Hill Harper se destăinuie despre actrițele celebre cu care s-a întâlnit și despre una cu care aproape s-a căsătorit

Hill Harper

Sursa: John Sciulli / Getty Images

Hill Harper a făcut parte din iubirile de la Hollywood timp de peste 25 de ani.

Actorul a reușit să își păstreze viața privată în liniște în toți acești ani, dar acum varsă ceaiul despre relațiile sale din trecut, care includ curți cu vedetele Taraji P. Henson și Regina Hall.

Într-un clip dintr-un episod viitor al emisiunii Unsung Hollywood, actorul în vârstă de 50 de ani se destăinuie despre viața sa amoroasă din trecut și chiar a recunoscut că a avut unele probleme cu angajamentul. Harper a declarat: „Categoric, am avut o teamă de angajament. Fără îndoială. S-ar fi născut din faptul că părinții mei sunt divorțați? Probabil.”

Când a fost întrebat despre Regina Hall, Harper a declarat pur și simplu că este „una dintre cele mai frumoase, amuzante și uimitoare femei.”

Hill a fost puțin mai profund atunci când a vorbit despre relația sa trecută cu Taraji. El a spus: „Taraji Henson și cu mine am avut o relație de aproximativ un an și jumătate, doi ani. O relație minunată. Doar pentru că ești într-o relație sănătoasă și minunată care se termină nu înseamnă că nu a fost de succes sau că a fost un eșec. Nu toate relațiile sunt menite să se încheie prin căsătorie.”

Vezi Unsung Hollywood, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la TV One.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.