Imaginea unei femei legate și cu călușul înfășurată pe o folie de coadă din Jefferson County stârnește reacții puternice

Acest articol este un articol de arhivă, iar informațiile din el pot fi depășite. Vă rugăm să vă uitați la marcajul de timp al articolului pentru a vedea când a fost actualizat ultima dată.

FENTON, Mo. – O imagine de pe spatele unui camion din zona Jefferson County a pus pe jar o mulțime de oameni. Aceasta arată o femeie imobilizată și îmbrăcată sumar. În timp ce unii sunt jigniți de imagine, bărbatul care a cumpărat-o și a pus învelișul din spate pe camionul său spune că oamenii reacționează exagerat. În imagine, o femeie are mâinile și picioarele legate și gura călușată.

Susan Cunningham a văzut-o în timp ce conducea pe autostrada 141.

„A fost ofensator. A fost absolut ofensator. Arăta ca și cum, știți, încerca să facă să pară că era cineva legat în spatele camionului său”, a spus Cunningham.

Pe rețelele de socializare și în persoană, imaginea provoacă reacții puternice.

„Este îngrozitor. Când mi-ați arătat-o mi s-a scufundat inima, pentru că nimeni nu vrea să vadă așa ceva”, a declarat Pam Kellerman din Union.

„Personal, nu prea îmi pasă. Cred că fiecare cu ce vrea. Eu personal nu aș pune-o pe camionul meu”, a spus Ricky Williams din Barnhart.

Barb Tenholder este îngrijorată de mesajul pe care îl transmite imaginea. Ea este directoarea de la A Safe Place, un adăpost din Jefferson County pentru femeile care scapă de violența domestică și de agresiunea sexuală.

„Simt că promovează cu adevărat violența împotriva femeilor”, a spus ea. „Mă înfurie faptul că cineva ar folosi asta ca pe o formă de artă sau ca pe un mod de a-și decora vehiculul.”

Ben Sexton, un tată a patru copii care este logodit, a spus că are ambalajul pe camionul său de aproximativ patru luni.

„Mi s-a părut comic și amuzant”, a spus el. „Nu am făcut-o pentru a înjosi femeile sau ceva de genul ăsta. Am pus-o acolo pentru partea de umor.”

Sexton, 42 de ani, a spus că nu a avut decât comentarii pozitive despre înveliș până când imaginea a apărut săptămâna aceasta pe rețelele de socializare.

El a spus că, deși înțelege îngrijorarea oamenilor, crede că este nejustificată.

„Nu este legată împotriva voinței ei”, a spus Sexton. „Hainele ei nu sunt rupte, părul ei nu este răvășit, nu are lacrimi în ochi, nu este un fel de legare forțată.”

Ofițerii de drept de la două agenții ne-au spus că nu cred că imaginea este ilegală, dar este posibil să fie discutabilă din punct de vedere moral.

O altă sursă de aplicare a legii spune că dacă cineva a provocat un accident pentru că a fost distras de imagine, atunci șoferul camionului cu imaginea ar putea fi citat pentru conducere neglijentă și imprudentă.

Sexton a spus că nu are intenția de a îndepărta imaginea.

„Este camionul meu, este alegerea mea, este decizia mea cu privire la ceea ce pun acolo”, a spus Sexton.

Prin intermediul unui anunț pe eBay, Fox 2 a dat de urma unei companii din Vestul Mijlociu care face învelișurile pentru hayon. Am vorbit cu ei de două ori. Prima dată, au confirmat că au făcut învelișul în cauză. A doua oară au negat că o fac.

La scurt timp după conversațiile noastre, anunțul de pe eBay a fost eliminat. Telefoanele companiei au rămas fără răspuns la scurt timp după aceea.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.