ei ole valmis”, Sergachev sanoi rakennuksen tunteita jälkeen hänen go-ahead tavoite.

Mutta Joe Pavelski tasoitti pelin 6:45 jäljellä sääntelyn hänen 61. uran pudotuspelien tavoite, rikkoo tasapeli Joe Mullenin kanssa eniten amerikkalaissyntyisen pelaajan. Corey Perry teki ottelun voittomaalin 9:23 toisella jatkoajalla, joka oli hänen toinen maalinsa ottelussa.

”Mielestäni pidimme sen viileänä. Alussa tappiolla ja sitten tietenkin tuo Sergin iso maali”, puolustaja Victor Hedman sanoi. ”Se on lähellä, mutta tiedämme, että se on 60 minuuttia.”

Tai enemmän.

”Pelasimme tarpeeksi hyvin voittaaksemme tuon pelin. Se oli joukkue, joka oli selkä seinää vasten, ja joukkue, joka yritti sulkea sarjan. Se oli hyvä, meillä oli mahdollisuutemme”, Lightningin valmentaja Jon Cooper. ”Kuten sanoin, mielestäni pelasimme tarpeeksi hyvin voittaa pelin, olen varma, että he sanovat samaa asiaa. Se mitä tapahtuu kaksinkertaisessa jatkoajalla pelejä.”

Peli 6 on maanantai-iltana.

”Olemme olleet tässä tilanteessa ennenkin. Olemme sitkeä ryhmä. Osaamme reagoida vastoinkäymisiin”, Hedman sanoi. ”Olimme 3-1, nyt se on 3-2, joten täytyy vain mennä ulos ja saada seuraava. Se on meidän keskittyä.”

Tämä oli Tampa Bayn neljäs moninkertainen-OT peli tämän postseason. Lightning tarvitsi viisi jatkoaikaa voittaakseen Game 1:n Columbusta vastaan. Heidän OT clincher vastaan Islanders tuli sen jälkeen, kun he olivat hävinneet kaksinkertainen jatkoajalla Game 5, kuten he juuri tekivät vastaan Stars.

”Olemme tunteneet tämän tunteen ennenkin,” Cooper sanoi. ”Olemme tunteneet tämän pistoksen ja sitten olemme palautuneet.”

(Associated Press vaikutti tähän raporttiin.)