Jacques Torres Biografie

Viața personală a lui Jacques Torres; este căsătorit?

Jacques Torres este căsătorit în mod fericit cu o ciocolatieră Hasty Khoei în 2007. S-au întâlnit prima dată când ea a lucrat sub comanda lui Torres în fabrica sa de ciocolată. Cuplul împărtășește o relație frumoasă, care are o vechime de peste un deceniu până în prezent.

CAPTURĂ: Jacques Torres și soția sa Hasty Khoei.
SURSA: Ceasuri de ceai și couture

În plus, cei doi soți au fost binecuvântați cu un fiu, Pierre Torres, la 19 august 2016, și o fiică, Jacqueline Torres, în aprilie 2019. Torres a anunțat nașterea celui de-al doilea copil al ei prin intermediul Instagram pe 5 aprilie 2019.

Vezi această postare pe Instagram

.

Bine ai venit pe lume noua mea trufașă Jacqueline! Tu și micul meu bonbon Pierre ați completat familia noastrăMerci soție! Inima mea este plină de iubire pentru fiecare dintre voi

A post shared by Jacques Torres (@jacquestorres) on Apr 5, 2019 at 9:03am PDT

Aceștia au ținut secretă viața lor personală față de mass-media, ceea ce îi ajută să mențină o viață intimă fericită. Mai mult decât atât, maestrul ciocolatei este destul de stabil în viața de cuplu și nu se pare că cuplul se va confrunta cu probleme în relația lor.

În afară de viața de cuplu, el s-a întâlnit cu o fată pe nume Kris Krude în 1980, care a durat aproximativ două decenii. El și-a păstrat viața amoroasă privată și nu a lăsat să apară în presă nicio informație despre iubita sa.

Cariera lui Jacques Torres ca bucătar premiat

Jacques Torres și-a început pasiunea față de patiserie la vârsta de 15 ani cu o ucenicie la o patiserie. Absolvind primul din clasa sa, și-a completat cerințele de ucenicie în doi ani. Ulterior, a urmat cursurile unei școli culinare pentru a obține diploma de maestru patiser, în timp ce lucra cu bucătarul Jacques Maxim, bucătar de două stele Michelin, la Hotel Negresco.

A devenit cea mai tânără persoană care a câștigat concursul Meilleur Ouvrier Patissier de France în 1986. Pentru a-și împlini visul, s-a mutat mai târziu în Statele Unite și a lucrat ca bucătar-patiser corporatist pentru Hotelul Ritz Carlton în 1988. A dobândit experiență lucrând ca Executive Pastry Chef în Le Cirque timp de 11 ani.

Proprietarul Choco-Story New York, Jacques Torres.

A simțit că trebuie să își înființeze propriul magazin și așa a făcut în 2000. Deschizând o fabrică de ciocolată și un magazin de vânzare cu amănuntul în Brooklyn, New York, în 2000, el deține în prezent opt Jacques Torres în tot New York-ul. În 2010, a pregătit o cină de strângere de fonduri de 30.000 de dolari pe cuplu, care a fost organizată de președintele Barack Obama. Ulterior, în 2017, a deschis un muzeu de 5.000 de metri pătrați în magazinul său emblematic din Manhattan.

În afară de afacerea sa de patiserie, Torres a lansat o emisiune de televiziune „Dessert Circus with Jacques Torres” în 1998. Mai târziu, el a găzduit emisiunea ‘Chocolate’ pe Food Network. Începând din 2019, el lucrează ca jurat și co-prezentator alături de Nicole Byer, la o emisiune de comedie Nailed It care difuzează teme culinare.

Câtă avere netă are Jacques Torres ca bucătar? Află și câștigurile și salariul său

Cunoscut și sub numele de „Domnul Ciocolată” are o carieră ocupată care îi asigură o avere netă frumoasă de 4 milioane de dolari. El își face banii din afacerea pe care o conduce pe teritoriul Statelor Unite. Cele șapte magazine de vânzare cu amănuntul ale sale vând peste 10 milioane de dolari pe an de ciocolată și dulciuri.

Vezi videoclipul în care vorbește despre cum și-a dublat afacerea!

Torres a publicat patru cărți de rețete care îi aduc niște bani frumoși. Cărțile sale și costul acestora pe Amazon sunt:

1. Anul în ciocolată al lui Jacques Torres: 80 de rețete pentru sărbători și sărbători

  • Hardcover: $32.31

2. Dessert Circus: Desserturi extraordinare pe care le puteți face acasă (Pbs Series)

  • Hardcover: $22.42

3. Dessert Circus at Home: Fun, Fanciful, And Easy-To-make Desserts

  • Hardcover: 29,25 $

4. The French Culinary Institute’s Salute to Healthy Cooking

  • Hardcover: 17 $.31
  • Paperback: 20,02 $

Deține un condominiu luxos în Beverly Hills. Prețul mediu al unui condominiu în Beverly Hills variază între 1 milion și 5 milioane de dolari. Este o casă bună și scumpă în care familia sa duce o viață somptuoasă.

Jacques Torres Wiki-bio

Născut la 14 iunie 1959, în Alger, Algeria franceză, Jacques a crescut într-un sat de pescari din sudul Franței, numit Bandals. A absolvit fiind primul din clasa sa pentru o ucenicie la o mică patiserie. A urmat, de asemenea, o școală culinară pentru a obține un masterat în patiserie.

Judecătorul „Nailed It” Jacques Torres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.