Florida Keys Permit Fishing Guide – Flats Fishing Charters

Florida Keys Permit Fishing

Pește de mult respect, permisul rămâne cel mai captivant pește de pe platouri. Cei care îi pescuiesc par să nu se plictisească niciodată. De fapt, cei care îi pescuiesc renunță uneori la orice alt pescuit. Nimic altceva nu se ridică la înălțimea unui permis mare care se hrănește în ape puțin adânci. Odată ce a fost martor, cineva ar putea înțelege. Cu toate acestea, dintr-un motiv oarecare, este cu adevărat greu să găsești cuvinte capabile să descrie actul de pescuit la plat al permisului. Este nevoie doar de unul singur pentru a-ți face ziua mai frumoasă.

Un pește mare și puternic care, uneori, locuiește la adâncimi de apă mai mici decât sunt lungi. Răbdarea și respectul pentru vânătoare și mediu sunt esențiale. Permitul este abundent în partea inferioară a Keys din Florida, să îi faci să prindă un cârlig este trucul. Văzut ca una dintre cele mai mari provocări în pescuitul la vedere în ape puțin adânci, permisul va cere tot ce este mai bun de la un pescar. Atunci când se pescuiește cu momeală vie, avem avantajul. Atunci când se pescuiește cu musca, le oferim permisului un avantaj.

Adevărul este că pescuitul la permis în Keys este într-o clasă aparte datorită locului în care are loc totul. Unele dintre cele mai bune platouri de pescuit la permis din Keys sunt dintre cele mai frumoase. Cheile inferioare ale Floridei găzduiesc sute de aceste platouri cu ape limpezi, care sunt înconjurate de mii de recife subacvatice, epave de nave și grămezi de stânci; un mediu cu adevărat perfect pentru acest pește.

Capturarea Permitului pe Flats

O momeală sau o muscă bine plasată este, în cele din urmă, ceea ce îi trebuie unui pescar. Deși evenimentele care conduc la o agățare sunt cele care fac ca totul să fie atât de provocator și unic.

Fereastra de oportunitate pentru a agăța cu succes un permis este mică atunci când se ia în considerare întregul act de pescuit la permis. Există, de asemenea, multe scenarii diferite atunci când vine vorba de a vedea efectiv permisul în ape puțin adânci. Acestea fiind spuse, indiciul mortal al permisului este coada sa lungă, neagră, asemănătoare unei furci. Uneori, această coadă va străpunge suprafața apei (un permis cu coadă). De cele mai multe ori, este sub apă.

Învățarea de a vedea cea mai revelatoare trăsătură a permisului, coada și aripioarele sale întunecate pe un platou de mică adâncime bătut de curent, necesită un pic de concentrare din partea pescarului. Deși, odată ce este văzut în lumina bună a soarelui, permisul nu poate fi ratat. Un pescar începător se poate rezuma la o lansare răbdătoare, exersată, odată ce permisul este văzut în raza de lansare.

Light-Tackle Permit Fishing

Utilizarea crabilor vii pentru a prinde permisul este cea mai ușoară metodă. Atunci când se folosește o undiță de pescuit cu undiță ușoară, aruncarea unui crab viu bine plasat către un permis nesperat va duce în cele din urmă la o agățare. Permisul este foarte agresiv atunci când este confortabil. Odată ce este alertat de barcă sau de pescar, asta e tot, se dă startul, iar permisul nu dă niciodată o a doua șansă.

Pescuitul la muscă pentru permise

Utilizarea unei undițe cu muscă pentru a prinde permise este totul, dar nu este ușor. Pescarul trebuie să aibă un adevărat simț al modului în care permisul se comportă atunci când se hrănește în ape de mică adâncime. Nu există nici o cale de întoarcere, prinderea permisului la muscă este cea mai bună soluție atunci când vorbim de pescuitul la muscă în apă sărată. Experiența vă va duce acolo, dar numai atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea. Restul ar putea umple o carte bine criticată.

Cel mai bun moment al anului pentru pescuitul de permise în Keys

Cel mai bun moment al anului pentru pescuitul de permise pe platourile din Florida Keys este în timpul primelor semne de primăvară, ( de obicei, de la sfârșitul lunii februarie până la începutul lunii aprilie). Aceste luni sunt cunoscute sub numele de „lunile de pre-reproducție a permisului”. Permisele care invadează platourile și zona rurală în această perioadă au de obicei o greutate cuprinsă între 10 și 40 de kilograme. Majoritatea permiselor observate în această perioadă sunt grupate în bancuri. De natură agresivă atunci când se găsesc în aceste bancuri de pre-reproducție, comportamentul lor este dominat de un simț al competiției aparent încrezător. Întreaga lună martie este una dintre preferatele mele, fiind considerată o perioadă excelentă pentru permisele de pescuit pe platouri. Sfârșitul lunii aprilie și luna mai marchează plecarea lor de pe platouri spre ape mai adânci pentru a se reproduce.

Lunile iunie și iulie declanșează, de asemenea, o altă perioadă grozavă a anului pentru pescuitul de permise pe platourile din Florida Keys și în backcountry. Marcând sosirea înapoi din perioada de reproducere, iunie și iulie sunt luni excelente pentru a găsi permise mari și înfometate care se amestecă în zone alături de bonefish. Recunoscute de mulți ca fiind cele mai bune luni de pescuit la muscă pentru permise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.